Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Το νέο μηνιαίο free press περιοδικό για το τρέξιμο, έχει στόχο να διαβάζεται από όσους το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που ζουν με αυτό και το λατρεύουν! Είτε είναι αθλητές, είτε είναι ερασιτέχνες ή εραστές του αθλήματος, αλλά και όσους ασχολούνται γενικότερα με τις outdoor δραστηριότητες.

Γι΄αυτό και διανέμεται ελεύθερα (free) και «τρέχει» μαζί τους σε αγώνες και διάφορα αθλητικά events. To συνολικό τιράζ του θα φτάσει σύντομα τα 10.000 τεύχη (ξεκίνησε με 5.000 το 1ο τεύχος), διανέμεται ήδη σε επιλεγμένα σημεία, αλλά και σε όλους τους μεγάλους αγώνες που προαναγγέλλονται είτε στο περιοδικό είτε μέσω των social media.

Έχει αφιερώματα σε μεγάλους αγώνες, προαναγγελίες επόμενων, συνεντεύξεις αθλητών και διοργανωτών, μόνιμες στήλες (διατροφή, αθλητιατρική, άσκηση, προορισμός, gadgets, αγορά εξοπλισμού, καλεντάρι) αλλά και συγκριτικά τεστ δρομικού εξοπλισμού.

Αν σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, στείλτε μας το προϊόν/πρότασή σας, μαζί με φωτογραφία και Δελτίο Τύπου.

Σε περίπτωση που προτιμάτε διαφημιστική καταχώριση ή κάποια ειδική συνεργασία, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να σας αποσταλούν οι σχετικές και αναλυτικές προτάσεις μας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Ολυμπία Δουβάρα

Τ: 216 900 3045
M: 694 764 6598

You don't have permission to register