Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Τέλος από τη Σύρο η Trimore Multisports Tour

Το Trimore Syros Triathlon ολοκλήρωσε το κύκλο του το 2018. Με μια ανακοίνωση ηTrimore Multisports Tour  ευχαριστεί όσους αγάπησαν το event και τις εξαιρετικές ομορφιές της Σύρου, τους χιλιάδες αθλητές που συμμετείχαν και όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθούν τρεις εντυπωσιακές διοργανώσεις.  Δηλώνει πιστή στο όραμα του αθλητικού τουρισμού και προαναγγέλλει νέους προορισμούς και εμπειρίες.

 Ακολουθεί η ανακοίνωση

 «TRIMORE Syros Triathlon.. η σκυτάλη σε νέες εμπειρίες!

 Είναι Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 και η απόβαση στο νησί της Σύρου έχει ξεκινήσει! Πλέον των 3.000ων ανθρώπων (αθλητές, οικογένειες, παιδιά, θεατές) κατακλύζουν τα σοκάκια της Ερμούπολης και κάθε γωνιά της Σύρου, έτοιμοι για τη μεγάλη γιορτή!

Η σειρήνα του Ferry δίνει εκκινήσεις και κολυμβητές ξεκινούν από το φάρο στο Γαϊδουρονήσι (Δίδυμη), να κολυμπήσουν και να καταλάβουν την Ερμούπολη, Τριαθλητές διαφόρων αποστάσεων ξεκινούν απ’ τα Βαπόρια και κατακλύζουν το λιμάνι.. το νησί ολόκληρο.

Ακολουθεί τις επόμενες ημέρες μια πανδαισία αθλητικών και ψυχαγωγικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων που κάνουν την καρδιά μικρών και μεγάλων να χτυπά τρελά. Τρίαθλο, Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης, Τρέξιμο Πόλης, Ποδηλατικές ταχύτητες και βραδυπορίες, Κολύμβηση Μετ’ Εμποδίων, Yoga, AquaAerobic, Σκάκι και πλήθος άλλων γεμίζουν τα σοκάκια, τους δρόμους, το Θέατρο Απόλλων, το θερινό κινηματογράφο, δίνουν ζωή και χρώμα στο κάδρο της ήδη Μαγευτικής Σύρου.

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X