Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Προπονητική Ημερίδα Mountain Running στην Πάρνηθα ετοιμάζει η DYNAFIT τον Αύγουστο

Με συντονιστή τον προπονητή Γιώργο Λουφέκη (L-crew) και βοηθητικό team τον Δημήτρη Ελευθερίου και την Ασημίνα Ιγγλέζου, αξίζει να μείνει κάποιος στην Αθήνα και τον Αύγουστο!

Την Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 στις 8 π.μ. οι τρεις προσφιλείς στο ορεινό τρεξιματικό κοινό αθλητές, σας προσκαλούν σε μια προπονητική ημερίδα mountain running, υπό την αιγίδα της Dynafit Greece.

Το σημείο εκκίνησης θα βρίσκεται στο τελεφερίκ της Πάρνηθας και πεδίο δράσης το γνωστό μονοπάτι “Χούνη” έως το καταφύγιο Μπάφι.
Η θετική υψομετρική θα είναι 750-850μ. σε μονοπάτι με αρκετή πέτρα, υπό την σκιά δέντρων. Το τελευταίο κομμάτι 200 μέτρων με 25% κλίση θα γίνει σε μορφή διαλειμματικής, 3-4 φορές για τους πιο advanced runners της παρέας.

Η οργάνωση θα φροντίσει ένα αυτοκίνητο να παραλάβει από το σημείο εκκίνησης τις τσάντες των συμμετεχόντων και να τις μεταφέρει στο καταφύγιο, όπου στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από την διατροφολόγο και πρωταθλήτρια τριάθλου Αναστασία Τσουρουκτζή σχετικά με τις διατροφικές ανάγκες του δρομέα.

Στο καταφύγιο Μπάφι θα σας περιμένουν και τα τεύχη του iRun για επιπλέον μελέτη!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Γιώργος Λουφέκης και Dynafit Greece: 2111826765

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X