Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

2xXC Αγώνες σε ανώμαλο τερέν στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου, στο 2ο Off Road Adventure Festival!

Όλα έτοιμα για το 2ο Off Road Adventure Festival,
το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου, στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο.

Για πρώτη φορά ένα φεστιβάλ καταφέρνει να «παντρέψει» με τόση μαεστρία τον κλάδο του αυτοκινήτου με την εξόρμηση στη φύση και όλα όσα μπορεί να απολαύσει κανείς στο φυσικό περιβάλλον.

Ξεκινώντας από live εμφανίσεις οχημάτων, ικανών για εξορμήσεις στη φύση, ανεξαιρέτως τερέν! Για τους πιο τολμηρούς, test drive σε προκλητικές διαδρομές στην πίστα Extreme Off Road και συναρπαστικές εκπαιδευτικές προπονήσεις και αγώνα στην Dirt Fest Arena (powered by Zulap).

Διασκέδαση για όλους σε ποδηλατικές πίστες για όλες τις ηλικίες, πίστες αναρρίχησης, φουσκωτά, παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης, Face Painting, εικαστικά εργαστήρια και ομαδικά παιχνίδια δράσης από την ομάδα StoryPlay, ιππασία με πόνι και άλογα, mini football, είναι μερικά από αυτά που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων!

> Ποδηλατική πίστα Dirt Track – All Mountain, με ανασηκωμένες στροφές, βραχόκηπους, μικρά άλματα και στοιχεία από pumptrack.

Και οι δράσεις για εμάς τους δρομείς…

Στα πλαίσια του 2ου Off Road Adventure Festival, διοργανώνονται αγώνες Cross Country σε ανώμαλο έδαφος εντός του Ιπποδρόμου σε διαδρομή 1.800μ. Οι δρομείς μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 5,4χλμ., 9χλμ. ή να κάνουν τον συνδυασμό των δύο αποστάσεων τρέχοντας πρώτα τα 5,4 και μετά τα 9 χιλιόμετρα με διάλειμμα 1μισης ώρας. Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο το απόγευμα με πρώτη εκκίνηση τα 5,4χλμ στις 16:30 το απόγευμα και τα 9χλμ στις 18:30 το βράδυ.

Οι συμμετέχοντες, παράλληλα με τα δρομικά αγωνίσματα, θα έχουν πρόσβαση στο Off Road Adventure Festival και σε όλους τους εκθέτες που θα παρουσιάζουν εξοπλισμό και οχήματα για Off Road περιπέτειες! Στα πλαίσια του Festival θα υπάρχουν δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, με τοίχο αναρρίχησης, flying fox, ΒΜΧ park, test drives off road οχημάτων και πολλά άλλα θέματα!

Θα υπάρχει προβολή των δρομικών αγώνων στο μεγάλο Matrix Video Wall του Ιπποδρόμου, ενώ θα βραβευθούν οι δρομείς που θα επιτύχουν την καλύτερη επίδοση στον συνδυασμό των δύο αγώνων (άθροισμα χρόνου των 5,4 + 9 χιλιομέτρων) με κατηγορίες Ανδρών 18-39 ετών, 40+ και ίδιες για τις γυναίκες. Επίσης θα βραβευθούν και οι 3 πρώτοι και πρώτες (μόνο γενική κατάταξη) για τους δύο επιμέρους δρόμους.

Το έδαφος των αγώνων είναι γενικά επίπεδο, περιλαμβάνει γκαζόν, χώμα, πέρασμα από τάφρο με λάσπη, μικρές αναβάσεις σε αναχώματα. Η χρονομέτρηση θα γίνει με chips και θα καταγράφονται οι ενδιάμεσοι χρόνοι. Η πίστα είναι μπροστά από τις κερκίδες του Ιππόδρομου Μαρκόπουλου και παράληλα με τον στίβο των ιπποδρομιών.

Θα υπάρχουν θεατές από την έκθεση και οι δρομείς θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο. Ο Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης “ΒΙΚΟΣ” θα φροντίσει για την ενυδάτωση και τα αθλητικά tshirt των αθλητών.

 

Εγγραφές και πληροφορίες: 2xXC Ιππόδρομος
To Official video του event:
Το ταξίδι στην περιπέτεια συνεχίζεται..

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X