Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Cardio Run 2019: Τρέξε με την καρδιά σου… για την καρδιά σου!

Έρχεται το 6ο “cardioRUN” το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, με την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και συνδιοργανωτές την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, την Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία, τoν Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.

Τον αγώνα στηρίζουν ο ΣΕΓΑΣ, οι Δήμοι Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας, (από τα γεωγραφικά όρια των οποίων περνά η διαδρομή του αγώνα), 320 γυμναστήρια της Αττικής και 150 εθελοντές!

Τρέξε και συ για καλό σκοπό…

Σημαντικός και ο ανθρωπιστικός σκοπός του αγώνα, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε: Μετά την οικονομική εκκαθάριση εσόδων και εξόδων του αγώνα, από την Επιτροπή Οικονομικής Διαχείρισης και Συναλλαγών, το θετικό διαθέσιμο αποτέλεσμα που θα προκύψει από τις χορηγίες και τα παράβολα των δρομέων, θα παραδοθεί στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, για την αγορά απινιδωτών, οι οποίοι θα εγκατασταθούν σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας.

Δώρα αξίας 20.000 ευρώ για τους νικητές και συμμετέχοντες στον Αγώνα:
Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει εξασφαλίσει δώρα συνολικής αξίας 20.000 Ευρώ, τα οποία θα διανεμηθούν κατά 25% στους νικητές του Αγώνα και κατά 75% στους συμμετέχοντες στον Αγώνα, ύστερα από κλήρωση. Τα δώρα αποτελούν ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ για προϊόντα και υπηρεσίες, που έχουν αθλοθετήσει περισσότεροι από 100 ΑΘΛΟΘΕΤΕΣ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ “CARDIO RUN”

Η Επίσημη Προκήρυξη του Αγώνα, προβλέπει με ακρίβεια τους όρους, τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις, διεξαγωγής του αγώνα και της συμμετοχής των δρομέων, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον Ανοικτό Αγώνα Δρόμου “CARDIO RUN”.

Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019.

Στον αγώνα, οι δρομείς μπορούν να επιλέξουν τη συμμετοχή τους σε κάποια από τις ακόλουθες τρεις διαδρομές:
α) Δρόμος απόστασης 3 χιλιομέτρων β) Δρόμος απόστασης 8 χιλιομέτρων γ) Δρόμος απόστασης 1000 μέτρων για τον παιδικό αγώνα

Οι αποστάσεις των 3, 8 χιλιομέτρων και 1000 μέτρων, περιλαμβάνουν τις εξής κατηγορίες:

  • 1η κατηγορία Γυναίκες: δρόμος απόστασης τριών χιλιομέτρων
  • 
2η κατηγορία Άνδρες: δρόμος απόστασης τριών χιλιομέτρων
  • 3η κατηγορία Γυναίκες: δρόμος απόστασης οκτώ χιλιομέτρων
  • 4η κατηγορία Άνδρες: δρόμος απόστασης οκτώ χιλιομέτρων
  • 5η κατηγορία Ομαδικής Συμμετοχής Γυναικών & Ανδρών: δρόμος απόστασης οκτώ χιλιομέτρων.
  • 6η κατηγορία Αγόρια: δρόμος απόστασης 1000 μέτρων
  • 
7η κατηγορία Κορίτσια: δρόμος απόστασης 1000 μέτρων

Σημείωση: για τη συγκρότηση ομαδικής συμμετοχής απαιτούνται τουλάχιστον 5 δρομείς – αθλητές (άνδρες ή γυναίκες)

Εκκίνηση και Τερματισμός Αγώνα: Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αποστάσεων 3 & 8 χιλιομέτρων και του παιδικού αγώνα 1000 μέτρων, θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του Ολυμπιακού Ακινήτου του TAE KWON DO, στο παλαιό Φάληρο Αττικής.

Ώρες Εκκίνησης Αγωνισμάτων: Η εκκίνηση για το δρόμο απόστασης 3 χιλιομέτρων, θα δοθεί στις 17.00. Για το δρόμο απόστασης 1000 μέτρων για παιδιά, η εκκίνηση θα δοθεί στις 17.30. Η εκκίνηση για το δρόμο απόστασης 8 χιλιομέτρων, θα δοθεί στις 17.45.

Δικαίωμα συμμετοχής: Στους δρόμους απόστασης 3 & 8 χιλιομέτρων, έχουν δικαίωμα συμμετοχής, μέλη γυμναστηρίων, φίλοι του δρομικού κινήματος, αθλούμενοι, ερασιτέχνες δρομείς και δρομείς οι οποίοι ανήκουν σε οργανωμένα σωματεία. Στον αγώνα δρόμου αποστάσεως 1000 μέτρων έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα παιδιά ηλικίας μέχρι και 12 ετών, τα οποία θα τρέξουν με την ευθύνη των κηδεμόνων τους και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Ατομική ευθύνη των Δρομέων: Οι δρομείς, θα αγωνισθούν με δική τους ευθύνη και μόνον αφού υπογράψουν σχετική δήλωση, κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους στον αγώνα, η οποία απαλλάσσει τους διοργανωτές, από ενδεχόμενες οργανικές επιπλοκές που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια ή και μετά την αγωνιστική τους προσπάθεια. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται υποχρεωτικά από τον κηδεμόνα τους, η οποία απαλλάσσει τους διοργανωτές, από ενδεχόμενες οργανικές επιπλοκές που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια ή και μετά την αγωνιστική τους προσπάθεια, ο οποίος θα πρέπει και να παρευρίσκεται κατά τη δήλωση συμμετοχής έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση του παιδικού αγώνα 1000 μέτρων.

Σταθμοί διάθεσης νερού: Στους δρομείς, θα διατίθεται νερό στο 4ο χιλιόμετρο του δρόμου απόστασης 8 χιλιομέτρων, καθώς και στο σημείο τερματισμού.

Απονομές Επάθλων & Δώρα: Στον πρώτο νικητή σε όλες τις κατηγορίες που περιλαμβάνει ο Αγώνας, όπως αυτές περιγράφονται ανωτέρω, θα απονεμηθεί κύπελλο – μετάλλιο και δίπλωμα. Στους δεύτερους και τρίτους νικητές σε όλες τις κατηγορίες που περιλαμβάνει ο Αγώνας, όπως αυτές περιγράφονται ανωτέρω, θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.
Για τον καθορισμό των 3 πρώτων ομάδων της ομαδικής κατηγορίας, θα χρησιμοποιηθεί η σειρά και ο χρόνος τερματισμού των 4 πρώτων δρομέων, οι οποίοι θα τερματίσουν για κάθε ομάδα.
Επίσης αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα του Αγώνα, θα δοθούν σε όλους τους δρομείς που θα συμμετέχουν στον Αγώνα.
Σε όσα παιδιά τερματίσουν, θα τους δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Στην πρώτη νικήτρια και στον πρώτο νικητή, των 2 κατηγοριών των δρόμων απόστασης 3 και 8 χιλιομέτρων, θα δοθεί ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ για προϊόντα και υπηρεσίες συνολικής αξίας 500 ευρώ, στον κάθε ένα.
Στη δεύτερη νικήτρια και το δεύτερο νικητή, των 2 κατηγοριών των δρόμων απόστασης 3 και 8 χιλιομέτρων, θα δοθεί ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ για προϊόντα και υπηρεσίες, συνολικής αξίας 250 ευρώ, στον κάθε ένα
Στην τρίτη νικήτρια και στον τρίτο νικητή των 2 κατηγοριών των δρόμων απόστασης 3 και 8 χιλιομέτρων, θα δοθεί ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ για προϊόντα και υπηρεσίες συνολικής αξίας 125 ευρώ, στον κάθε ένα.
Στις πρώτες νικήτριες ομάδες της 5ης κατηγορίας Ομαδικής Συμμετοχής Γυναικών & Ανδρών, στο δρόμο απόστασης 8 χιλιομέτρων, θα δοθούν ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ για προϊόντα και υπηρεσίες συνολικής αξίας 1.000 ευρώ στην πρώτη νικήτρια ομάδα, 500 ευρώ στη δεύτερη νικήτρια ομάδα και 250 ευρώ στην Τρίτη νικήτρια ομάδα.
Επίσης, για 25 δρομείς οι οποίοι θα συμμετέχουν στον Αγώνα, θα δοθεί στον κάθε ένα, ύστερα από κλήρωση, ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ για προϊόντα και υπηρεσίες συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θα δέχεται συμμετοχές μέχρι και την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019. Οι δηλώσεις συμμετοχής στους Αγώνες 3 & 8 χιλιομέτρων, γίνονται δεκτές με τους ακόλουθους τρόπους:

1) Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.cardiorun.gr
2) Με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@siga.gr
3) Με αποστολή αίτησης συμμετοχής στους αριθμούς Fax 2109713322 & 2109734341
4) Με την υποβολή αίτησης συμμετοχής αυτοπροσώπως σε 110 γυμναστήρια μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, τα οποία είναι Κέντρα Δήλωσης Συμμετοχής και μπορείτε να ενημερωθείτε για τη διεύθυνση τους στα τηλέφωνα 2109765100 & 2109713665 ή ηλεκτονικά ΕΔΩ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στον παιδικό αγώνα 1000 μέτρων, θα γίνονται μόνο την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 19 Οκτωβρίου, από τις 14:30 έως και 16:30, υποχρεωτικά με την παρουσία και υπογραφή του κηδεμόνα τους για τη συμμετοχή αυτή.

Παραλαβή υλικού: Οι δρομείς, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα, θα μπορούν να παραλάβουν το σάκο με το υλικό του αγώνα, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 από 15.30 έως 20.30 και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 από 10.00 έως 16.00, από τη Γραμματεία του Αγώνα, η οποία θα λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην έκθεση “ATHLETIC & FITNESS EXPO 2019”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο.

Παράβολο συμμετοχής στον Αγώνα: Το κόστος συμμετοχής στον Αγώνα των 3 & 8 χιλιομέτρων, ορίζεται στα δέκα (10) ευρώ. Οι δρομείς μπορούν να καταβάλουν το ποσό με τους εξής τρόπους:

α) στον Τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής στην Τράπεζα Πειραιώς:
Αριθμός λογαριασμού: 5036-062386-218 (Αριθμός ΙΒΑΝ: GR2801720360005036062386218)
β) Εάν εγγραφούν αυτοπροσώπως σε κάποιο από τα γυμναστήρια τα οποία λειτουργούν σαν Κέντρα Δήλωσης Συμμετοχής, από όπου θα παραλάβουν σχετική απόδειξη πληρωμής.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα δρόμου 1000 μέτρων είναι ΔΩΡΕΑΝ

Απαραίτητη προϋπόθεση παραλαβής του υλικού: Οι δρομείς, για να παραλάβουν την τσάντα με το υλικό του αγώνα, απαραίτητα, πρέπει να φροντίσουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να παρουσιάσουν στη Γραμματεία του Αγώνα, είτε το καταθετήριο στην τράπεζα του παράβολου συμμετοχής ή την απόδειξη πληρωμής του παράβολου σε κάποιο από τα γυμναστήρια που προαναφέρουμε.

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων των δρομέων: Όσοι από τους δρομείς επιθυμούν να φυλαχθούν τα προσωπικά τους αντικείμενα κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορούν να παραδώσουν την τσάντα η οποία θα έχει επικολλημένο στο εξωτερικό της μέρος τον αυτοκόλλητο αριθμό που θα τους χορηγηθεί με το υλικό του αγώνα. Η παράδοση της τσάντας με τα προσωπικά αντικείμενα των δρομέων, μπορεί να γίνει στα σημεία φύλαξης προσωπικών αντικειμένων των δρομέων, τα οποία θα λειτουργούν για την παραλαβή, το Σάββατο, ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα, από 15.30 έως 16.30, παραπλεύρως της Γραμματείας του Αγώνα. Η επιστροφή των προσωπικών αντικειμένων των δρομέων θα γίνεται από το σημείο που τα παρέδωσαν και μόνο με την επίδειξη του επιστήθιου αριθμού συμμετοχής τους, στους υπεύθυνους φύλαξης και εφ’ όσον υπογράψουν για την παραλαβή της τσάντας τους. Η επιστροφή των προσωπικών αντικειμένων στους δρομείς, θα αρχίσει 15’ μετά τον τερματισμό των πρώτων δρομέων της κάθε απόστασης.

Παροχές στους Δρομείς

Κάθε δρομέας που θα συμμετέχει στον Αγώνα, θα έχει τις ακόλουθες παροχές:

Τσάντα με το υλικό του αγώνα η οποία θα περιέχει: επιστήθιο αριθμό συμμετοχής, αναμνηστικό προσόψιο ή t-shirt, πρόσκληση επίσκεψης για την 12η Έκθεση “ATHLETIC & FITNESS EXPO 2019”, τετράπτυχο πρόγραμμα του Αγώνα, τσάντα για τη φύλαξη προσωπικών αντικειμένων με αυτοκόλλητο αριθμό ο οποίος θα συμπίπτει με τον επιστήθιο αριθμό συμμετοχής στον Αγώνα.
Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
Αναμνηστικό μετάλλιο του Αγώνα (για τις αποστάσεις των 3 και 8χλμ)
Αναμνηστικό Δίπλωμα του Αγώνα (για όλες τις αποστάσεις των 3, 8χλμ και 1000 μέτρων)
Εμφιαλωμένα νερά κατά τη διαδρομή του Αγώνα και μετά τον τερματισμό
Snack μετά τον τερματισμό
ΔΩΡΕΑΝ φωτογραφίες από τον Αγώνα (από ειδική ιστοσελίδα)
Συμμετοχή σε 25 κληρώσεις για Δωροεπιταγές προϊόντων και υπηρεσιών συνολικής Αξίας δέκα πέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ.
Μέριμνα για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Οι χάρτες με τις διαδρομές του αγώνα για τις αποστάσεις 3 & 8 χιλιομέτρων, είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.cardiorun.gr
Δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ Καρδιολογικής Εξέτασης σε όσους δρομείς το επιθυμούν και εφ’ όσον έχουν ολοκληρώσει πλήρως τη διαδικασία συμμετοχής τους στον Αγώνα. Η εξέταση θα πραγματοποιείται, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα πλαίσια της Έκθεσης “ATHLETIC & FITNESS EXPO 2019”, στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί από ομάδα Καρδιολόγων της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου από 15.30 έως 19.30 και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, από 10.00 έως 14.00.

Δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής σε 40 δρομείς, οι οποίοι θα έχουν ολοκληρώσει πλήρως τη διαδικασία συμμετοχής τους στον Αγώνα, σε δεξίωση Μεσογειακής Διατροφής, στο πολυτελές εστιατόριο «ΔΙΑΥΛΟΣ», στην περιοχή της Ακρόπολης, οδός Αδριανού 1.

ΠΡΟΣΟΧΗ: προτεραιότητα συμμετοχής στη δεξίωση θα έχουν, οι 40 πρώτοι δρομείς, οι οποίοι θα αποστείλουν e-mail στη διεύθυνση  info@siga.gr, με τίτλο “Συμμετοχή στη Δεξίωση Μεσογειακής Διατροφής” και η οποία θα περιλαμβάνει τα πλήρη στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας)

 

Μιχάλης Μηνούδης

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X