Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Tρέξε στον Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας του ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης μπήκε στην καρδιά των δρομέων γιατί με τις μοναδικές παροχές του, τον ένιωσαν ως το δικό τους αγώνα.

Ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης που θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου κλείνει πέντε χρόνια ζωής και με την ευκαιρία αυτή, έχει δημιουργηθεί γύρω από το Αλσος Νέας Σμύρνης, μία πρωτοποριακή έκθεση street photography με στιγμιότυπα από τους Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης.


Oπως λέει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζατουριάν: «Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια από τότε που μία ιδέα που ξεκίνησε από την αγάπη μου για τον αθλητισμό και το τρέξιμο εξελίχθηκε σε ένα από τα δημοφιλέστερα δρομικά γεγονότα στην Αθήνα. Από τότε γίναμε μια μεγάλη παρέα δρομέων που συναντιόμαστε κάθε χρόνο σε μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού, με κεντρικό άξονα τις ιστορικές μας μνήμες. 
Πέντε χρόνια λοιπόν από τον πρώτο Αγώνα Historic Run και λίγο πριν την εκκίνηση του 5ου, αποτυπώνουμε, με καμβά τα κάγκελα του Άλσους, στιγμιότυπα από τους Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης σε μια καινοτόμα έκθεση street photography, κατά μήκος της διαδρομής του Αγώνα»

Στο πρόγραμμα του 5ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, που διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ υπάρχουν αγωνίσματα 2,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ.
Για να συμμετάσχει κάποιος στα 5 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του και στα 10 χλμ., το 15 ο έτος, ενώ στον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ., μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή καλεί όλους τους δημότες και όποιον άλλο το επιθυμεί, να αγκαλιάσουν την Διοργάνωση μετέχοντας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού: www.neasmirnihistoricrun.gr/ethelontismos/

Δηλώστε λοιπόν συμμετοχή στο περίπτερο του Άλσους Νέας Σμύρνης και στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Νέας Σμύρνης από 09:00 – 14:00, Ελ. Βενιζέλου 16,(7ος όροφος), αλλά και ηλεκτρονικά στο: www.neasmirnihistoricrun.gr/eidi-eggrafis/

Για περισσότερες πληροφορίες: www.neasmirnihistoricrun.gr/ & www.facebook.com/NeaSmyrniHistoricRun/

Αγώνες Ιστορικής Μνήμης – 6 Οκτωβρίου 2019 – www.neasmirnihistoricrun.gr

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X