Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Run Together Athens 2019: Τρέξτε ΜΑΖΙ, ζευγάρια, κολλητοί, γονείς με παιδιά, διασκεδάστε τρέχοντας!

Το 6ο Run Together powered by INTERSPORT & SAUCONY πλησιάζει, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, όπου εκατοντάδες ζευγάρια δρομέων θα δώσουν ζωντάνια στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις!

Καθώς η ανταπόκριση των συμμετοχών τις τελευταίες μέρες είναι μεγάλη, οι online εγγραφές πήραν παράταση και θα είναι ανοικτές μέχρι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 15:00.

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας μέσω του www.register.runtogether.gr και ελάτε να τρέξουμε παρέα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 3 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ, των 6χλμ και των 9χλμ.

Η γραμματεία των αγώνων για την παραλαβή του αθλητικού υλικού και τις τελευταίες εγγραφές θα λειτουργήσει στο κατάστημα Saucony Store, (Λεωφ. Κηφισίας 300, Νέο Ψυχικό 15451, Tηλ 210-6740277) τις ημέρες:

  • Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 10:00 έως 20:00 και
  • Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 10:00 έως 17:00.

Επιπλέον, την Κυριακή θα είναι διαθέσιμες ορισμένες συμμετοχές στην γραμματεία από τις 8:30-9:30, για όσους αποφασίσουν να έρθουν την τελευταία στιγμή. Για τις συμμετοχές και για ό,τι αφορά τη διοργάνωση θα ενημερώνεστε συνεχώς από τα social media της διοργάνωσης στο facebook και το instagram.

Eκπλήξεις και δώρα

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού, αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και υγιής ανταγωνισμός και κίνητρο. Οι νικητές θα λάβουν σημαντικά δώρα από τους χορηγούς τις διοργάνωσης, με τους πρώτους νικητές όλων των κατηγοριών να κερδίζουν αθλητικά παπούτσια SAUCONY. Δώρα περιμένουν και όσους τερματίσουν στη 2η και την 3η θέση, όπου θα λάβουν από μία δωρεάν μηνιαία συνδρομή στο Studio One και δωροεπιταγές από τα καταστήματα INTERSPORT, αντίστοιχα.

Στο χώρο του τερματισμού θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη νέα τεχνολογία “PWRRUN+ ” της SAUCONY αλλά και να απολαύσετε ΔΩΡΕΑΝ την εξειδικευμένη υπηρεσία της INTERSPORT: INTERSPORT Footscan, για να μάθετε τη μορφολογία του πέλματός σας.

Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα προσφέρουν στη δράση της “Μέριμνας”, αφού το RUN TOGETHER ATHENS φέτος θα στηρίξει τις ανάγκες και το έργο του οργανισμού.

Δείτε όμορφες εικόνες, φανταστικούς τερματισμούς, χαμόγελα και συγκινητικές στιγμές από τις προηγούμενες διοργανώσεις στο ΟΑΚΑ και ελάτε να τρέξουμε ΜΑΖΙ.

Σας περιμένουμε στον πιο διασκεδαστικό αγώνα δρόμου της χρονιάς για να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε παρέα!

 


• Χορηγοί της διοργάνωσης η EUROBANK, τα ΙΚΕΑ, η Counterpain και η Arla Protein, Υποστηρικτές το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College, το Deree, η AVANCE Car Rental, η Lifeguard Hellas, η Micro Scooters και το Studio ONE.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.runtogether.gr

facebook: web.facebook.com/RunTogetherGR/

instagram: http://www.instagram.com/runtogethergr/

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X