Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Το Shake Van της Herbalife Nutrition «έκανε στάση» στο Athens Metro Mall!

Σε ένα γεμάτο γεύσεις και ενέργεια τριήμερο, 31 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου, η Herbalife Nutrition παρευρέθηκε στο Athens Metro Mall, παρέα με το δικό της Shake Van. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, είχαν την ευκαιρία να περάσουν από το Van της Herbalife Nutrition και να δοκιμάσουν υγιεινά Herbalife Nutrition Shakes, τα οποία παρασκευάζονταν εκείνη την ώρα, σε τρεις διαφορετικές γεύσεις.

Αυτές ήταν shake με το Formula 1 Smooth Chocolate με νερό και έξτρα Πρωτεϊνούχο Ρόφημα της Herbalife Nutrition (PDM) για ένα υγιεινό ρόφημα χωρίς γάλα ή φυτικά ροφήματα, με το Formula 1 Cookie Crunch με φυτικό ρόφημα αμυδγάλου χωρίς ζάχαρη για μία vegan και χωρίς γαλακτοκομικά εκδοχή και με το Formula 1 Strawberry Delight με ανάμεικτο χυμό φρούτων (Ρόδι, Σταφύλι, Μήλο) για μια φρουτώδη εκδοχή.

Το Van της Herbalife Nutrition πρόσφερε στους επισκέπτες του Athens Metro Mall τα υγιεινά Herbalife Nutrition Shakes, σε τρεις διαφορετικές γεύσεις.

Παράλληλα, ο γνωστός Σεφ Γιώργος Τσούλης, μαγείρεψε επί τόπου για τους επισκέπτες υγιεινές και γρήγορες συνταγές με τη χρήση των προϊόντων της Herbalife Nutrition, που ενθουσίασαν του παρευρισκόμενους, ενώ έφτιαξε και το δικό του μοναδικό Shake!

Τέλος, τόσο την Παρασκευή, ο 96.9 Rock FM με τους Αλέξανδρο Βραχωρίτη και Τάσο Καρατζή, όσο και το Σάββατο ο 95.2 FM Athens Deejay με τον Γιάννη Τούμπανο έκαναν live ραδιοφωνική εκπομπή από το χώρο που είχε στηθεί το Van, μεταφέροντας τη δυναμική και το κλίμα στους ακροατές, κάνοντας ακόμη πιο ζωντανή την ενέργεια της Herbalife Nutrition.

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register