Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Αγώνας Δρόμου Δόλιχος: Δελφοί – Ολυμπία, 255 χλμ. (24-26 Απριλίου 2020) [updated]

Το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΟΙ και η οργανωτική ομάδα σάς προσκαλεί στην 9η διοργάνωση του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ που θα γίνει στις 24, 25 και 26 Απριλίου 2020.

H εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 24 Απριλίου στις 09.00 π.μ. στους Δελφούς, ο αγώνας έχει μήκος συνολικά 255 χλμ. και συνολική διάρκεια 46 ώρες.

Η διαδρομή περιλαμβάνει 60% δασικούς δρόμους – χωματόδρομους και μονοπάτια και 40% ασφαλτοστρωμένους δρόμους που συνδέουν την κεντρική Ελλάδα με την Πελοπόννησο μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντίρριου. Η ορεινή διαδρομή φθάνει σε ύψος έως 1100 μέτρα με συνολική θετική υψομετρική 5420 μέτρα και αρνητική 5930 μέτρα.

Για αυτό το σκοπό καλεί τους φίλους δρομείς που πιστεύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν αγώνα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν την 1η Νοεβρίου 2019 και θα λήξουν στις 15 Μαρτίου 2020.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για το τερέν της διαδρομής τα χαρακτηριστικά του αγώνα, κανονισμούς, φωτογραφίες, video θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.doliho.gr, ή αν επιθυμείτε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@doliho.gr

Θα σας περιμένουμε με χαρά αλλά και με την εμπειρία των προηγουμένων διοργανώσεων και πιστεύουμε να σας δώσουμε ένα αγώνα αντάξιο των προσδοκιών σας.


[UPDATE] Το Αθλητικό Σωματείο ΟΛΥΜΠΙΟΙ και η οργανωτική επιτροπή του Αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ που θα γίνει στις 24,25 και 26 Απριλίου 2020, αποφάσισε ότι ο αγώνας ΔΕΛΦΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΑ 255ΧΛΜ. θα διεξαχθεί κανονικά και όχι υπό την μορφή των δύο ΕΤΑΠ όπως είχε ανακοινωθεί.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από νέα εκτίμηση της διοργάνωσης ότι ο αγώνας non-stop παρόλες τις τεχνικές δυσκολίες του, εφόσον το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είναι μονοπάτια και χωματόδρομος και μόνο το 40% άσφαλτος, εκφράζει τελικά την επιθυμία των περισσότερων φίλων αθλητών των υπεραποστάσεων.

Όσοι έχουν σκοπό να συμμετάσχουν στους αγώνες ΔΕΛΦΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΑ, ΠΑΜΕ ΡΙΟ και ΡΙΟ-ΟΛΥΜΠΙΑ παρακαλούνται από την οργανωτική επιτροπή του αγώνα να εκφράσουν στο επίσημο site της www.doliho.gr, την εκδήλωση ενδιαφέροντός τους όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να μπορέσει η διοργάνωση να διευθετήσει οργανωτικά και διαδικαστικά θέματα που σαφώς σε ένα τόσο μεγάλο αγώνα είναι πολλά. Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές θα λήξουν 15 Μαρτίου 2020, οπότε θα είναι και η καταληκτική ημερομηνία για τις εγγραφές των αθλητών στους τρεις αγώνες. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@doliho.gr

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X