Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Legendary Ultra Trail: Ένα πρωτάθλημα για «γερά πόδια» και δίψα για περιπέτεια!

Το Legendary Ultra Trail 2020 είναι πλέον γεγονός! Ένα ultra trail πρωτάθλημα, που περιλαμβάνει τέσσερις από τους πιο δυνατούς και απαιτητικούς αγώνες υπεραπόστασης της χώρας μας. Μια ultra legendary διοργάνωση που υπόσχεται πολλά δώρα και προνόμια στους νικητές του πρωταθλήματος, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα στον επίσημο κανονισμό του πρωταθλήματος.

 

Πιο συγκεκριμένα το πρωτάθλημα περιλαμβάνει τους εξής αγώνες:

  • 8 Φεβρουαρίου 2020 – Σχινιάς: Ο αγώνας 24Η της διοργάνωσης ATROMITOS ULTRA RACE είναι ένας αγώνας 24 ωρών που διεξάγεται σε κυκλική επίπεδη ασφάλτινη επιφάνεια μήκους 1χλμ., όπου ο αθλητής καλείται να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα μέσα σε 24 ώρες. (Πληροφορίες: www.fearlessevents.gr/atromitos-ultra)
  • 24 Απριλίου 2020 – Δελφοί: Ο ΔΟΛΙΧΟΣ της αντίστοιχης διοργάνωσης ΔΟΛΙΧΟΣ, είναι ένας αγώνας μικτής διαδρομής, ασφάλτινου δρόμου και βουνού. Περιλαμβάνει τη δρομική διαδρομή από τους Δελφούς έως το Ρίο 111χλμ. και την ορεινή διαδρομή από το Ρίο στην Ολυμπία 144χλμ. (Πληροφορίες: www.doliho.gr)
  • 30 Απριλίου 2020 – Κάτω Νευροκόπι: Το ΠΑΝΟΡΑΜΑ της διοργάνωσης FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ είναι ένας αγώνας βουνού 261 χλμ. και θετικής υψομετρικής διαφοράς 11.636 μ. Διεξάγεται στο Κ. Νευροκόπι Δράμας από 30 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2020. (Πληροφορίες www.frozenpeaks.gr)
  • 23 Σεπτεμβρίου 2020 – Μουσουνίτσα (Αθ. Διάκος): Το X – Ultra Tihiorace της διοργάνωσης TihioRace, είναι επίσης ένας αγώνας βουνού 230 χιλιομέτρων και θετικής υψομετρικής διαφοράς 12.000μ. Διεξάγεται στον ορεινό όγκο της Φωκίδας από 23 έως 27 Σεπτεμβρίου 2020 (Πληροφορίες www.tihiorace.gr)

? Οι εγγραφές έχουν ανοίξει, κι εσύ το μόνο που μένει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής και να ξεκινήσεις το ταξίδι!

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X