Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Tο 4ο Amorgos Trail Challenge ανοίγει την αγκαλιά του και τις εγγραφές του 2020!

Στο Amorgos Trail Challenge μπορείς να τρέξεις
στο νησί όπου βουνό και θάλασσα γίνονται ένα!

Σε μια διοργάνωση όπου όλοι είστε καλοδεχούμενοι και η αγκαλιά της είναι μεγάλη! Παράδοση, ορεινό τρέξιμο, βουτιές, γευστικές απολαύσεις, απέραντο γαλάζιο και οι όμορφες αναμνήσεις είναι δεδομένες! Είναι μια συνδιοργάνωση του Φυσιολατρικού Περιπατητικού Συλλόγου «Παλιά Στράτα», του Δήμου Αμοργού και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου που συνεργάζονται για να κάνουν τη διαμονή σας στο νησί αξέχαστη!

Oι φόρμες εγγραφών για το 4ο Amorgos Trail Challenge άνοιξαν και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 2 Μαίου.

Στις συμμετοχές υπάρχει όριο. Ο αγώνας είναι ψυχαγωγικός και όχι ανταγωνιστικός. 

Στόχος της φιλόξενης διοργάνωσης είναι οι αθλητές, ερχόμενοι στο νησί και φεύγοντας από αυτό μετά τον αγώνα, να έχουν τις βαλίτσες τους γεμάτες όμορφες αναμνήσεις.

Έτσι αποφασίστηκε κατόπιν ώριμης σκέψης και γνωρίζοντας πως μπορεί να υπάρξουν και οικονομικές απώλειες για τη διοργάνωση, οι συμμετοχές των μη διαμενόντων στην Αμοργό, να μην υπερβούν τα 250 άτομα. Περιορισμός στις εγγραφές των Αμοργιανών δεν θα υπάρξει. Επιθυμούν την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, όσον αφορά τη διαμονή, τις μετακινήσεις με πούλμαν -που προσφέρουνε πάντα δωρεάν- και τις παροχές του αγώνα. 

Στις 16 & 17 Μαίου 2020 λοιπόν, θα βρεθούμε και πάλι, σε έναν αγώνα που τα έχει όλα. Γαστρονομία, πολιτισμός και παράδοση συνδέονται άρρηκτα με το τρέξιμο σε ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις, μα πάνω απ’ όλα ένα τριήμερο αυθεντικής Αμοργιανής φιλοξενίας…

Το Amorgos Trail Challenge δηλώνει έτοιμο για μια ακόμα φορά να σας υποδεχτεί με το μεγαλύτερό τους χαμόγελο και να σας αγκαλιάσει ειλικρινά!

Εσείς; Είστε έτοιμοι για την Αμοργιανή πρόκληση;

  • Μπείτε στην ιστοσελίδα www.amorgostrailchallenge.gr (που συνεχώς ανανεώνεται) και δηλώστε συμμετοχή. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα τους στο facebook και ακολουθήστε τους στο Instagram. 

Γιατί, τα καλύτερα έρχονται… τον Μάιο!

Πάμε δυνατά για μια Αμοργό που δεν είναι μόνο καλοκαίρι! 

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X