Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Δρομείς Ελπίδας: Έξι μήνες γεμάτοι αγάπη και αλληλεγγύη

6 μήνες συμπληρώθηκαν από την στιγμή που η ομάδα μας, η ομάδα της αγάπης και της αλληλεγγύης, τάραξε μια για πάντα τα λιμνάζοντα ύδατα του δρομικού κινήματος της χώρας.

Αυτή η “επιδημία” με την κωδική ονομασία “Δρομείς Ελπίδας” διαδόθηκε με ταχύτατους ρυθμούς και ο ένας μετά τον άλλον πολλοί δρομείς “ασθένησαν” από τον πιο γλυκό και ελπιδοφόρο “ιό”!

6 μήνες μετά τον πρώτο μας αγώνα στην Σαλαμίνα δεν υπάρχει κανείς δρομέας που να μην γνωρίζει τον ξεχωριστό Σύλλογο Δρομέων ΑΜΕΑ με την ονομασία “Δρομείς Ελπίδας”.

Το εξπρές της αλληλεγγύης από την Σαλαμίνα μέχρι σήμερα έκανε σχεδόν κάθε Κυριακή, σε δρόμους και βουνά, στάσεις αγάπης και χαράς. Κάθε φορά οι “Δρομείς Ελπίδας” προσπαθούμε να κραυγάσουμε από άκρη εις άκρη της χώρας την αξία του εθελοντισμού σε συνδυασμό με τον αθλητισμό και βρήκαμε ήδη το “εμβόλιο” στις διακρίσεις, που αφήνουν άτομα με ειδικές ικανότητες μακριά από την άθληση.

Το πιο όμορφο πράγμα είναι να βλέπεις ένα τέτοιο παιδικό πρόσωπο να χαμογελά. Και ακόμα πιο όμορφο είναι να ξέρεις ότι είσαι ο λόγος πίσω από αυτό.

Τα 6μηνα μας γενέθλια κρύβουν και ένα δώρο, αλλά αυτό θα το αποκαλύψουμε μετά την μπόρα του κορωνοϊού, όταν και πάλι θα ανταμώσουμε για να φωνάξουμε “Είμαστε όλοι εμείς, της ελπίδας οι δρομείς”.

Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας για το λιθαράκι, που έβαλε ο καθένας σε αυτήν την προσπάθεια. Μια προσπάθεια, η οποία απέδειξε πως είναι να αφήνεις πίσω το “εγώ” και να κατακτάς την μια μετά την άλλη αμέτρητες κορυφές με την ακλόνητη δύναμη του “εμείς”.

? Μέχρι να ξαναδώσουμε τα χέρια δείτε το βίντεο από τις στιγμές που περάσαμε αυτούς τους 6 μήνες…

Ακολουθήστε τους Δρομείς Ελπίδας:

facebook   :The Hope Runners – Δρομείς Ελπίδας – www.facebook.com/hoperunnersathens
instagram : thehoperunners- www.instagram.com/thehoperunners
website    : Hoperunners.gr-www.hoperunners.gr

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X