Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Καλό Μήνα με ένα iRun May Photo Contest! Πάμε Θετικά! ~ #iRunmag.gr

Καλό μήνα αγαπητοί μας φίλοι και Καλή Πρωτομαγιά! 🌻

Ευχόμαστε ο νέος μήνας να είναι καλύτερος από τους προηγούμενους και σιγά-σιγά, όλα να κυλήσουν προς το καλύτερο! ☀️

– Εμείς στο περιοδικό iRun and iam free! τρέχουμε και γεννάμε ιδέες για να είμαστε κοντά σας και πάλι με όσα περισσότερα καλά νέα και όμορφα θέματα από αγαπημένες διαδρομές!

Έως τότε, και για κάθε Παρασκευή για όλο τον Μάιο, εγκαινιάσαμε μέσω της σελίδας μας στο facebook (iRunmag.gr) ένα φωτογραφικό διαγωνισμό για να μας θυμίζει τις όμορφες διαδρομές που έχουμε τρέξει, αλλά και για να σας ευχαριστήσουμε που μένετε μαζί μας!

Έτσι, κάθε Παρασκευή του Μαΐου θα επιλέγουμε μία αγαπημένη διοργάνωση, 3 φωτογραφίες που έχουν “κάτι” (το καλύτερο χαμόγελο, την καλύτερη πόζα, την καλύτερη λεπτομέρεια), και καλούμε εσάς να ψηφίζετε τη φωτογραφία που σας αρέσει καλύτερα μέσω της σελίδας μας στο facebook… (μια ❤️ ή ένα 👍 στην αντίστοιχη φωτογραφία, αν σχολιάσετε και κάτι η ψήφος θα πιάνει διπλά!).

Στο τέλος της βδομάδας και πριν την επόμενη διοργάνωση και το επόμενο iRun-foto-contest, οι ψήφοι σας θα αναδεικνύουν τον τυχερό ή την τυχερή του διαγωνισμού, βάση των προτιμήσεών σας, ο οποίος/οποία θα κερδίζει ένα Art-T-shirt έκπληξη, από την ομάδα του #iRun_and_iam_free).

Πάμε για το πρώτο;

🚩 Ξεκινάμε από σήμερα, 1η του Μάη, με τον αγαπημένο αγώνα «Ανόπαια Ατραπός 2019» του Συλλόγου δρομέων Φθιώτιδας Τραχίνα, που έγινε την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στα μονοπάτια του ελατοσκέπαστου Καλλίδρομου όρους. Οι 3 φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη διοργάνωση που επιλέξαμε είναι…

✌️Ψηφίστε – Σχολιάστε – Κοινοποιήστε…

#iRunmag #iRunMayContest #HappyRunners #StaySafe

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X