Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Six Peaks Presentation video – Αποκλειστικά πλάνα του αγώνα στο Φαλακρό Δράμας

Όπως είχαμε ενημερώσει στα μέσα του Μαΐου, η οργανωτική επιτροπή του FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ, λόγω της μεταφοράς της διοργάνωσης για το 2021, διατηρούσε την πρόθεση να υποστηρίξει οργανωτικά δύο αγώνες (προπόνησης), ένας εξ αυτών την 1η Αυγούστου, κοντά στην Πανσέληνο.

Έτσι, λοιπόν, το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 και ώρα 18:00 το απόγευμα, από την κεντρική πλατεία του χωριού Πύργοι του νομού Δράμας, θα δοθεί η εκκίνηση ενός νυκτερινού ορεινού αγώνα, με ανάβαση στο Φαλακρό Όρος περνώντας από τις έξι ψηλότερες κορυφές του (Καρτάλκα, Καφετέρια, Προφήτης Ηλίας και τις τρεις κορυφές της Βάρδαινας) και τερματισμό στο καταφύγιο του Χιονοδρομικού Κέντρου.

  • Χρονικό όριο: 8 ώρες
  • Απόσταση: 25.400 μ.
  • Υψομετρική διαφορά: 2.531 μ.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε και το εξαιρετικό βίντεο-παρουσίαση του Δραμινού φωτογράφου τοπίου, φύσης και κινηματογραφιστή, Δημήτρη Κατραντζή, με τα εντυπωσιακά αποκλειστικά πλάνα από τις περιοχές από τις οποίες θα περάσουν οι αθλητές και ελήφθησαν κατά την μέτρηση – σηματοδότηση της διαδρομής.

Μπορείτε να δείτε και άλλα βίντεο του Δημήτρη Κατραντζή στη σελίδα του στο ΥouTube

Comments

  • Γιώργος Παπαδόπουλος
    2 Ιουνίου 2020

    Ο Δημήτρης προσφέρει απλόχερα το μεράκι του και το πάθος του για την υποστήριξη παρόμοιων εκδηλώσεων και για την προβολή του Νομού μας! Συγχαρητήρια είναι λίγο!

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X