Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

“Salty” website: Το νέο project του WeSwim

Πέρασαν σχεδόν 5 χρόνια από το 1ο διαδικτυακό κάλεσμα σε λίγους λάτρεις κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας.

Η αρχή έγινε στην Πλαζ Νηρηίδες της Βουλιαγμένης, ενώ σήμερα και Κάθε Κυριακή, οργανωμένα κολυμβητικά events από Οκτώβριο έως Μάϊο και κάθε Τετάρτη από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο στην Ακτή Βουλιαγμένης και στην πλατφόρμα του Εν-Πλω Βουλιαγμένης.

140 αλμυρές συναντήσεις και special swim events μετά και περισσότερα από 6.000 μέλη, το Weswim είναι και επίσημα ανοιχτό σε ευρύτερο κοινό με το https://weswim.gr/ με σκοπό να ενημερώνει τους λάτρεις της ανοιχτής θάλασσας για τις δράσεις του και τα μελλοντικά “αλμυρά” του σχέδια και “Ταξίδια”.

Η θάλασσα σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό!

Δοκίμασέ το και γίνε μέρος της αλμυρής οικογένειας WeSwim.

 

Το Weswim είναι μία πρωτοπόρα ομάδα που έχει σαν στόχο να ῾βγάλει῾ έξω τους ανθρώπους της πόλης, με σκοπό να κολυμπήσουν στις ανοιχτές θάλασσες. Σχεδιάζουμε υπέροχες κολυμβητικές διαδρομές αλλά και οργανωμένες εκδρομές κοντἀ στον Ιστό της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας, πάντα σε σχέση με την φυσική ομορφιά των τοπίων  και της ομαδικού πνεύματος. Αγαπάμε, προστατεύουμε και σεβόμαστε την Θάλασσα και είμαστε παθιασμένοι με την εξερεύνηση νέων κολυμβητικών διαδρομών. Είμαστε μία Αλμυρή Οικογένεια!

ΤΑ ΜΟΤΟ ΜΑΣ

  • WECONNECT : Ενώνουμε διαδικτυακάτην κολυμβητική κοινότητα σε όλη την Ελλάδα
  • WEMOTIVATE : Παρακινούμε τον κόσμο να δοκιμάσει το κολύμπι ανοιχτής Θάλασσας με ομαδικό πνεύμα
  • WETRAVEL: Ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο και κολυμπάμε σε μοναδικής ομορφιάς προορισμούς ( θάλασσες, λίμνες, ποτάμια)
  • WECARE : Αναλαμβάνουμε δράση ομαδικά για την φροντίδα του περιβάλλοντος και στηρίζουμε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας .
  • WESWIM: Kάνουμε πράξη την αγάπη μας για τις Ελληνικές Θάλασσες και… απλά Βουτάμε!

 

~ Just A Salty Taste…

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X