Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Ios Adventure 2020: Εορτασμός Ολυμπιακής Ημέρας στην Ίο

Το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Ίου, γιόρτασαν την Ολυμπιακή Ημέρα, γνωρίζοντας καλύτερα το νησί, συμμετέχοντας σε ενδιαφέρουσες δράσεις όπως κυνήγι θησαυρού και αγωνιστικής τοπογραφίας (orienteering).

Τηρώντας τα καθοριζόμενα μέτρα ασφαλείας, οι γονείς με τα παιδιά τους, έμαθαν να χρησιμοποιούν το χάρτη για να βρουν σημεία στο έδαφος και κινήθηκαν στην Χώρα προκειμένου να ανακαλύψουν χαρακτηριστικά σημεία συνδεδεμένα με την παράδοση και την ιστορία του νησιού.

Οι συμμετέχοντες, έμαθαν για την Ολυμπιακή Ημέρα, το άθλημα της αγωνιστικής τοπογραφίας και έφυγαν πλουσιότεροι, μαθαίνοντας ιστορικά στοιχεία για το νησί. Έλαβαν επίσης τιμητικά διπλώματα υπογεγραμμένα από τους Προέδρους της Διεθνής Ολυμπιακής Επιτροπής, κκ. Tomas BACH, και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, καθώς επίσης και αναμνηστικά καπέλα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την εμπιστοσύνη που επέδειξε και φέτος στη διοργάνωση μας, καθώς επίσης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ιητών, υπό την αιγίδα των οποίων τελεί η αθλητική διοργάνωση Ios Adventure.

Δεσμευόμαστε προς όλους τους  συμμετέχοντας και τους χορηγούς μας, να επανέλθουμε σύντομα με νέες δράσεις για μικρούς και για μεγάλους.

Τα αγωνίσματα και η προκήρυξη των αγώνων του Ios Adventure, θα ανακοινωθούν σύντομα. Μέχρι τότε μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter που βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://iosadventure.gr/ και στη σελίδα μας στο facebook.

 

Το αθλητικό event Ios Adventure, αποτελεί συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ιητών.

• Δείτε εδώ τα βίντεο από τους αγώνες του Ios Adventure 2019

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X