Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

2ο “Τρέχω/Ανακαλύπτω την Ηρακλειά” στις 27 Αυγούστου 2020

Ο Σύνδεσμος Ηρακλειάς, έπειτα από την απελευθέρωση των δρομικών αθλημάτων, αποφάσισε η 2η διοργάνωση “Τρέχω/Ανακαλύπτω την Ηρακλειά” να διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020, βοηθώντας έτσι στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης του νησιού στη δύσκολη περίοδο που διανύει, έπειτα από τα μέτρα αποκλεισμού λόγω της πανδημίας COVID-19.

Οι αγώνες θα είναι όπως και πέρισυ 5 & 10 χλμ. σε ασφάλτινη διαδρομή, 10 χλμ. μικτή διαδρομή άσφαλτος και μονοπάτι, ενώ θα υπάρχει και μια διαδρομή για τους μικρούς δρομείς μέσα στο χωριό του Αγίου Γεωργίου.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με το φεστιβάλ Φάνης Γαβαλάς όπου την Παρασκευή 28/08/2020 θα τελεστεί λειτουργία στο σπήλαιο του νησιού για την εορτή του Αγίου Ιωάννη και θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες και τα μέτρα της πολιτείας.
Ο Σύνδεσμος Ηρακλειάς έχει εξασφαλίσει έκπτωση 20% για τις μετακινήσεις των δρομέων με τα πλοία της BLUESTAR από τον Πειραιά και τα γύρω νησιά.
Μετά την τελική έγκριση από την ΓΓΑ θα ακολουθήσει η αναλυτική προκήρυξη καθώς και η φόρμα συμμετοχών.

• Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον τεχνικό διευθυντή του αγώνα Γεώργιο Σταυρουλάκη (τηλ. 6977004736, email trexostiniraklia@gmail.com)

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X