Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

H Καρδιτσιώτισσα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη από τα Άγραφα στα ρεκόρ του βάδην στην Θεσσαλονίκη

Η 2η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση Φίλων των Αγράφων στα Καμάρια, έκρυβε τις εκπλήξεις της!

Η τρομερή Καρδιτσιώτισσα βαδίστρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, λίγες ώρες πριν καταγράψει το σπουδαίο ρεκόρ της στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στα Άγραφα, όπου και συνάντησε την ορειβατική ομάδα που πρωτοστάτησε στην πανελλήνια κινητοποίηση για την προστασία των παρθένων κορυφών!

Συγκεκριμένα, η επίσκεψη της κορυφαίας αθλήτριας, η οποία συνοδευόταν από κινηματογραφικό συνεργείο για τα γυρίσματα ντοκιμαντέρ για τα Άγραφα, συνάντησε την ορειβατική ομάδα που κατευθύνονταν στο Καρνόπι και τον Καταραχιά.

• Πηγή: Instagram / adigoni.drisbioti

Λίγες ώρες αργότερα, η Αντιγόνη, με μια καταπληκτική εμφάνιση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης στα 10.000 μ. βάδην, τερματίζοντας σε χρόνο 44.28.37 κατάφερε να καταρρίψει το ατομικό της ρεκόρ αλλά και να καταγράψει την καλύτερη επίδοση στον κόσμο αυτή τη στιγμή!

Η Ντρισμπιώτη, η οποία τον Μάρτιο προκρίθηκε από τους Βαλκανικούς στο Ιβάνο Φράνκιφστ της Ουκρανίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στα 20χλμ., συνεχίζει την προετοιμασία της, ώστε να είναι σε εξίσου καλή κατάσταση στον αγώνα των 20χλμ. που θα γίνει στην Πάτρα.

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X