Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Τελευταία Νέα F.O.M.: Πρόγραμμα Αγώνων Rupicapra 20k, Faethon Trail 14k

Πλησιάζουν οι μέρες και για το φετινό ραντεβού μας στον Όλυμπο! Αυτήν την ιδιαίτερη χρονιά, λόγω κορονοϊού, όπως γνωστοποίησε εδώ και καιρό η οργανωτική επιτροπή του Faethon Olympus Marathon, θα γίνουν μόνο οι 2 από τους 3 αγώνες της διοργάνωσης προσαρμοσμένοι πάντα στα υγειονομικά πρωτόκολλα που θεσπίστηκαν.

Η σηματοδότηση των διαδρομών με νέου τύπου σημαιάκια που θα είναι πιο ευδιάκριτα στο αλπικό τερέν του αγώνα και ο καθαρισμός είναι σε πλήρη εξέλιξη και σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί.

Ο καθαρισμός των μονοπατιών προχωράει με γοργούς ρυθμούς  δίνοντας την δυνατότητα σε πολλούς αθλητές  να προπονηθούν στις διαδρομές των αγώνων.

Πρόγραμμα αγώνων για την Κυριακή 9 Αυγούστου

• Σάββατο 8-8-2020

16:00μμ – 20:00μμ      Επίδοση αριθμών Πλατεία Κοκκινοπλού για  Rupicapra και Faethon Trail

 

Προσοχή για το Σάββατο η διοργάνωση δεν θα έχει ανοιχτά για διαμονή τις κατασκηνώσεις και το σχολείο του Κοκκινοπλού.

Θα υπάρχουν στην πλατεία του Κοκκινοπλού δύο διαφορετικές γραμματείες μια για τον Rupicapra και μια για τον Faethon Trail όπου και θα παραδίδονται οι αριθμοί αθλητών με ειδικούς υγειονομικούς κανόνες (αποστάσεις ,χρήση αντισηπτικού χρήση μάσκας από τα στελέχη της γραμματείας)

 

• Κυριακή 9-8-2020

 5ος RUPICAPRA & 6ος FAETHON TRAIL

 • 05:45πμ – 07:45πμ Επίδοση αριθμών Rupicapra και Faethon Trail στην πλατεία Κοκκινοπλού
 • 08:00πμ – Εκκίνηση αγώνα Rupicapra
 • 08:30πμ – Εκκίνηση αγώνα Faethon Trail
 • 09:30πμ – Τερματισμοί αθλητών Faethon Trail
 • 10:15πμ – Τερματισμοί αθλητών Rupicapra
 • 12:00μμ – Απονομές αθλητών Faethon Trail στην πλατεία Κοκκινοπλού
 • 13:15μμ – Απονομές αθλητών Rupicapra στην πλατεία Κοκκινοπλού
 • 14:00μμ – Κλείσιμο διοργάνωσης

  

Τεχνικές αλλαγές και κανόνες λόγω κορονοϊού 

 1. Στον Rupicapra ακυρώνετε ο πρώτος σταθμός (Κιόσκι) λόγο μεγάλου συνωστισμού αθλητών ,θα υπάρχει μόνο καταμέτρηση ,οπότε όλοι αθλητές να έχουν νερό μαζί τους
 2. Σε όλους τους σταθμούς και για 2 αγώνες θα υπάρχουν ατομικές συσκευασίες τροφοδοσίας ,κάθε αθλητής να έχει το δικό του κύπελλο υδροδοσίας
 3. Σε όλους τους σταθμούς ολοι οι αθλητές πρέπει να δείξουν ατομική υπευθυνότητα όσο αφορά την λήψη τροφοδοσίας-υδροδοσίας
 4. Ο τερματισμός του Faethon Trail θα αλλάξει στα τελευταία μέτρα και θα τερματίζει μαζί με τον Rupicapra στην πλατεία του χωριού και όχι στο παρκινγκ της εκκλησίας όπως και γινόταν μέχρι και πέρσι.
 5. Οι εκκινήσεις και για τους 2 αγώνες θα γίνουν με οριοθετημένη θέση για κάθε αθλητή 1,5 μέτρο απόσταση ο ένας από τον άλλο.

 

Ραντεβού στον Κοκκινοπλό στις 9 Αυγούστου!

 

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X