Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Ακυρώνεται για το 2020 o Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου της Λαμίας “Lamia Night & Run”

Μετά την αρχική μετάθεση του 7ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου της Λαμίας, “Lamia Night & Run”, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020η Οργανωτική Επιτροπή του δημοφιλούς αγώνα ανακοινώνει σήμερα ότι τελικά ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η διοργάνωση για το 2020.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν αναλυτικά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή τη δύσκολη απόφαση:

«Βασική αξία της ομάδας μας που διακατέχει τον θεσμό αυτό ήταν και είναι η διάδοση του μαζικού αθλητισμού σε πλαίσια (πλατφόρμα) πολιτισμού. Ήταν λοιπόν για μας κοινός τόπος το να θέλουμε και να μπορέσουμε να μεταδώσουμε μέσω μιας διοργάνωσης όλα αυτά που είχαμε αποκομίσει από τα προηγούμενα έτη μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων αρχικά σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και οπωσδήποτε και σε δια-περιφερειακό και πανελλαδικό. Και το σημαντικότερο για μας ήταν και είναι να δώσουμε τη δυνατότητα γενικής συμμετοχής σε όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας που δεν την είχαν ή την είχαν σε περιορισμένη κλίμακα και με πολύ αποκλειστικούς όρους.

Συναρτήσει ότι πρόκειται για δέσμη αγώνων δρόμου που διεξάγονται επί  δημοσίας οδού, η επιτυχία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και ως εκ τούτου η οργανωτική επιτροπή του Lamia Night & Run προέβει στην δύσκολη απόφαση της ακύρωσης της Διοργάνωσης για το έτος 2020.

Πρωταρχικό μέλημα η ασφάλεια και η προστασία της δημόσιας υγείας.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχούς διοργάνωσης. Πρωτίστως τους συνδιοργανωτές που αποτελούν τη καρδιά του Lamia Night & Run, Δήμος Λαμιέων και Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, εν συνεχεία τους χορηγούς που συντελούν με την μέγιστη προσφορά τους στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε συνδυασμό με τη διατήρηση του χαμηλού κόστους συμμετοχής.

Επίσης τις θερμές μας ευχαριστίες στους εθελοντές της διοργάνωσης που ως φορείς ή ως μεμονωμένες προσωπικότητες πιστεύουν και υποστηρίζουν το θεσμό αυτό παρέχοντας τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς δίδοντας έμπρακτα το παράδειγμα της προσφοράς.

Επίσης ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες και τους θεατές, οι οποίοι με την ζωντάνια τους και τον ενθουσιασμό τους «απογείωσαν» όλα αυτά τα χρόνια το νυχτερινό αγώνα.

Η άποψή μας είναι ότι το Lamia Night & Run μπορεί να προσδώσει ακόμα περισσότερα ως μια σύνθετη εκδήλωση (σύνθεση ποικίλων δραστηριοτήτων) συμπεριλαμβάνοντας διαφορετικές δράσεις.

Σας ευχαριστούμε πολύ και ευελπιστούμε στην διοργάνωση του Lamia Night & Run μελλοντικά κάτω από διαφορετικές, καλύτερες συνθήκες.

Γιατί… το Lamia Night & Run, δεν είναι μόνο ένας αγώνας. Είναι πολλές απολαυστικές στιγμές, μαζί…

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X