Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Ios Adventure 2020: Με τεχνικά μέσα η χρονομέτρηση

H οργανωτική επιτροπή του Ios Adventure, θα ήθελε να ενημερώσει τους αθλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διοργάνωση, ότι ο αγώνας φέτος δεν θα διαθέτει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Έχοντας εργαστεί σκληρά από το Μάιο, για τον καθορισμό, τον καθαρισμό και τη σηματοδοσία νέων διαδρομών (σχεδόν 8 χιλιόμετρα μονοπατιών που είχαν «ρουμανιάσει» με τα χρόνια), λάβαμε εξ’ αρχής τη μεγάλη απόφαση να πραγματοποιήσουμε τους αγώνες, σε σεβασμό προς τους παλιούς και τους νέους αθλητές που επιθυμούν να γνωρίσουν το νησί που εμείς λατρεύουμε.

Οι ελάχιστοι οικονομικοί πόροι που μας διατέθηκαν, καθιστούν απαγορευτική τη χρήση ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και προκειμένου να μην ακυρωθεί ο αγώνας, αποφασίσαμε η χρονομέτρηση να γίνει με τη χρήση τεχνικών μέσων (χρονόμετρα).

Για το λόγο αυτό, όσοι αθλητές έχουν κάνει εγγραφή και επιθυμούν την επιστροφή των χρημάτων τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο iosadventuregr@gmail.com.

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στις επιχειρήσεις που σε πείσμα των αντίξοων συνθηκών, συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν:

X-treme stores, για την παροχή ηλεκτρολυτών
Naturals, για την παροχή flapjack
Planet Fruits, για την παροχή μπανανών
Crispy King, για την παροχή ρυζογκοφρετών
Nomad Honey, για την παροχή τζελ ενέργειας
Eau Thermale Avene, για τα αντιηλιακά
Hansaplast, για τα Cooling Jel
Life Green, για τα δώρα προς τους αθλητές
Τις εταιρείες Ζante Ferries & SeaJets για τις γενναίες εκπτώσεις προς τους αθλητές
Την εταιρεία STHIL για τη χορηγία χορτοκοπτικού μηχανήματος, με το οποίο καθαρίσαμε όχι μόνο τις διαδρομές των αγώνων, αλλά και τα υπόλοιπα μονοπάτια του νησιού μας, δράσεις τις οποίες οργανώνουμε μέσα από το iospaths.gr

Τις δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις και εθελοντές, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος και την αγάπη για το νησί μας.

Η διοργάνωση καλεί όσους αθλητές επιθυμούν να συμμετέχουν στους αγώνες και να γνωρίσουν ένα νησί το οποίο διαρκώς ανακαλύπτουμε και σας το προβάλλουμε μέσα από τις νέες διαδρομές μας, να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους το αργότερο έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο προβολής του νησιού, όλοι οι παιδικοί αγώνες για τους συμμετέχοντες θα διεξαχθούν χωρίς κόστος, (απαιτείται εγγραφή στη φόρμα εγγραφής), καθώς επίσης και το κυνήγι θησαυρού που θα πραγματοποιηθεί στο Μυλοπότα, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου.

Κάντε την εγγραφή σας στον αγώνα εδώ
Δείτε στιγμιότυπα από τους αγώνες του 2019 εδώ
Κάντε την εγγραφή σας στο newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι νέα και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X