Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Hercules Mountain Marathon 2020: Ενημέρωση για τη διεξαγωγή των αγώνων

Μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις, από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε σχέση με την τέλεση αγώνων, η οργανωτική επιτροπή των ορεινών αγώνων της Οίτης ενημερώνει τα παρακάτω:

Για τον Μαραθώνιο, (Hercules Mountain Marathon)  οι εγγραφές έχουν σταματήσει ήδη, ενώ σταματά άμεσα και η δυνατότητα πληρωμής, όσων έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Ο αριθμός των συμμετεχόντων που έχουν ολοκληρώσει ήδη την εγγραφή τους, είναι μέσα στο όριο που έχει θέσει η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή.

Για τον Ημιμαραθώνιο “Ελλέβορο” ( Helleborus Half Marathon ) κλείνουν σήμερα οι εγγραφές και σταματά άμεσα και η δυνατότητα πληρωμής όσων έχουν δηλώσει και δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία. Και εδώ επίσης, το όριο των συμμετοχών, είναι μέσα στα νέα όρια που έχει θέσει η αρμόδια Επιτροπή.

Για τη μικρή διαδρομή “Φαρμακίδες” ( Farmakides Trail Race ) οι εγγραφές και οι πληρωμές όσων έχουν ήδη δηλώσει, συνεχίζονται κανονικά, μιας και υπολείπονται της συμπλήρωσης των εκατό συμμετοχών.

Ξέρουμε ότι θα δυσαρεστήσουμε αρκετούς/ες  φίλους/ες, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στους αγώνες μας, αλλά, είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στις κινήσεις αυτές, έτσι ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν κανονικά και με ασφάλεια, για αθλητές και συντελεστές.

Υπό τις παρούσες συνθήκες και με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία των αγώνων, ελπίζοντας τις επόμενες ημέρες να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη, που να δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής, σε περισσότερους.

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X