Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

To Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου τρέχουμε όλοι μαζί στο 3ο Olympic Day Run

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το Ολυμπιακό Μουσείο δίνει το παράγγελμα για τη δυναμική επανεκκίνηση του αθλητισμού, με τη συμμετοχή σύσσωμης της ελληνικής Ολυμπιακής οικογένειας στο 3ο «Olympic Day Run» GREECE!

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, τρέχουμε όλοι μαζί με την ελληνική Ολυμπιακή οικογένεια στέλνοντας μήνυμα παγκόσμιας αλληλεγγύης, ενότητας και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο! Το Ολυμπιακό Μουσείο θα δώσει το παράγγελμα της εκκίνησης του 3ου «Olympic Day Run GREECE» σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, τον ΣΕΓΑΣ, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης, το Διεθνές Κέντρο Ολυμπισμού »OLYMPiA», το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών, Διακεκριμένων Αθλητών, Αθλητικών Συλλόγων και Θεσμικών Φορέων από όλη την χώρα.

Το μοναδικό επίσημο δρομικό γεγονός της ελληνικής Ολυμπιακής οικογένειας ενώνει τα βήματα μικρών και μεγάλων για τον εορτασμό των Ολυμπιακών αξιών. Μετά από την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων ετών και κατόπιν αιτήματος των συμμετεχόντων, το δρομικό πρόγραμμα επεκτείνεται και διαμορφώνεται στους αγώνες: “Olympic Day Run: Family & Teenagers”, 1,5Κ για οικογένειες και μαθητές 12-18 ετών, “Olympic Day Run: By the Sea”, 5K για εφήβους και ενήλικες και για πρώτη φορά φέτος, “Olympic Day Run: Dynamic”, 10K αποκλειστικά για ενήλικες. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ενώ οι νικητές θα λάβουν τα ειδικά έπαθλα του 3ου “Olympic Day Run GREECE”.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ!

ΖΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΕΓΓΡΑΦΕΣ στην ιστοσελίδα του olympicdayrun.gr

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X