Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Οι εγγραφές του Virtual Ημιμαραθωνίου Κρήτης ξεκίνησαν! Όλες οι απαντήσεις εδώ…

Είπαμε ότι δεν γίνεται να τρέξουμε φέτος, όπως θα θέλαμε, στο φιλόξενο Αρκαλοχώρι και στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης, αλλά μπορούμε να τρέξουμε στην εικονική – virtual εκδοχή του. Βρείτε παρακάτω όλες τις σχετικές πληροφορίες και κάντε την εγγραφή σας!

Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου με δύο τρόπους:
1. Κατεβάζεις στο κινητό το Sporthive Live από εδώ https://bit.ly/2ZXbUQZ και αναζητάς τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης
2. ή κάνεις την εγγραφή σου από υπολογιστή εδώ https://bit.ly/3coWREL
Μετά την ακύρωση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης δεν σταματάμε να τρέχουμε, δηλώνουμε συμμετοχή στον εικονικό Ημιμαραθώνιο Κρήτης!
Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2020 μετατρέπεται σε Virtual Ημιμαραθώνιο Κρήτης, Ο αγώνας θα διαρκέσει δεκαπέντε ημέρες, από 1 εως Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από τώρα δωρεάν, να τρέξετε σε όποιο από τους τρεις αγώνες (10χλμ, 5 χλμ. 21 χλμ.) θέλετε σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε, μετά ανεβάζετε το χρόνο σας στην ειδική πλατφόρμα με την βοήθεια του αθλητικού ρολογιού ή του κινητού σας τηλεφώνου.
Μετά το τέλος του αγώνα θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα με τη σειρά κατάταξης σε όλους τους αγώνες και θα κληρωθούν δώρα στους συμμετέχοντες.
Θα τρέχετε κοντά στο σπίτι σας αλλά θα είναι σαν να τρέχετε στο Αρκαλοχώρι!
Οι σημαντικότερες απορίες λύνονται παρακάτω…
🔴 Τι είναι ο Virtual Ημιμαραθώνιος Κρήτης;
Είναι ένας αγώνας που μπορείς να τρέξεις όπου και αν βρίσκεσαι
🔴 Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής;
Ο αγώνας είναι δωρεάν για όλους.
🔴 Ποιες αποστάσεις μπορώ να τρέξω;
Είναι διαθέσιμοι τρεις αγώνες 21χλμ 10χλμ 5χλμ μπορείς να συμμετέχεις και στους 3 αγώνες αρκεί να έχεις δηλώσει συμμετοχή.
🔴 Μπορώ να τρέξω περισσότερες φορές σε ένα αγώνα πχ των 5 χιλιομέτρων;
Ναι μπορείς να τρέξεις πάνω από μια φορά σε κάθε αγώνα για να βελτιώσεις το χρόνο σου, προσοχή, δεν χρειάζεται να δηλώσεις ξανά συμμετοχή.
🔴 Που μπορώ να τρέξω; Πρέπει να είναι συγκεκριμένα τα υψομετρικά του αγώνα;
Μπορείς να τρέξεις όπου θέλεις με οποιαδήποτε υψομετρικά, στον Όλυμπο, στον Ψηλορείτη, σε Πεδιάδα , σε χωματόδρομο , στο κέντρο της Νέας Υόρκης , στην Κούβα, γύρω από το σπίτι της πεθεράς σου (στην τελευταία περίπτωση δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχών τραυματισμούς)
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τρέξετε με τα πόδια σας, αν διαπιστωθεί ότι κάποιος χρησιμοποίησε ποδήλατο ή μηχανικά μέσα θα ακυρωθεί.
🔴 Που και πότε μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;
Θα πρέπει να κατεβάσεις δωρεάν στο κινητό σου την εφαρμογή Sporthive Live από εδώ https://bit.ly/2ZXbUQZ και να δηλώσεις συμμετοχή. Εναλλακτικά μπορείς να δηλώσεις μέσω του υπολογιστή σου εδώ https://bit.ly/3coWREL
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και κλείνουν στις 11 Οκτωβρίου
🔴 Πότε μπορώ να τρέξω;
μπορείς να τρέξεις από 01 Οκτωβρίου στις 06:00 εως 15 Οκτωβρίου στις 23:59
🔴 Πως ανεβάζω το χρόνο μου;
Αφού τρέξεις βγάζεις φωτογραφία το αθλητικό σου ρολόι ή την εφαρμογή του κινητού σου ή την οθόνη του διαδρόμου του σπιτιού σου και μέσω της εφαρμογής sporthive γράφεις τον αριθμό συμμετοχής και ανεβάζεις τη φωτογραφία με το χρόνο σου.
🔴 Υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές;
Όχι, στον αγώνα θα υπάρχει κατάταξη αλλά λόγω των διαφορετικών συνθηκών που θα τρέξει ο κάθε αθλητής τα αποτελέσματα δεν θα είναι επίσημα. Κύριος στόχος του αγώνα είναι να δυναμώσει το ηθικό των δρομέων βάζοντας τους νέους στόχους αυτή την δύσκολη εποχή που οι αγώνες δρόμου ακυρώνονται συνεχώς.
🔴 Θα δοθούν μπλουζάκια και μετάλλια στους συμμετέχοντες
Όχι , η δωρεάν συμμετοχή συμπεριλαμβάνει την κατάταξη στον αγώνα και το δίπλωμα συμμετοχής που μπορείτε να κατεβάσετε από το application.
🔴 Θα δοθούν δώρα στους συμμετέχοντες;
Θα κληρωθεί αθλητικός εξοπλισμός σε όσους τερματίσουν σε έναν από τους τρεις αγώνες
Ο virtual Ημιμαραθώνιος Κρήτης διοργανώνεται από τον αθλητικό σύλλογο υγείας Αρκαλοχωρίου και την περιφέρεια Κρήτης
– Περισσότερες πληροφορίες στο www.cretehalfmarathon.com

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X