fbpx

Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

2ο TRIMORE M.T. Rethymno ISOMAN: Ένα τριήμερο τριάθλου με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια

Επιτυγχάνοντας την ανταπόκριση στην πρόκληση και την τήρηση της ισορροπίας μεταξύ αθλητικού ενθουσιασμού και διασφάλισης της υγείας αθλητών, παρευρισκομένων, εθελοντών και διοργανωτών, έκλεισε την αυλαία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ρεθύμνης, της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και της TRIMORE – XTERRA Greece – ISOMAN Hellas, που πραγματοποιήθηκε στις 25-27 Σεπτεμβρίου.

 

Η διεξαγωγή του 2ου TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN στηρίχτηκε στο υγειονομικό πλαίσιο (https://trimore.gr/el/ygeionomiko-plaisio) που καταρτήθηκε από την diaplous s.s.d.a. Ltd (εταιρεία στην οποία ανήκει η TRIMORE Sport Events και εξειδικεύεται στα συστήματα ποιότητος, υγείας, ασφάλειας, κλπ.), βάσει των υποδείξεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Υγειονομικής Επιτροπής του Υπουργείου και της Πολιτικής Προστασίας, λόγω των ιδιαίτερων περιστάσεων της εποχής, που επέβαλε μη συνωστισμό και αυστηρή τήρηση μέτρων.

Το Ρέθυμνο, με τις εκπληκτικές και ξεχωριστές ομορφιές του, οι πρόθυμοι επαγγελματίες και οι φιλόξενοι κάτοικοι υποδέχτηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τον ίδιο ενθουσιασμό και την υπέροχη κρητική κουλτούρα, τους λάτρεις του τριάθλου, της κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης και του τρεξίματος πόλης, που συγκεντρώθηκαν εκεί από όλη την Ελλάδα.

Η TRIMORE με υπευθυνότητα, επιμονή, σύνεση, πάθος και αφοσίωση, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής που διανύουμε, έκανε πραγματικότητα ένα τριήμερο γεμάτο συγκινήσεις για αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, ψυχαγωγία και πολιτιστικές δράσεις, γι’ αυτούς, τις οικογένειες και τις παρέες τους, πάντα υπό το πρίσμα της υπευθυνότητας που απαιτείται.

Στο αθλητικό κομμάτι της διοργάνωσης, τον πρώτο λόγο είχε το ISOMAN, το ιδιαίτερο εκείνο τρίαθλο, που παρουσίασε για πρώτη φορά το 2019 στην Ελλάδα (Καστοριά και Ρέθυμνο σε sprint απόσταση) η TRIMORE και το τρίαθλο. Σειρά φέτος είχε βέβαια η quarter απόσταση, καθώς και η Ολυμπιακή του τριάθλου, που με τα φτερά του Red Bull ανέβασαν τον πήχη ψηλότερα για τους πιο καλά προετοιμασμένους και τολμηρούς αθλητές.

Στις πρώτες θέσεις σε άνδρες και γυναίκες, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Olympic Triathlon: Γρηγόρης Σουβατζόγλου / Νάντια Συντζανάκη
Αγώνας ISOMAN: Παναγιώτης Δημόπουλος / Κωνσταντίνα Συγγενιώτη
Half Olympic Triathlon: Παναγιώτης Μπιτάδος / Νέλλη Δελιαλή
Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης (O.W.S.) 0,5k: Γιάννης Πολυχρονάκης / Ελευθερία Καφάτου – 2,5k: Γρηγόρης Σουβατζόγλου / Δέσποινα Κόρακα – 5k: Σπύρος Χρυσικόπουλος / Αναστασία Διακουμάκου
Αγώνας τρεξίματος πόλης 5k: Μανούσος Βιζυράκης / Γεωργία Φραγκιάδη – 10k: Χρυσοβαλάντης Τσάβαλος / Μαρία Ζαραφωνίτη

Δείτε όλα τα αποτελέσματα εδώ: https://my.esportevents.gr/results.php?id=20200014

Από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές του τερματισμού, ήταν αυτές που οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να περάσουν την αψίδα του θριάμβου συνοδευόμενοι από τα παιδιά τους ή όσοι συμμετείχαν σε σκυλατοδρομία να τερματίσουν μαζί, μοιραζόμενοι έτσι τη χαρά της επιτυχίας της ομαδικής προσπάθειας, κάτι που η διοργάνωση ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να κάνουν.

Τις απονομές των αθλητών τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης, καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων και αρχών του τόπου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του διοργάνωσης και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκαν παιδικές αθλητικές δραστηριότητες, όπως κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης και παιδικό ISOMAN, συνδυάζοντας αθλητισμό, ψυχαγωγία, πολιτισμό και δίνοντας άλλη πνοή στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, η οποία αποτέλεσε το επίκεντρο της διοργάνωσης.

Στο ίδιο σημείο είχε στηθεί και το Χωριό των Αθλητών, όπου φέτος έδωσε στους αθλητές το δικαίωμα να τοποθετήσουν beach flags των χορηγών τους, ώστε όλοι οι χορηγοί που ενισχύουν αθλητικές προσπάθειες, να έχουν μία θέση στις διοργανώσεις μας και με τον τρόπο αυτό η TRIMORE να ενθαρρύνει ακόμη μεγαλύτερη αρωγή και υποστήριξη.

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X