Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου 2020 στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά στον Μαραθώνα, ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ.

Η ώρα εκκίνησης για την κατηγορία Ανδρών θα είναι στις 8:00 και για την κατηγορία Γυναικών στις 08:05.

> To διάγραμμα της διαδρομής των 8 κύκλων (κάθε κύκλος είναι 4971,03 μ.) και επιπλέον 2426,76 μέτρα.

Όπως είναι γνωστό, ο ΣΕΓΑΣ τηρώντας τα πρωτόκολλα υγείας οργάνωσε και διεξήγαγε για το 2020 όλα τα πρωταθλήματα με επιτυχία, δίνοντας αγωνιστικές ευκαιρίες στις αθλήτριες και τους αθλητές σε μια πολύ δύσκολη χρονιά και εν μέσω της πανδημίας Covid-19.

Δεν στάθηκε όμως δυνατό να διεξαχθούν και οι πιο μαζικοί αθλητικοί αγώνες στη χώρα μας, ο Ημιμαραθώνιος και ο Αυθεντικός Μαραθώνιος για τους οποίος ο ΣΕΓΑΣ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και αφού είχε επεξεργαστεί ειδικά αυστηρά πρωτόκολλα διεξαγωγής για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Όπως είναι γνωστό στην Αυθεντική Διαδρομή παράλληλα με τον Διεθνή Μαραθώνιο διεξάγεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Σε αυτή την κατεύθυνση και μετά την ματαίωση του Διεθνούς αγώνα, η Ομοσπονδία διοργανώνει το Πρωτάθλημα Μαραθωνίου την ίδια ημερομηνία και σύμφωνα με την προκήρυξη που εξέδωσε.

  • Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Πρωτάθλημα του Μαραθωνίου Δρόμου 2020 θα πρέπει να σταλούν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) μέχρι την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στην διεύθυνση entries@segas.gr
  • Ολες οι λεπτομέρειες του αγώνα αναφέρονται στην Προκήρυξη Ε Δ Ω όπως το Σχεδιάγραμμα της διαδρομής και το Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής.

 

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X