fbpx

Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Γκελαούζος

Γκελαούζος: «Ήθελα να αφήσω το στίγμα μου στον Μαραθώνα και στο Μουσείο» (pics)

Σχεδόν ένα μήνα μετά τη νίκη του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο Κώστας Γκελαούζος επέστρεψε στο Μαραθώνα. Αυτή τη φορά ο 31χρονος ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση παράδοσης προσωπικών του αντικειμένων στο Μουσείου Μαραθώνιου Δρόμου.

Το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τα παπούτσια της «χρυσής» διαδρομής του, ο αριθμός συμμετοχής και η στολή του θα αποτελούν μόνιμα εκθέματα του Μουσείου.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας ανέφερε στον χαιρετισμό του: «Είναι μεγάλη τιμή για τον Μαραθώνα μας να φιλοξενούμε σήμερα τους πρωταθλητές μας Κώστα Γκελαούζο και Νίκο Πολιά και χαρά μας που έχουμε μαζί μας και τον Στέλιο Πρασσά που τερμάτισε ξανά φέτος στα 90 του χρόνια. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την νεολαία μας, τους τοπικούς πρωταθλητές μας που μας κάνουν υπερήφανους με τις διακρίσεις τους. Οι μαθητές αυτοί είναι το μέλλον μας και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο Κώστας και ο Νίκος είναι το καλύτερο παράδειγμα για να ακολουθήσουν οι νέοι μας. Ευχαριστώ θερμά τον Κώστα Γκελαούζο που μας παραχωρεί τα κειμήλιά του. Είναι τεράστια η τιμή που μας κάνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τη νίκη του. Είμαι σίγουρος ότι έχει πολλά μετάλλια να κερδίσει ακόμη στο μέλλον».

Γκελαούζος

 

O Κωνσταντίνος Γκελαούζος από την πλευρά του τόνισε: «Ήθελα με αυτόν τον τρόπο να αφήσω το στίγμα μου στον Μαραθώνα και στο Μουσείο. Τα ρεκόρ είναι για να τα ξεπερνάμε και για να παραδειγματιζόμαστε να γίνουμε καλύτεροι, είναι τα σκαλοπάτια για τα επόμενά μας βήματα».

Καλεσμένος του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου ήταν επίσης ο μεγάλος πρωταθλητής, που κατείχε το ρεκόρ στην Αυθεντική διαδρομή για 17 ολόκληρα χρόνια μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου, Νίκος Πολιάς. Ξεχωριστή θέση στην εκδήλωση είχε ο γηραιότερος Έλληνας μαραθωνοδρόμος, που κατάφερε να τερματίσει και στον φετινό Μαραθώνιο έχοντας συμπληρώσει τα 90 χρόνια ζωής, Στέλιος Πρασσάς.

Γκελαούζος

Ο Νίκος Πολιάς δήλωσε: «Ευχαριστώ τον δήμο Μαραθώνα και το Μουσείο για την πρόσκληση. Όντως τα ρεκόρ όπως είπε και ο Κώστας είναι για να καταρρίπτονται, να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και να κάνουμε καλύτερη την κοινωνία μας».

Τιμητική πλακέτα στον Κωνσταντίνο Γκελαούζο απένειμαν: Ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, παρουσία των αντιδημάρχων Ευάγγελου Κυπαρίσση, Χρήστου Στάμου και Δημήτρη Παπαϊωάννου, των δημοτικών συμβούλων Τάκη Μακρή και Στέλιου Γεραμάνημ, των προέδρων της κοινότητας Μαραθώνα και Νέας Μάκρης Κώστα Λάσκου και Κώστα Κουλούκουσα. Ο Δήμαρχος τίμησε επίσης τον Νίκο Πολιά για την συμβολή του στην ανάδειξη του Μουσείου Μαραθωνίου.

Γκελαούζος

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών Β.Α κα Μαρία Καραχάλιου και μέλη του ΔΣ

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Τελμησσού κος Βλάσσης Καραβασίλης και μέλη του Δ.Σ.

Γκελαούζος

Ο πρόεδρος της ομάδας Μάχης Μαραθώνα, Παναγιώτης Γκιάλπης

Η πρόεδρος του συλλόγου Τύμβος, Μιρέλα Κωνσταντιανού και μέλη του ΔΣ

Ο αντιπρόεδρος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης Αργύρης Αλεξανδρήςκαι μέλη του ΔΣ

Επίσης μια πολύ όμορφη ανθοδέσμη έδωσε στον πρωταθλητή το Ανθοπωλείο «ΑΝΟΙΞΗ» του Σπύρου Χρυσίνα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών της πόλης του Μαραθώνα ( μαθητές Λυκείου Μαραθώνα ) που πρόσφατα διακρίθηκαν σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα

Οι μαθητές τιμήθηκαν από τον δήμαρχο Στέργιο Τσίρκα, τον λυκειάρχη, Περικλή Καλατζή και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου Μαραθώνα, Ειρήνη Τσούτσουρα

Μαραθώνας

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι: Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (1η θέση ατομικό) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kickboxing

Σταμάτης Κατσαγώνης (1η θέση ατομικό και 2η θέση ομαδικό) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kickboxing

Ζωή Μαλακασιώτου 2η θέση ατομικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kickboxing

Στάθης Μέξης – 2η θέση ομαδικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kickboxing

Ελένη Μπέλου 3η θέση ομαδικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kickboxing

Eλευθερία Παππά 3η θεση ατομικό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kickboxing

Κατερίνα Τσέλιου 3η θέση ατομικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kickboxing

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο σχολικός σύμβουλος Σταύρος Τσόνιας, η πρόεδρος της Ενωσης Γονέων και πρόεδρος Γονέων του Δημοτικού σχολείου Κ. Σουλίου, Ιωάννα Ζούμα, η πρόεδρος του Μαραθώνιου Αθλητικού Συλλόγου, Γιώτα Μάμαλη, η πρόεδρος της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, Ρούλα Αρκά .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X