fbpx

Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Ο Ημιμαραθώνιος Βόλου αλλάζει μέρος της διαδρομής, και θα περνάει από τους καλύτερους δρόμους της πόλης!

Σημαντική αναβάθμιση θα έχει ο 6ος Ημιμαραθώνιος Βόλου, ο οποίος θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής 27 Μαρτίου. Αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής και του ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου είχε συνάντηση με τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Βλιώρα και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αθλητισμού κ. Γιώργο Χρήστου, τους οποίους ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά όπως και τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ για την απόλυτη υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε από κοινού διοργάνωση. Το αίτημα για αλλαγή της διαδρομής έγινε δεκτό από τον κ. Βλιώρα, έτσι τα πρώτα 5 χιλιόμετρα του Ημιμαραθωνίου Βόλου θα γίνουν εκτός από την παραλία του Βόλου, και στις οδούς Δημητριάδος και Ιάσονος, πριν οι αθλητές συνεχίσουν την πορεία τους προς τα Πευκάκια και τις Αλυκές.

 

Ημιμαραθώνιος Βόλου

 

Παράλληλα αποφασίστηκε να κοπεί από τη διαδρομή το κομμάτι του Αγίου Στεφάνου, έτσι η επιστροφή θα γίνεται στις Αλυκές. Οι αλλαγές που γίνονται είναι πολύ σημαντικές, και θα αναδεικνύονται στους δρομείς και στους επισκέπτες και άλλα όμορφα μέρη του Βόλου εκτός των παραθαλάσσιων, όπως γίνεται με τα καλύτερα μέρη σε κάθε πόλη στο εξωτερικό και την Ελλάδα, όπου διεξάγεται σημαντικός αγώνας δρόμου.

Εξίσου θετικά είναι τα νέα για τους δρομείς που θα τρέξουν τον παράλληλο αγώνα I Love Volos Run 5 χιλιομέτρων, καθώς αυτός θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου στην παραλία του Βόλου και στις οδούς Δημητριάδος και Ιάσονος. Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο ακόμη και για τους Βολιώτες αθλητές που ποτέ δεν έχουν τρέξει στους δρόμους που είναι γεμάτοι από αυτοκίνητα, και που θα κλείσουν για μιάμιση ώρα κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 

Ημιμαραθώνιος Βόλου

 

Τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς οι αθλητές θα λάβουν όλες τις πλούσιες παροχές που έχουν γνωρίσει και που προσφέρει κάθε χρόνο ο Ημιμαραθώνιος Βόλου, ενώ όλοι θα πάρουν το αναμνηστικό t-shirt luanvi dri fit βάρους 90gr, και μοναδικό αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα. Όλα θα παρουσιαστούν στις ανακοινώσεις της διοργάνωσης στο επόμενο διάστημα.

Ο 6ος Ημιμαραθώνιος Βόλου συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, την Διεύθυνση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με υποστηρικτές τους ΕΟΣΛΜΑ-Υ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, και βέβαια με την κομβική συνδρομή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας. Για τα επόμενα χρόνια ο στόχος που τίθεται, είναι με στοχευμένες κινήσεις ο αγώνας να γίνει Διεθνής.

Σύντομα θα γίνουν γνωστοί όλοι οι χορηγοί, ενώ ήδη έχει γίνει συμφωνία με τους ZAKCRET – ETHICSPORT – ΕΨΑ – ΔΙΟΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ – FRENZY – ΦΙΛΟΜΗΛΑ – ASPIRINA – RUNNINGNEWS.GR.

 

Ημιμαραθώνιος Βόλου

 

Ένα ευρώ από κάθε συμμετοχή θα δοθεί στο Ορφανοτροφείο Βόλου, με κατώτερο ποσό τα 1.500 ευρώ. Οι αγώνες του Ημιμαραθωνίου Βόλου θα γίνουν με το υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόστηκε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας και τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και θα λάβουν την έγκριση από την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού 15 ημέρες πριν τη διεξαγωγή, σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα που θα υπάρχουν προς το τέλος του Μαρτίου.

 

Οι εγγραφές άνοιξαν και γίνονται στο μόνιμο λινκ στη σελίδα του ΣΔΥ Βόλου με τίτλο «Όλο το προσεχές πρόγραμμα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου (συνεχής ανανέωση)» https://voloshalfmarathon.gr/sdyv/ Εκεί βρίσκεται και η προκήρυξη του αγώνα. Προς διευκόλυνση όσων μένουν/βρίσκονται στον Βόλο, εγγραφές γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.

Ημιμαραθώνιος Βόλου

 

Συγκροτήθηκε επίσης το σώμα εθελοντών, και σε αυτό μπορούν να ζητούν να συμμετέχουν όσοι ακόμη θέλουν να βοηθήσουν για την επιτυχία της μεγαλύτερης γιορτής μαζικού αθλητισμού της πόλης, στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του ΣΔΥ Βόλου, ή επικοινωνώντας στο 6993953012 Παλάντζας Κώστας. Η επόμενη συνάντηση του ΔΣ του ΣΔΥ Βόλου, της Οργανωτικής Επιτροπής και των εθελοντών θα γίνει στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στον προαύλιο (εξωτερικό) χώρο στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου ώρα 18.00.

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X