fbpx

Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Στα Τείχη της Αρχαίας Λάρισας

Η προκήρυξη του αγώνα «Στα Τείχη της Αρχαίας Λάρισας 2022»

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, ο Τοπικός Όμιλος για την Unesco N.Λάρισας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Θεσσαλίας τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας, τον Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας και τον ΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ τον Αγώνα Δρόμου 2000μ και 7000μ. «Στα Τείχη της Αρχαίας Λάρισας», Ανδρών – Γυναικών (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα Πηνειού, Γεωργιάδου, Αεροδρομίου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Λαγού, Κραννώνος, Σκίπης, Αθηνάς, Καλλιθέας, Βενιζέλου, Αρχαίο Θέατρο).

Οι Οργανωτές ΕΚΤΟΣ από τους αθλητές και τις αθλήτριες, ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ κυρίως στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ το οποίο έχει εγκριθεί από τη ΓΓΑ και βρίσκεται αναρτημένο στο website της ΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΟΠΟΣ-ΗMΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑ
ΛΑΡΙΣΑ – Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ το Αρχαίο Θέατρο και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ
– Αγώνας Δρόμου Ανδρών –Γυναικών 2000 μέτρων
– Αγώνας Δρόμου Ανδρών –Γυναικών 7000 μέτρων

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ
Η εκκίνηση, για τα 7.000 μ. και 2000μ. θα δοθεί στις 10:00 π.μ. Οι δρομείς θα μπουν σε block ανάλογα στο οποίο θα τρέξουν. Στην ηλεκτρονική δήλωση που θα αναρτηθεί στο ιστότοπο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ θα πρέπει να συμπληρώνεται ο χρόνος στη διαδρομή.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

Δηλώνετε, ότι έχετε υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είστε απολύτως υγιής για να συμμετέχετε στον Αγώνα 2000μ και 7000μ. του Τοπικού Ομίλου για την Unesco N. Λάρισας.

Αποδέχεστε πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας στον αγώνα, όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες), κακές καιρικές συνθήκες κτλ.

Παραιτείστε από οποιαδήποτε απαίτηση, από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχεστε ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας.

Ακόμα δίνετε την έγκρισή σας στους διοργανωτές, να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες σας ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή, χωρίς να έχετε καμία οικονομική απαίτηση.

Για τους δρομείς κάτω των 18 ετών η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον γονέα-κηδεμόνα. (Αποστολή μέσω email στο segas.thessalias@gmail.com)

Στα Τείχη της Αρχαίας Λάρισας

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα μας (πατήστε εδώ για τη φόρμα) έως Παρασκευή 3/6/2022.

Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής υποβληθεί μετά την ανωτέρα ημερομηνία δεν θα θεωρείται έγκυρη.

Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.

Μετά την έγκυρη εγγραφή θα αποστέλλεται απαντητικό email από την διοργανώτρια αρχή, για κάθε αίτηση συμμετοχής που έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά (Παρακαλούνται οι χρήστες με λογαριασμό gmail να ελέγχουν και το φάκελο με την “ανεπιθύμητη” αλληλογραφία).

Δεν επιτρέπεται η δήλωση συμμετοχής και τους δυο αγώνες.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμό σας πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα με fax 2410-537048 ή με email στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: segas.thessalias@gmail.com

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
Θα υπάρχουν στη διαδρομή σταθμοί ανεφοδιασμού νερού κατά την διάρκεια του αγώνα των 7000μ. Επίσης Σταθμός τροφοδοσίας και υποστήριξης των δρομέων θα υπάρχει στον Τερματισμό στο Αρχαίο Θέατρο όπου θα υπάρχουν νερά, μπανάνες και μπάρες δημητριακών.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
Το αργότερο 30΄ πριν την εκκίνηση, οι δρομείς θα πρέπει να αφήσουν τα πράγματα τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου και θα φυλάσσονται από τον υπεύθυνο ιματισμού. Μετά το πέρας των αγώνων, μπορούν από το ίδιο σημείο να τα παραλάβουν με τον αριθμό συμμετοχής τους και το όνομά τους από τον υπεύθυνο ιματισμού.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΙΜΑΛΦΗ Ή ΦΑΡΜΑΚΑ. ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΞΙΑΣ.

ΕΠΑΘΛΑ

– Κύπελα απονέμονται στους τρεις Πρώτους των Ανδρών-Γυναικών στα 7000μ καθώς και στους τρεις Πρώτους των Ανδρών-Γυναικών στα 2000μ.

– Αναμνηστικά Μετάλλια και Διπλώματα θα δοθούν σε όλους τους Συμμετέχοντες.

Απονομή κυπέλου θα γίνει και στις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες των 7000μ, στον 1ο νικητή και απονομή μεταλλίων στον 2ο και 3ο.

ΑΝΔΡΩΝ
1. Από 18 έως 30
2. Από 31 έως 40
3. Από 41 έως 50
4. Από 51 έως 60
5. Από 61 έως 70
6. Από 71 και άνω

ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Από 18 έως 30
2. Από 31 έως 40
3. Από 41 έως 50
4. Από 51 και άνω

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι αθλητές νίκησαν αλλά απουσιάζουν από τις απονομές, δεν θα τους αποστέλλεται το κύπελλο.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στον αγώνα των 7000μ και των 2000μ είναι 5 ευρώ και η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής γίνεται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : ΙΒΑΝ GR 9401102520000025200311196

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ο αγώνας θα καλυφθεί υγειονομικά από γιατρούς και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο. Επίσης, σε συνεργασία με τις Εθελοντικές Ομάδες Διασωστών Σαμαρειτών, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ειδικά στην παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που αυτή παραστεί ανάγκη.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ & ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΓΩΝΑ
Οι αριθμοί και τα πακέτα αγώνα, θα παραλαμβάνονται την ημέρα του αγώνα στο Αρχαίο Θέατρο.

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα εφαρμοστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κίνησή τους στα δύσκολα σημεία της διαδρομής και οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλοεμποδίζονται στην προσπάθειά τους, να επιτρέπουν σε πιο γρήγορους δρομείς να τους προσπερνούν και γενικά να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Σε περίπτωση τραυματισμού δρομέα, θα πρέπει να ειδοποιηθούν από τους δρομείς που θα αντιληφθούν το περιστατικό, άμεσα οι εθελοντές & διασώστες που καλύπτουν την διαδρομή.

Για δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ.

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register
X