fbpx

Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

4ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Arkoudilas Trail στις 27/11 (προκήρυξη)

Η Μ.Κ.Ε. Δρομέων Νότιας Κέρκυρας, South Corfu Runners, διοργανώνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 (10:00) στον Κάβο Λευκίμμης τον 4ο αγώνα Ορεινού τρεξίματος Arkoudilas Trail (22 χλμ., 10 χλμ., 1 χλμ.)

Σεβόμενοι το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων σε ανοικτούς χώρους, θα εκτιμήσουμε την ισχύουσα κατάσταση και τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 θα ενημερώσουμε ηλεκτρονικά (ιστοσελίδα www.southcorfurunners.com) για τη διεξαγωγή του αγώνα και κάθε λεπτομέρεια για τους συμμετέχοντες και τις υποχρεώσεις τους.

Η διαδρομή που έχουν να καλύψουν οι αθλητές είναι: μονοπάτια 45%, χωματόδρομος 43% και άσφαλτος 12%.

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, καθώς και έλεγχος σε σημεία της διαδρομής, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Όποιος δεν περάσει από αυτά ακυρώνεται.

Arkoudilas Trail

 

1η αγωνιστική διαδρομή ARKOUDILAS TRAIL 22 km 1000+

Εκκίνηση: ώρα 10:00 π.μ., από τον Κάβο Λευκίμμης

Οι δρομείς θα τρέξουν με κατεύθυνση το Μοναστήρι Αρκουδίλα, προς παραλία Αρκουδίλα, Κάνουλα, Σπαρτερά, λίμνη Μοσχοπουλου και επιστροφή στον Κάβο

Τερματισμός: Κάβος

 

2η αγωνιστική διαδρομή MONASTERY RUN 10 km 400+

Εκκίνηση: ώρα 10:30 π.μ., από τον Κάβο Λευκίμμης

Οι δρομείς θα τρέξουν με κατεύθυνση προς Μοναστήρι Αρκουδίλα, γύρος της λίμνης Μοσχόπουλου και επιστροφή Κάβο

Τερματισμός: Κάβος

 

3η αγωνιστική διαδρομή ARKOUDILAS JUNIOR 1000 μ.

Εκκίνηση: ώρα 10:45 π.μ από τον Κάβο

Οι μαθητές-τριες θα τρέξουν τον γύρο του οικισμού κοκκινιάς Κάβου.

Τερματισμός: Κάβος

 

Δικαίωμα – κόστος συμμετοχής

Κατηγορία Α: Στη διαδρομή 22 χλμ, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες από 18 ετών και άνω, με κόστος συμμετοχής 20€.

Κατηγορία Β: Στη διαδρομή 10 χλμ., δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες από 15 ετών και άνω, με κόστος συμμετοχής 15€. Οι γονείς και οι κηδεμόνες των συμμετεχόντων στη διαδρομή των 10 χλμ., πρέπει να υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση Ανήλικου.

Κατηγορία Γ: Στη διαδρομή 1000μ., δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές-τριες & αθλητές-τριες των Β- Γ´-Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι γονείς και οι κηδεμόνες των συμμετεχόντων στη διαδρομή των 1.000μ., πρέπει να υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση Ανήλικου Αθλητή – Αθλήτριας

Arkoudilas Trail

 

Διακρίσεις – Επαθλα

Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές (τρεις πρώτοι άντρες και τρεις πρώτες γυναίκες) σε κάθε διαδρομή.

Στους νικητές – τριες θα απονεμηθούν έπαθλα.

Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο της διοργάνωσης για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Στους νικητές-τριες του 4ου ARKOUDILAS TRAIL των ακόλουθων κατηγοριών (ξεχωριστά για άνδρες και γυναίκες) θα δοθεί ειδική διάκριση.

Από τις βραβεύσεις των κατηγοριών που ακολουθούν ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι (3) τρεις πρώτοι – τες βραβευμένοι της Γενικής Κατάταξης.

Ηλικιακές κατηγορίες βράβευσης αγώνα 22 χλμ: 18-39 ετών (ξεχωριστά ανδρών και γυναικών), 40+ ετών (ξεχωριστά ανδρών και γυναικών)

 

Εγγραφές – Δηλώσεις συμμετοχής

10 χλμ, 22 χλμ. και 1000 μ.

Οι εγγραφές για τον «4ο ARKOUDILAS TRAIL» θα γίνονται με την ακόλουθη διαδικασία,

 

Δηλώστε συμμετοχή έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 εδώ

 

Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό: 867/002361-27

IBAN: GR90 0110 8670 0000 8670 0236 127

SWIFT-BIC ETHNGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: SOUTH CORFU RUNNERS

Eθνική Τράπεζα

* Επιπρόσθετες επιβαρύνσεις & έξοδα τραπέζης βαρύνουν αποκλειστικά τον συμμετέχοντα

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή ενός συμμετέχοντα θα πρέπει: Να καταβληθεί το ακριβές ποσό της συμμετοχής το αργότερο 3 ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης. Να αναγράφεται στην αιτιολογία της απόδειξης κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, το κινητό τηλέφωνο του και ο αγώνας της επιλογής του.

 

Ιατρική κάλυψη – ιατρικές εξετάσεις

Ο «4ος ARKOUDILAS TRAIL» καλύπτεται ιατρικά από Ασθενοφόρο, ιατρικό κ νοσηλευτικό προσωπικό, εθελοντικές ομάδες, καθώς και εθελοντές διασώστες που θα παρέχουν τις πρώτες βοήθειες κ που θα λάβουν όλα τα απαραίτητα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Αφετηρία/Τερματισμό, καθώς και στη διαδρομή αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι-ες, συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν ευθύνη για θέματα υγείας που τυχόν θα προκύψουν, κατά τη διάρκεια του αγώνα, και που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Arkoudilas Trail

 

Τροφοδοσία αγωνιζομένων

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής των 22 χλμ θα διατεθούν στους αθλητές εμφιαλωμένο νερό και ισοτονικά ροφήματα, σε 3 σταθμούς (στα 5 χλμ, 11 χλμ & 16 χλμ.) από το σημείο εκκίνησης. Στον τερματισμό επίσης θα διατεθεί εμφιαλωμένο νερό κ ισοτονικά ροφήματα .

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής των 10 χλμ θα διατεθούν στους αθλητές εμφιαλωμένο νερό και ισοτονικά ροφήματα, σε 1 σταθμό στο 5 χλμ. από το σημείο εκκίνησης. Στον τερματισμό επίσης θα διατεθεί εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικά ροφήματα.

Παραλαβή αριθμών: Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα.

 

Γενικές Διατάξεις για όλα τα Αγωνίσματα

– Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

– Ο,τι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από και τους διοργανωτές.

– Οι Διοργανωτές δικαιούνται να ανακαλέσουν την πραγματοποίηση του αγώνα, να τροποποιήσουν το Χρονοδιάγραμμα του Αγώνα, να διακόψουν πρόωρα αυτόν, να συντομέψει ή να παρατείνει τη διάρκειά του αγώνα, να μεταθέσουν χρονικά την έναρξη του αγώνα και την ενημέρωση των Νικητών-τριων, να τροποποιήσουν τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής των Επάθλων και του αριθμού των Νικητών-τριων), χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

– Ως ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης-τροποποίησης αυτής λογίζεται η ημερομηνία της σχετικής ανάρτησης στη Σελίδα των Διοργανωτών.

– Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστική ευθύνη ενημέρωσής τους για τις ανωτέρω αλλαγές μέσω της Σελίδας των Διοργανωτών.

– Σε οποιαδήποτε από τις ανωτέρω περιπτώσεις, οι Διοργανωτές ουδεμία ευθύνη φέρουν έναντι των συμμετεχόντων ή και οποιουδήποτε τρίτου.

– Σε περίπτωση ανάκλησης, ματαίωσης, διακοπής, παράτασης, χρονικής μετάθεσης κ.λπ. του αγώνα, οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά των Διοργανωτών ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν την πραγματοποίηση ή συνέχισή του αγώνα ή οποιαδήποτε αποζημίωση.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΑΡΗΣ

 

Ιστοσελίδα: www.southcorfurunners.com

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: info@southcorfurunners.com

 

Ερχονται ακόμα:

Ελλάνιος Δίας Trail Αίγινας (20 Νοεμβρίου 2022)

Trail Run Pentelikon Marathon (4 Δεκεμβρίου 2022)

Quantum Nicosia Marathon (11 Δεκεμβρίου 2022)

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register