fbpx

Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

Lamia Night Run

Τι αλλάζει φέτος στο Lamia Night Run;

Το Lamia Night Run είναι ένα από τα κορυφαία event της πόλης, όπου συμμετέχοντας κάποιος, κερδίζει πλούσιες εμπειρίες, αλλά και πολλά δώρα! Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

O Νυχτερινός Αγώνας Λαμίας ή αλλιώς Lamia Night Run έρχεται στις 1 Οκτωβρίου 2022 και είναι σίγουρο πως θα είναι η πιο μεγάλη αθλητική διοργάνωση που έχουμε δει, καθώς το ενδιαφέρον είναι απρόσμενα έντονο. Ερχεται ως σειρά αγώνων του 1ου Sterea Run.

Ο λόγος για το Sterea Run που περιλαμβάνει αγώνες στις 5 περιφερειακές ενότητες της Στερεάς Ελλάδας, δηλαδή στην Αμφισσα, στη Χαλκίδα, στη Λειβαδιά, στο Καρπενήσι και στη Λαμία.

5 Περιφερειακές Ενότητες, 5 Πρωτεύουσες (6 Δήμοι), 5 Σπουδαίοι Πρωταθλητές, Αναστασία Μαρινάκου, Κώστας Γκελαούζος, Μάριος Αναγνώστου, Γιώργος Σταμούλης, Γιώργος Διαλεκτός, 5 Πιστοποιημένες Διαδρομές με τις προδιαγραφές των World Athletics – AIMS/IAAF, 5 Σύλλογοι Δρομέων, ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, 1 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

 

Lamia Night Run

 

Κάθε αγώνας θα έχει “εκπρόσωπο” έναν Ελληνα πρωταθλητή:

Αμφισσα – Κωνσταντίνος Γκελαούζος

Χαλκίδα – Αναστασία Μαρινάκου

Λαμία – Μάριος Αναγνώστου

Λειβαδιά – Γιώργος Διαλεκτός

 

Για να εγγραφείτε ακολουθείστε το παρακάτω σύνδεσμο ΕΔΩ !

 

Ο Νυχτερινός Αγώνα Δρόμου Lamia Νight & Run 2022 διοργανώνεται για 8η φορά  και πρόκειται για διαδρομές μέσα στους δρόμους της πόλης, της Λαμίας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πέντε (5) αγώνες νυχτερινούς. Τον μεγάλο αγώνα δέκα χιλιάδων μέτρων (10 km), τον μικρό αγώνα πέντε χιλιάδων μέτρων (5 km), αγώνα δρόμου 2,5 χιλιομέτρων (2,5 km), σκυταλοδρομία 2Χ5km και τον αγώνα για ΑμΕΑ. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με χρονική διαφορά μερικών λεπτών κατά την εκκίνηση.

Η  σειρά εκκίνησης θα είναι: πρώτα ο αγώνας των ΑμΕΑ,  στη συνέχεια ο αγώνας 2,5 km, ο αγώνας  5 km και τέλος ο αγώνας 10 km και η σκυταλοδρομία 2Χ5 km.

 

Πιστοποίηση διαδρομών

Η Οργανωτική Επιτροπή του Lamia Night Run 2022 κάλεσε τον Γεώργιο Δούση της IAFF/AIMS και έγινε πιστοποίηση των διαδρομών, εκ νέου, του αγώνα δέκα (10) και πέντε (5) χιλιομέτρων. Στη συνέχεια, έγινε η έκδοση του Πιστοποιητικού για την ακρίβεια της απόστασης.

Χρηματικά Επαθλα

Θα δοθούν χρηματικά έπαθλα στους αθλητές, προκειμένου να επιβραβευθεί η προσπάθειά τους, σύμφωνα με τους παρακάτω πίνακες. Σημειώνεται ότι οι 3 πρώτοι/ες της γενικής κατάταξης στα 10 χλμ ανδρών και γυναικών, δεν υπολογίζονται στις ηλικιακές κατηγορίες.

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα δρόμου 10.000μ. είναι 12 ευρώ ανά άτομο και στον αγώνα 5.000μ. είναι 7 ευρώ ανά άτομο. Στον αγώνα δρόμου 2.500μ. είναι 5 ευρώ ανά άτομο και στην σκυταλοδρομία 2Χ5.000μ. είναι είναι 6 ευρώ ανά άτομο. 12 ευρώ για το ζευγάρι αθλητών. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα δρόμου για παιδιά ΑμΕΑ είναι 5 ευρώ ανά άτομο.

 

Lamia Night Run

 

Διακρίσεις – Έπαθλα

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν στα 10.000μ., 5.000μ., σκυταλοδρομία 2 Χ 5.000μ., 2.500μ. και 500μ. θα δοθεί μετάλλιο. 

Κύπελλα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους αθλητές και στις τρεις πρώτες αθλήτριες των 10.000μ.

Κύπελλα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους αθλητές και στις τρεις πρώτες αθλήτριες των 5.000μ.

Κύπελλα θα απονεμηθούν στα τρία πρώτα ζευγάρια αθλητών ανδρών, γυναικών και μικτά (ανδρών και γυναικών) στη σκυταλοδρομία 2 Χ 5.000μ.

Κύπελλα θα απονεμηθούν στον πρώτο αθλητή και στην πρώτη αθλήτρια των 10.000μ. από τον Δήμο Λαμιέων, όπως έχει δηλωθεί στη φόρμα εγγραφής του.

Στην πολυπληθέστερη ομάδα των Δημοτικών Σχολείων, στην πολυπληθέστερη ομάδα των Γυμνασίων, στην πολυπληθέστερη ομάδα των Λυκείων και στην πολυπληθέστερη ομάδα των συλλόγων (εφόσον θα δηλωθούν ομαδικές συμμετοχές).

Ανάρτηση της τελικής κατάταξης των αθλητών ανά φύλο θα γίνει στην επίσημη ιστοσελίδα του 1o Sterea Run – Lamia Night Run  2022.

 

 Ηλικιακές κατηγορίες

Θα απονεμηθούν κύπελλα  στους τρεις πρώτους των παρακάτω ηλικιακών κατηγοριών

Αγώνας δρόμου 10.000 μέτρων – Κατηγορίες Ανδρών

Μέχρι 29

30 – 39

40 – 49

50 – 59

60+

 

Αγώνας δρόμου 10.000 μέτρων – Κατηγορίες Γυναικών

Μέχρι 29

30 – 39

40+

 

Παροχές προς συμμετέχοντες

 x-treme stores στηρίζουν το  1o Sterea Run – Lamia Night & Run 2022 προσφέροντας ισοτονικά ποτά στους συμμετέχοντες αθλητές στη διαδρομή και τον τερματισμό και για τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων και για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Επίσης, το 1o Sterea Run – Lamia Night Run 2022 σε συνεργασία με την Cosmos Sport, προσφέρουν 10 δωροεπιταγές αξίας 50€ από τα Cosmos.

Το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος συμμετέχει στον 8ο Νυκτερινό Αγώνα Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου 2022. Το Lamia Night Run είναι πλέον ένας πετυχημένος θεσμός και είμαστε ευτυχείς που όλοι εμείς, η μεγάλη ομάδα του Θεσσαλικού ΙΕΚ, γινόμαστε κομμάτι αυτού του θεσμού.

Lamia Night Run

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα είμαστε στην πλατεία Πάρκου από τις πρώτες απογευματινές ώρες για να δώσουμε τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να μας γνωρίσουν από κοντά και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις για το εκπαιδευτικό μας έργο.

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στην πλατεία Πάρκου θα φροντίσουμε την προθέρμανση και την αποθεραπεία των αθλητών. Συγκεκριμένα, τα τμήματα Φυσικοθεραπείας και Προπονητή Αθλημάτων θα παρέχουν μασάζ προθέρμανσης, αποθεραπείας, διατάσεις και τα λοιπά, για να διευκολυνθεί με φυσικό τρόπο η συμμετοχή στον αγώνα και η αποθεραπεία των δρομέων.

 

Στους συμμετέχοντες των 10.000μ  θα δοθούν :

Τεχνικό T-Shirt luanvi

Aριθμός εγγραφής (Bib) με γραμμένο και το ονοματεπώνυμο.

Chip χρονομέτρησης.

Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

Δώρα χορηγών.

Στα γραφεία της διοργάνωσης θα υπάρχει χώρος όπου θα μπορούν οι αθλητές να αφήνουν τα προσωπικά τους είδη και να τα παραλαμβάνουν στον τερματισμό.

Νερό – Ισοτονικό στη διαδρομή και κατά τη λήξη του αγώνα.

 

Στους συμμετέχοντες των 5.000μ  θα δοθούν :

Τεχνικό T-Shirt luanvi

Aριθμός εγγραφής (Bib)

Chip χρονομέτρησης

Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής

Δώρα χορηγών

Στα γραφεία της διοργάνωσης θα υπάρχει χώρος όπου θα μπορούν οι αθλητές να αφήνουν τα προσωπικά τους είδη και να τα παραλαμβάνουν στον τερματισμό.

Νερό – Ισοτονικό στη διαδρομή και κατά τη λήξη του αγώνα.

 

Στους συμμετέχοντες των σκυταλοδρομία 2Χ 5.000μ  θα δοθούν :

Τεχνικό T-Shirt luanvi

Aριθμός εγγραφής (Bib) με γραμμένο και το ονοματεπώνυμο

Chip χρονομέτρησης

Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής

Δώρα χορηγών

Στα γραφεία της διοργάνωσης  θα υπάρχει χώρος όπου θα μπορούν οι αθλητές να αφήνουν τα προσωπικά τους είδη και να τα παραλαμβάνουν στον τερματισμό

Νερό – Ισοτονικό στη διαδρομή και κατά τη λήξη του αγώνα

 

Στους συμμετέχοντες στον αγώνα δρόμου 2.500μ και για παιδιά ΑμΕΑ θα δοθούν :

Τεχνικό T-Shirt

Aριθμός εγγραφής (Bib)

Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής

Δώρα χορηγών

Στα γραφεία της διοργάνωσης θα υπάρχει χώρος όπου θα μπορούν οι αθλητές να αφήνουν τα προσωπικά τους είδη και να τα παραλαμβάνουν στον τερματισμό.

Στην ιστοσελίδα lamiarunfestival,gr θα βρείτε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

 

Ερχονται ακόμα:

6ος αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης (9 Οκτωβρίου 2022)

14o Αρμα Πάρνηθας (16 Οκτωβρίου 2022)

Ορεινοί Αγώνες Καβουσίου (23 Οκτωβρίου 2022)

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register