Με τις καλύτερες εντυπώσεις ο 1ος Koziakas Trail

Τα αποτελέσματα των αγώνων 25 χλμ. και 9 χλμ. στην Ελάτη Τρικάλων

Koziakas Trail

Ο 1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Koziakas Trail ολοκληρώθηκε κατ’ ομολογία από επισκέπτες και αθλητές με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ενας αγώνας που στήθηκε και εμπνεύστηκε από ντόπιους ανθρώπους, οι οποίοι νοιάζονται για τον τόπο τους και θέλουν πραγματικά να τον δουν να αποκτά την αξία που του αρμόζει.

Ενας αγώνας o οποίος είναι αφιερωμένος στη διάσωση του ασπροπάρη, που είναι η μασκότ μας και γίνεται σε άμεση συνεργασία μαζί με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.

Θεωρούμε ότι φέραμε εις πέρας αυτό που ονειρευτήκαμε, και καταφέραμε τελικά να στήσουμε έναν πάρα πολύ καλό αγώνα στο πανέμορφο βουνό του Κόζιακα, που άφησε τους πάντες εντυπωσιασμένους με την ομορφιά του.

Στόχος μας είναι ο αγώνας να γίνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της περιοχής, με κάθε χρόνο και μεγαλύτερη προσέλευση. Πιστεύουμε ότι με τη σοβαρότητά μας και μέσω της επιτυχίας που είχε η διοργάνωση, αυτό το κάναμε ξεκάθαρο.

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους αθλητές που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στον αγώνα και σας υποσχόμαστε ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι, με τη διοργάνωση να έχει στο πρόγραμμά της αρκετές εκπλήξεις μέχρι τότε.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς του αγώνα που με τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους συνέφεραν στην τροφοδοσία των σταθμών και του τερματισμού, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα. Συγκεκριμένα τους μεγάλους χορηγούς μας Γαλακτοβιομηχανία Ολυμπος, Νερό Θεόνη, Μπισκότα Βιολάντα, Χαλβαδοποιία Μάτης, Ξηροί καρποί Κάρυ, Λουκούμια Βάκης, Κρεοπωλείο Τζιωρτζιώτης, Τρικαλινή Ζύμη, Ethic Sport, Γεωργιάδης Peak Store, XproShop.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε όλες τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις για την οικονομική και υλική ενίσχυση του αγώνα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο καταφύγιο Κόζιακα και τον Περικλή Μητρονάσιο για τη μεγάλη βοήθεια στη στελέχωση του σταθμού και γενικά για την παρουσία του στο βουνό.

koziakas trail

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Πύλης, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και το τμήμα αθλητισμού, τον Ενιαίο φορέα τουρισμού Νομού Τρικάλων, για την οικονομική και υλική ενίσχυση.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε το Δασαρχείο Τρικάλων και το Δασαρχείο Περτουλίου για την άμεση ανταπόκριση στο θέμα των αδειών, το ΕΚΑΒ, το αστυνομικό τμήμα Τρικάλων και Πύλης για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διαχείριση της κυκλοφορίας στους δρόμους.

Τέλος, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που συμμερίζονται την προσπάθεια την οποία κάνουμε και μας τίμησαν με την παρουσία τους και με τη βοήθειά τους, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη. Τα παιδιά του χωριού που με μηχανάκια, αυτοκίνητα και με την παρουσία τους στελεχώνουν τους σταθμούς και βοηθούν στην εκκίνηση και στον τερματισμό.

Τους εθελοντές φωτογράφους που καλύπτουν όλες τις πτυχές της διοργάνωσης. Τους 2 ορειβατικούς συλλόγους των Τρικάλων ΣΟΧΤ και ΣΠΟΡΤ για την παρουσία τους στους σταθμούς.

Την ελληνική ομάδα διάσωσης, η οποία παίζει ίσως τον πιο καθοριστικό ρόλο στη διαχείριση οποιαδήποτε κρίσης στο βουνό.

Χωρίς όλους εσάς, ο αγώνας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Τα αποτελέσματα στα 25 χλμ.
Τα αποτελέσματα στα 9 χλμ.

Koziakas Trail
Mountain Are Calling