fbpx

Στην τελική ευθεία. Εσύ θα λείπεις; Πού αλλού; 8ο MaskaRun Ορχομενού!

Αγώνας - πάρτι 3 χλμ. την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Newsroom
8ο MaskaRun Ορχομενού

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 που θα διεξαχθεί το 8ο MaskaRun στον Ορχομενό.

Το MaskaRun είναι μια πολύχρωμη γιορτή, αγώνας δρόμου-περίπατος, απόστασης 3 χλμ., στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι. Eνας πρωτότυπος αγώνας δρόμου που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στον Ορχομενό το 2016.

Εκτοτε και άλλες πόλεις διοργανώνουν αυτόν τον αγώνα στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων, ενώ ο Ορχομενός κρατά την πρωτιά σε αυτή την πρωτοπορία.

Οι διοργανωτές της ξεχωριστής αυτής διοργάνωσης βάζουν τις τελευταίες πινελιές για να είναι όλα έτοιμα και στην ώρα τους, ώστε να απολαύσουν οι εκατοντάδες συμμετέχοντες μια άρτια εκδήλωση, όπως άλλωστε γίνεται εδώ και χρόνια.

8ο MaskaRun

Οι συμμετοχές για την εξασφάλιση της δωρεάν αναμνηστικής και συλλεκτικής μπλούζας του 8ου MaskaRun έχουν εξαντληθεί, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών.

Οι φίλοι που δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν με την εγγραφή τους τη φετινή μπλούζα παροτρύνονται να φορέσουν το χαμόγελό τους, αποκριάτικες στολές, μάσκα, καπέλο, να μακιγιαριστούν ή όποια άλλη καρναβαλική έμπνευση έχουν και να έρθουν στην κεντρική πλατεία του Ορχομενού.

Η διανομή της μπλούζας για όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή θα γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 το πρωί από 08:30 μέχρι 10:30 και σε περίπτωση που θα υπάρχουν ακυρώσεις, τα μπλουζάκια θα διανεμηθούν στους παρευρισκόμενους συμμετέχοντες που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

8ο MaskaRun Ορχομενού

Τρέχεις και χωρίς μπλουζάκι, μόνο με το χαμόγελό σου!

Το MaskaRun Ορχομενού έχει φίλους. Φανατικούς φίλους που κάθε χρόνο το κάνουν ξεχωριστό με τη δυναμική και την πολυπληθή συμμετοχή τους. Το MaskaRun είναι μια μεγάλη χαρούμενη παρέα μια μεγάλη αγκαλιά!

Χωράει μικρούς, μεγάλους, τετράποδους και άλλους φίλους, αρκεί να χαμογελάνε. Το χαμόγελο είναι το μόνο αντίτιμο που σας ζητάμε! Ολα τα άλλα τα φροντίζουμε εμείς, σας τα παρέχουμε δωρεάν!

Στο MaskaRun Ορχομενού δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητές είναι όλοι όσοι θα μπουν στη γραμμή της εκκίνησης.

Φέτος στο 8ο MaskaRun το μπλουζάκι των δρομέων, προσφορά του μέγα χορηγού Protergia, είναι κόκκινο και αυτό το χρώμα θα δώσουν στο περιβάλλον, στην κεντρική πλατεία και στους δρόμους που διασχίζει η διαδρομή του MaskaRun.

8ο MaskaRun

Η αφίσα του 8ου MaskaRun Ορχομενού

Πολύχρωμη, στα χρώματα του καρναβαλιού, με κομφετί, χρωματιστές κορδέλες και κεντρικό θέμα τους αρλεκίνους-δρομείς σύμβολο του MaskaRun, κυκλοφόρησε η αφίσα του 8ου MaskaRun.

Στην αφίσα της διοργάνωσης αναφέρονται οι διοργανωτές του 8ου MaskaRun, Δήμος Ορχομενού και η ιστοσελίδα asopichos.gr, ο μέγας χορηγός protergia, οι χορηγοί Επιμελητήριο Βοιωτίας, Σύλλογος Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την ώρα και τον τόπο της εκκίνησης και τερματισμού, τη διανομή υλικού και την ώρα προσέλευσης.

Το MaskaRun εμπνέει τα παιδιά και τα παιδιά το MaskaRun, και κάθε χρόνο δημιουργούν αφίσα, βίντεο και σύνθημα για την αγαπημένη τους εκδήλωση.


 
 

Δεν μας ξέχασαν και φέτος! Κάθε χρόνο τα παιδιά με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, καλούν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους τους να συμμετάσχουν στο MaskaRun!

Στη ζωγραφιά των παιδιών αποτυπώνεται ο δρομέας σύμβολο του MaskaRun, ενώ η αστείρευτη παιδική φαντασία αποτυπώνει την διαδρομή που είναι σε μορφή μάσκας, στην οποία ζωγραφίζουν μάτια και στόμα!

8ο MaskaRun Ορχομενού

Το συλλεκτικό μετάλλιο του 8ου MaskaRun Ορχομενού

Στο MaskaRun στόχος μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χαρούμενα πρόσωπα, να δώσουμε περισσότερο χρώμα, να δημιουργούμε σε κάθε διοργάνωση κάτι ξεχωριστό, κάθε φορά και μια έκπληξη.

Γιατί αυτό είναι το MaskaRun, κάτι ξεχωριστό, πρωτότυπο, πολύχρωμο, με ζωντάνια και πολλούς μα πάρα πολλούς πιστούς φίλους.

Φωτεινό, πολύχρωμο, πρωτότυπο, συλλεκτικό, από ειδικό πηλό και “ψημένο” σε υψηλή θερμοκρασία είναι αυτό που ο καθένας θα το ήθελε για να εμπλουτίσει τη συλλογή του!

Χειροποίητο εξ ολοκλήρου με ειδικό πηλό, ψημένο στους 1300 βαθμούς με πολύχρωμη κορδέλα σας περιμένει στον τερματισμό την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στην Κεντρική Πλατεία του Ορχομενού να το κρεμάσετε στο στήθος σας, ανταμείβοντας την προσπάθεια και τη συμμετοχή σας σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή του αθλητισμού.

8ο MaskaRun Ορχομενού

Εκκίνηση για το Καρναβάλι Ορχομενού

Με την εκκίνηση στο MaskaRun δίνεται και η εκκίνηση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Ορχομενό που κορυφώνονται με την μεγάλη παρέλαση στο φημισμένο μεγαλύτερο καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024.

 

Πρόγραμμα

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024
Δημαρχείο Ορχομενού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)
11:00-15:00 Άφιξη εθελοντών – Προετοιμασία υλικού 8ου MaskaRun 2024. Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Ορχομενού.
17:00-18:00 Σύσκεψη των συνεργαζόμενων φορέων με τη συμμετοχή εθελοντών. Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Ορχομενού.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024
Δημαρχείο Ορχομενού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)
08:15  Άφιξη εθελοντών, ενημέρωση
08:30-10:30 Διανομή Υλικού – Πληροφορίες – Εγγραφές

Κεντρική Πλατεία Ορχομενού
09:00-10:30 Διαμόρφωση χώρου στην πλατεία, μεταφορά και τοποθέτηση υλικών
10:30-11:15 Τοποθέτηση εθελοντών στα σημεία ευθύνης τους
11:00-11:25 Προετοιμασία, προθέρμανση
11:25 Τοποθέτηση δρομέων στην εκκίνηση
11:25 Τοποθέτηση προπορευόμενων μηχανών υπόδειξης διαδρομής και πίσω από τους δρομείς (σκούπα)
11:25-11:30 Χαιρετισμοί
11:30 Εκκίνηση
Eως 12:15 τερματισμοί και παράλληλα όλοι χορεύουν στην πλατεία σε Καρναβαλικούς (και όχι μόνο) ρυθμούς

 

 

Δημοφιλη Αρθρα