fbpx

Με θέα την Ακρόπολη η παρουσίαση του 8ου Lycabettus Run

Newsroom
Lycabettus Run

Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη διεξαγωγή του 8th Lycabettus Run, στο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, οι χορηγοί, υποστηρικτές, δημοσιογράφοι, εθελοντές και φίλοι της διοργάνωσης βρέθηκαν στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου με θέα τη χιονισμένη νυχτερινή Ακρόπολη!

Η έμπειρη αθλητικογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου παρουσίασε και συντόνισε υποδειγματικά τη ροή της συνέντευξης Τύπου.

Πρώτος μίλησε ο εμπνευστής και διοργανωτής του Lycabettus Run, Δημήτρης Θώδης, ο οποίος έκανε αναδρομή της διοργάνωσης, παρουσίασε τους στόχους, αναφέρθηκε στα ρεκόρ και ανέλυσε τις διαδρομές.

Lycabettus Run

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής για θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, τόνισε την έμπρακτη υποστήριξη της Περιφέρειας σε τέτοιες δράσεις.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε και χαιρετισμό ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Σημαντική ήταν και η παρουσία του Ιδρυτή και Πρόεδρου του Δ.Σ. της Ο.ΔΙ.Κ. Κωνσταντίνου Φεζούδη. Η Ο.ΔΙ.Κ. θα δώσει το παρών την ημέρα της διοργάνωσης, καλύπτοντας υγειονομικά την διοργάνωση.

Ο Social Media Specialist της διοργάνωσης Ερρίκος Τραγουστής ανέλυσε τους τρόπους και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η διοργάνωση για την προβολή της.

Ενώ η Υπεύθυνη Εθελοντών Λαμπρίνα Βαρίτη τόνισε την αναγκαιότητα και τον καταλυτικό ρόλο που έχει η παρουσία των εθελοντών για την επιτυχία μιας διοργάνωσης.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης και εκπρόσωποι των χορηγών, υποστηρικτών και δημοσιογράφοι.

Η προβολή του video της περσινής 7ης διοργάνωσης, χάρισε στους παρευρισκόμενους μοναδικά πλάνα, που μόνο ο Λυκαβηττός προσφέρει!

Στο τέλος παρουσιάστηκαν δύο t-shirt. Το κίτρινο t-shirt θα το φορέσουν οι αθλητές που θα το επιλέξουν, ενώ το πορτοκαλί θα το φορέσουν οι εθελοντές την ημέρα του αγώνα.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι 20 περίπου πρεσβευτές του 8th Lycabettus Run, που συμβάλλουν στη διάδοση και προβολή του. Μεταξύ αυτών είναι οι Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Τάσος Χαμπέρης, Υβόννη Ντόστα, Χάρης Μακράκου, Κατερίνα Μαντά, Στέφανος Γιοτάκης, Ολίβια Λαμπρινού, Ιωακείμ Σταύρου, Εύη Ζάχου, κ.ά.

Η βραδιά έκλεισε με ένα πλούσιο cocktail, δίνοντας την ευκαιρία στους προσκεκλημένους να χαλαρώσουν, ανταλλάσσοντας απόψεις και να δώσουν ραντεβού την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου… στην κορυφή της πόλης!

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης ανακοινώνει ότι οι εγγραφές έκλεισαν σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 οριστικά, νωρίτερα από το χρονικό περιθώριο που είχε ορισθεί με την παράταση.

Η παράταση στις εγγραφές δόθηκε λόγω της μεγάλης ζήτησης. Ήταν όμως τόσο μεγάλο το κύμα των εγγραφών που σε λιγότερο από 24 ώρες εξαντλήθηκαν όλες οι διαθέσιμες θέσεις.

Lycabettus Run


 
 

Αποστάσεις αγώνων

– Αγώνας Road (άσφαλτος) 5,5 χλμ.

– Αγώνας Road (άσφαλτος) 11 χλμ.

– Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 4,5 χλμ.

– Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 9 χλμ.

– Αγώνας Lycabettus Road Relay (άσφαλτος) 11 χλμ. (Σκυταλοδρομία 2 x 5,5 χλμ)

– Αγώνας Lycabettus Trail Relay (άσφαλτος) 9 χλμ. (Σκυταλοδρομία 2 x 4,5 χλμ)

 

Το 8ο Lycabettus Run τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και προβάλλεται μέσα από τα κανάλια του Visit Greece.

Επίσης, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Αποτελεί διοργάνωση και υλοποιείται από την My Sportevent, με την αμέριστη υποστήριξη του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

 

Διαβάστε ακόμα:

Εθελοντική αιμοδοσία του TihioRace (19 Φεβρουαρίου 2023)

15ος Αγώνας Δρόμου Καθαράς Δευτέρας (27 Φεβρουαρίου 2023)

H EOE αντίθετη στο ενδεχόμενο μποϊκοτάζ των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Δημοφιλη Αρθρα