fbpx

adidas, Impossible Is Nothing

Newsroom
adidas, Impossible Is Nothing

Η adidas δίνει νέες δυνατότητες στις γυναίκες του αθλητισμού, και δεσμεύεται για τις καινοτομίες, τους αθλητές και τις μελλοντικές γενιές

  • Ορμώμενη από το πνεύμα του Impossible Is Nothing, η adidas επισπεύδει την αποστολή της προς μια ουσιαστική και με διάρκεια αλλαγή για τις γυναίκες αθλήτριες.
  • Αυτή τη σεζόν, λανσάρονται σημαντικές καινοτομίες με επίκεντρο τις γυναίκες, ενώ παράλληλα ενισχύεται η υποστήριξη τόσο σε καταξιωμένες όσο και σε νεότερες αθλήτριες με νέα προγράμματα που χτίζουν τις βάσεις για τις μελλοντικές γυναίκες των sport.
  • Το τελευταίο κεφάλαιο της καμπάνιας Impossible Is Nothing αναδεικνύει μια ομάδα αξιοθαύμαστων γυναικών από όλο τον κόσμο, οι οποίες καταρρίπτουν κάθε εμπόδιο στον αθλητισμό και όχι μόνο.

 

adidas, Impossible Is Nothing

adidas, Impossible Is Nothing, Jessamyn Stanley

 

Καθώς ξεκινάει μια σημαντική χρονιά για τον αθλητισμό, η adidas συνεχίζει την ιστορία του Impossible Is Nothing με την ανακοίνωση της μεγαλύτερης δέσμευσής της προς τις γυναίκες. Με γνώμονα την πεποίθηση πως ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει ζωές, το brand θα υποστηρίξει όσες γυναίκες καταρρίπτουν εμπόδια και οδηγούν προς την ισότητα των φύλων, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Σύμφωνα με τη Vicky Free, Head of Global Marketing της adidas, στόχος του brand είναι να στηρίξει και να ενώσει μια ισχυρή κοινότητα διαφορετικών αθλητριών οι οποίες θα αλλάξουν τα δεδομένα χάρη στη δύναμη και την αισιοδοξία τους.

 

 

adidas, Impossible Is Nothing

adidas, Impossible Is Nothing, Ellie Goldstein

 

Η δέσμευση, που ξεκίνησε παράλληλα με το τελευταίο κεφάλαιο της καμπάνιας Impossible Is Nothing, έχει τρεις βασικούς άξονες:

Τα προϊόντα: Το 2022, προβλέπονται σημαντικές επενδύσεις στην καινοτομία προϊόντων με επίκεντρο τις γυναίκες με στόχο την αναγνώριση και την κάλυψη των ειδικών αναγκών των γυναικών στον αθλητισμό. Τον Δεκέμβριο, η adidas παρουσίασε το Ultraboost 22, με ειδικό σχεδιασμό, αντιμετωπίζοντας τις διαφορές ανάμεσα στο ανδρικό και το γυναικείο πέλμα, την ανατομία της φτέρνας και το βάδισμα. Οι καινοτομίες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ξεκινώντας με μια εντελώς νέα προσέγγιση στα αθλητικά σουτιέν.

 

adidas, Impossible Is Nothing

adidas, Impossible Is Nothing, Tiffany Abreu


 
 

 

Οι άνθρωποι: Η adidas συνεργάζεται με μερικές από τις καλύτερες αθλήτριες, ομάδες και δημιουργούς στον κόσμο. Αυτή τη σεζόν, το brand θα γιορτάσει και θα εξυψώσει τις γυναίκες, στις πιο σημαντικές στιγμές του αθλητισμού, στα Grand Slams του τένις, τουρνουά μπάσκετ και χειμερινά σπορ. Παράλληλα, θα επεκτείνει τη χορηγία της σε μεγάλα πρωταθλήματα και τουρνουά, όπως το UEFA Womens Champions League and Womens Euro 2022.

 

Τα προγράμματα: Η έναρξη και η επέκταση των μακροχρόνιων προγραμμάτων που χτίζουν τις βάσεις για τις μελλοντικές γυναίκες των sport, θα επικεντρωθεί στην ενθάρρυνση γυναικών και κοριτσιών να στραφούν προς στον αθλητισμό. Στην έναρξη, περιλαμβάνεται το νέο Breaking Barriers Academy στην Ευρώπη, που θα παρέχει πόρους εκμάθησης για την ισότητα των φύλων σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους, τους προπονητές και τους αθλητές. Η adidas ακόμα θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το Black Womens Player Collective και Common Goal ενώ θα υποστηρίξει την επόμενη γενιά αστέρων του WNBA μέσω του προγράμματος adidas Legacy.

 

adidas, Impossible Is Nothing

adidas, Impossible Is Nothing, Jessamyn Stanley

 

Ως μέρος αυτής της δέσμευσης, η καμπάνια Impossible Is Nothing αυτή τη σεζόν διηγείται ιστορίες γυναικών που έκαναν το αδύνατο δυνατό, με στόχο να εμπνεύσει άλλους να κάνουν το ίδιο. Η σειρά ταινιών Im Possible θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου στο adidas.com/impossibleisnothing . Πρωταγωνιστούν αθλήτριες όπως η παίκτρια βόλεϊ Tifanny Abreu, και η μπασκετμπολίστρια Asma Elbadawi, η οποία πήρε θέση ενάντια στις ξεπερασμένες παραδόσεις και πέτυχε την άρση της απαγόρευσης των χιτζάμπ στο επαγγελματικό μπάσκετ. Συμμετέχει και η δρομέας Fatima Ibrahimi, που πιστεύει πως σκοπός του αθλητισμού είναι να υποστηρίζει τις γυναίκες να γίνουν ηγέτες και να αμφισβητούν τους αρνητικούς κανόνες.

 

adidas, Impossible Is Nothin

adidas, Impossible Is Nothing, Tiffany Abreu

 

Στη σειρά των ταινιών πρωταγωνιστεί επίσης το μοντέλο με σύνδρομο Down Ellie Goldstein με την οποία η adidas μοιράζεται κοινές αξίες και όραμα για το μέλλον, περνώντας ένα σαφές μήνυμα στη βιομηχανία σχετικά με τη σημασία της ενσωμάτωσης. Επίσης συμμετέχουν η ηθοποιός HoYeon, η δασκάλα γιόγκα Jessamyn Stanley, και η 13χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης στο skateboarding Momiji Nishiya η οποία θα εμπνεύσει αναμφίβολα την επόμενη γενιά.

Δημοφιλη Αρθρα