fbpx

Artemisio Mountain Running – AMR2021. Κάτι περισσότερο από ένας αγώνας ορεινού τρεξίματος!

Newsroom
Ζησιμόπουλος

Με επίκεντρο τον σύγχρονο αθλητή, σε ένα μυθικό σκηνικό που μας χαρίζει το βουνό της θεάς Άρτεμης, οργανώθηκε ένα απαιτητικό αθλητικό δρώμενο, που όμοιό του θα βρεις δύσκολα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Στόχος μας από την αρχή, να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες και στον αθλητή και στον επισκέπτη της διοργάνωσης, για να βιώσει κάτι ξεχωριστό.

Η θετική ανατροφοδότηση που λάβαμε από όλους τους συμμετέχοντες και η αποδοχή της διοργάνωσης από την τοπική κοινωνία, τους αθλητές και τους συνοδούς επισκέπτες στο σύνολό της, μας γεμίζει υπερηφάνεια, καταδεικνύοντας ότι ο στόχος επετεύχθη, ενώ ταυτόχρονα μας δεσμεύει να σας υποσχεθούμε ότι το #AMR2022 θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να σας υποδεχθούμε ακόμη καλύτεροι.

Αρτεμίσιο

Στο αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης, μεγάλα ονόματα του ορεινού τρεξίματος έλαβαν μέρος, με τη γενική κατάταξη να διαμορφώνεται ως εξής:

Αγώνας 26Κ (Άνδρες):

 1. Ζησιμόπουλος Φώτης
 2. Ελευθερίου Δημήτρης
 3. Δημουλάς Γιώργος

Αγώνας 26Κ (Γυναίκες):

 1. Μαρία Μάλαϊ
 2. Φωτεινή Κολόκα
 3. Παναγιώτα Δημακάκου

Αρτεμίσιο

Αγώνας 12Κ (Άνδρες):

 1. Ανδρέας Μανέτας
 2. Χρήστος Κυριαζάκος
 3. Βασίλης Μαυριανός

Αγώνας 12Κ (Γυναίκες):

 1. Ευγενία Παπαδημάτου
 2. Νατάσα Σπανού
 3. Τσβετελίνα Πέτροβα

Η χρονομέτρηση των συμμετεχόντων έγινε από την εταιρία Chronosystems.

Στο τέλος των αγώνων πραγματοποιήθηκε ιδιαίτερη βράβευση από την Οργανωτική Επιτροπή προς τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο, για τη συνεισφορά του στον αθλητισμό και δη στους αγώνες ορεινού τρεξίματος, καθώς η αφοσίωσή του και οι επιδόσεις του αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους τους αθλητές.

Θεοδωρακάκος

 

Ιδιαίτερη βράβευση πραγματοποιήθηκε και στον Φώτη Ζησιμόπουλο, νικητή και θριαμβευτή του φετινού «Σπάρταθλον», ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του στον αγώνα των 26Κ και  δικαίωσε πλήρως την κατάταξή του στην παγκόσμια ελίτ των αθλητών ορεινού τρεξίματος.

Διοργανωτής του #AMR2021 ήταν ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Καρυωτών και φίλων της Καρυάς «Το Αρτεμίσιο», με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Άργους – Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ), το Επιμελητήριο Αργολίδας, τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων και Δρομέων Αργολίδας και την ακαδημία Argos Track & Field Academy.

Συνεργάτες της διοργάνωσης ήταν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας και τα Δ.Ι.Ε.Κ. Άργους.

Όλοι οι παραπάνω συνέβαλαν τα μέγιστα, προκειμένου να μπορέσουμε να διεξάγουμε μια ασφαλή και άρτια διοργάνωση και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκρισή τους.

Αρτεμίσιο

Ιδιαίτερη αναφορά θέλουμε να κάνουμε στους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης, χωρίς τη βοήθεια των οποίων, δεν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Αρτεμίσιο

 

Ευχαριστούμε επίσης την εταιρία Fototrexoume για την εκπληκτική φωτογραφική κάλυψη των συμμετεχόντων και την εταιρία Siaxamis Photography για τα υπέροχα πλάνα του και την βιντεοσκόπηση με drone των διαδρομών, καθώς μεγάλο μέρος του αγώνα μεταδόθηκε live στην επίσημη σελίδα μας στο facebook.

Μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον φίλο και συνεργάτη μας Γιάννη Ηλία, για την φοβερή δουλειά του στον τομέα του promotion, της διαχείρισης του επίσημου site και των social media του #AMR2021, αλλά και για την έμπνευση και τη δημιουργικότητά του σε όλο το έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό της διοργάνωσης.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το οφείλουμε σε όλους τους εθελοντές, τους φίλους και τους χορηγούς του Artemisio Mountain Running, στις μικρές και μεγάλες εταιρίες ανά την Ελλάδα και στην Αργολίδα, οι οποίοι  στήριξαν τις προσπάθειές μας και προσέφεραν ό,τι κρίθηκε απαραίτητο, για να μην λείψει τίποτα σε αθλητές και επισκέπτες.

Για τους αθλητές και τους συμμετέχοντες, που γιγάντωσαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση και τοποθέτησαν το #AMR2021 στην ελίτ των αγώνων ορεινού τρεξίματος, δεν έχουμε λόγια και σίγουρα ένα απλό ευχαριστώ δεν αρκεί!

Είστε για εμάς το πολυτιμότερο κομμάτι και κάθε χρόνο θα παλεύουμε για να σας προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες!

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους!

Η Οργανωτική Επιτροπή #AMR2021

Δημοφιλη Αρθρα