fbpx

Εγκωμιαστικά σχόλια για τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

iRun
Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έμειναν οι δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό που μετείχαν στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου που διεξήχθη στο Νησί της Δωδεκανήσου στις 10 Απριλίου.

Όλοι τους εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια, για το επίπεδο του αγώνα, τη φιλοξενία των κατοίκων της Ρόδου και την ξεχωριστή διαδρομή δίπλα στα Τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης.

Ο νικητής στον Ημιμαραθώνιο Κωνσταντίνος Γκελαούζος με μήνυμα τους στην Οργανωτική Επιτροπή επισήμανε μεταξύ άλλων: «Θέλω να ευχαριστήσω για όλα, η φιλοξενία ήταν απίστευτη. Ο αγώνας ήταν πολύ όμορφος και αυτό οφείλεται και στην όμορφη πόλη σας. Τις ευχαριστίες μου σε όλη την ομάδα.»

Στο ίδιο μήκος κύματος και η νικήτρια του Μαραθωνίου, η Βρετανίδα Hannah Dupain: «Θέλω να αναφέρω την έξοχη διοργάνωση και τη θερμή φιλοξενία, την υπέροχη διαδρομή αλλά και τον κόσμο κατά το μήκος της διαδρομής που μας επευφημούσε».

Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου

«Ο 7ος Μαραθώνιος της Ρόδου είχε μία τέλεια επιστροφή μετά από δύο χρόνια διακοπής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και το σλόγκαν ” slogan “Small, but very fine”, είναι ένα πραγματικό κομπλιμέντο για τον Μαραθώνιο της Ρόδου. Είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση ως μαραθώνιος την άνοιξη, όταν ο καιρός στην κεντρική Ευρώπη δεν είναι ακόμα ο καλύτερος για τρέξιμο. Θα σας συστήσω λοιπόν: σημειώστε τον 8ο Μαραθώνιο Ρόδου τον Απρίλιο του 2023 στο δρομικό σας ημερολόγιο!», σημείωσε ο κ. Axel Künkeler, δημοσιογράφος στο www.laufreport.de.

Στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου πήραν μέρος περίπου 1500 αθλητές από 53 χώρες στα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ., τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου

Ο Μαραθώνιος Ρόδου του 2022 μεταδόθηκε για πρώτη φορά live στην ελληνική τηλεόραση, με την ΕΡΤ 3 να ξεκινά από νωρίς τη μετάδοση και να μεταφέρει τις υπέροχες εικόνες σε όλη την Ελλάδα.

H πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, κυρία Μαριέτα Παπαβασιλείου-Βακιάνη με αφορμή την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα, εξέφρασε τις ευχαριστίες της στους χορηγούς, υποστηρικτές και συνδιοργανωτές του αγώνα, σημειώνοντας ότι:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την επιτυχή διεξαγωγή του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου που πραγματοποιήθηκε έπειτα από ένα διάλειμμα δύο ετών, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τη φυσική παρουσία των αθλητών και δρομέων από την Ελλάδα και . Τα θετικά σχόλια των συμμετεχόντων και ο ενθουσιασμός όλων των αθλητών και συντελεστών, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την εδραίωση της θέσης του Μαραθωνίου Ρόδου στο διεθνές δρομικό γίγνεσθαι.

Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου, αναγνωρίζεται πλέον ως θεσμός, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο το κόσμο. Αυτό δεν συνέβη από τη μία μέρα στην άλλη. Χρειάστηκε πολλή δουλειά, μεγάλη προσπάθεια και αφοσίωση στο στόχο! Η πέρα από τα όρια της χώρας μας αποδοχή και αναγνώριση του αγώνα, είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του η οποία τον θεμελιώνει σε γερές βάσεις.

Οφείλω να τονίσω ότι δεν θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των χορηγών και υποστηρικτών της διοργάνωσης, πολλοί από τους οποίους είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, μοιράζονται το όραμά μας και στηρίζουν έμπρακτα τον αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω:

Την Under Armour: Μέγας Χορηγός

Την H Hotels Collection: Χορηγός Αγώνα 5km & Εθελοντισμού

Την Aegean Airlines: Χορηγός Αερομεταφορών

Την Blue Star Ferries: Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών

Το Mitsis Grand Hotel: Χορηγός φιλοξενίας


 
 

Τη Fibran: Επίσημος Χορηγός

Την ΚΑΥΚΑΣ: Επίσημος Χορηγός

Την i-STORM: Επίσημος Χορηγός

Την Three sixty Marketing: Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας

Την INNEWS: Χορηγός Επικοινωνίας

Τον ΑΝΤ1 SATELITE: Χορηγός Επικοινωνίας

Την ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣ: Επίσημος Χορηγός

Την Garden Of Panthenols: Επίσημος Χορηγός

Την Citroen Παρασκευάς: Επίσημος Χορηγός

Το Sunrise Hotel: Επίσημος Χορηγός

Το Best Western Plaza Hotel: Υποστηρικτής

Την Travel Exchange: Υποστηρικτής

Το Lindos Hotel: Υποστηρικτής

Το Semiramis Hotel: Υποστηρικτής

Και βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί για μία ακόμη φορά ότι ο αγώνας, αποτελεί συν-διοργάνωση της ΑΜΚΕ Μαραθώνιος Ρόδου, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου και του ΔΟΠΑΡ. Έχει επίσης την υποστήριξη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ν. Δωδεκανήσου, του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου και του ΕΚΑΒ Ρόδου. Η συμβολή του καθενός ξεχωριστά, συντελεί στην επιτυχία του Μαραθωνίου Ρόδου. Για την ουσιαστική και έμπρακτη υποστήριξη και συνεργασία, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες».

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/

https://www.facebook.com/roads2rhodes/

https://www.instagram.com/roadstorhodes/

Δημοφιλη Αρθρα