fbpx

Ημερήσια Εκδρομή ΣΔΥ Αθήνας στο Ναύπλιο (12/2/2023)

Newsroom
argolikos

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο συμμετέχοντας στον 21ο Αγώνα Αργολικού Κόλπου 15,3 χλμ. που θα γίνει στη διαδρομή Λέρνα (εστιατόριο Αδράμη – Παραλιακή Οδός Νέας Κίου – Ναυπλίου – Κολυμβητήριο Ναυπλίου).

Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος ‘Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδος’ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αργολίδας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

argolikos

Το πούλμαν θα αναχωρήσει από την πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο.

Ωρα αναχώρησης 06:15 ακριβώς. Σας γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιήσουμε ομαδική εγγραφή. Κόστος συμμετοχής στον αγώνα: 5€. Μετάβαση και επιστροφή: 12€, για πούλμαν (πλήρες) 40 θέσεων.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον αγώνα θα πρέπει να καταβληθεί το κόστος συμμετοχής μαζί με το κόστος μεταφοράς (17€) μέχρι τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023.

Σύνολο 17€

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή και την πληρωμή κάθε Δευτέρα και Πέμπτη απόγευμα στα γραφεία του ΣΔΥΑ, Γραβιάς 9-13 Αθήνα, στάση Μετρό Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, τηλέφωνο 2105245403. Τις άλλες ημέρες στο τηλέφωνο 210 3625168.

Δηλώσεις ομαδικής συμμετοχής για τον αγώνα και για τη μεταφορά μέχρι και τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου σύμφωνα με τις οδηγίες των διοργανωτών.

 


 
 

Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας

Η Πρόεδρος: Ελένη Μπερτσάτου

Η Γεν. Γραμματέας: Μαρίνα Τούτουζα

 

Ερχονται ακόμα:

Karteros Run (4 Μαρτίου 2023)

14ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα – Τρίκαλα (12 Μαρτίου 2023)

7ος Μαραθώνιος Ολυμπίας (25 Μαρτίου 2023)

Δημοφιλη Αρθρα

iRun 45 Χειμώνας 2024

Get your magazine at home!

Γίνε Συνδρομητής
και πάρε δώρο
την τσάντα του iRun!