fbpx

Πρόσφατα 'Αρθρα

Social Media

απόλλων δυτικής αττικής

Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τον Απόλλωνα Δυτικής Αττικής

Συγκίνηση και μοναδικές στιγμές για μια ακόμα χρονιά στη μεγάλη ετήσια γιορτή του Α.Π.Σ Απόλλων Δυτικής Αττικής.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αιγάλεω Γιαννης Ρίτσος, ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και παράλληλα τίμησε Αθλητές, Παράγοντες, Συλλόγους.

Μία οικογένεια, μια γιορτή διαφορετική και φέτος, με αγάπη, με ενότητα, με ανθρωπιά, να είναι αυτά που κυριάρχησαν στη γιορτή μας.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου του συλλόγου Σταύρου Τσιμακίδη που στον λόγο του εκτός από την ανασκόπηση της περασμένης χρονιάς αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό δράσης για τη χρονιά που ήδη διανύουμε, με έμφαση στους αγώνες και τις δραστηριότητες του συλλόγου μας.

Εκτός των εκατοντάδων αθλητών, μελών, φίλων, παρευρέθηκαν και τους ευχαριστούμε από καρδιάς, η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων κ. Συρεγγέλα Μαρία, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καφαντάρη Χαρά, η βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ κ. Γιαννακοπούλου Νάντια, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γκίκας Ιωάννης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Ντηνιακός Ευάγγελος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανάπλαση Αιγάλεω Μπίρμπας Δημήτρης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Εποχή Σκλαβούνος Λάμπρος, ο πρόεδρος της ΕΟΛΣΜΑΥ, μέλος του ΔΣ του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Άλλη πρόταση για το Αιγάλεω Σάμιος Κων/νος, και ο Δημοτικός σύμβουλος της ιδίας παράταξης Σάμιος Ιωάννης, ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω κ. Καλογερόπουλος Δημήτρης, η πρόεδρος του ΣΔΥ Αθηνών Μπερτσάτου Ελένη με τον αντιπρόεδρο Ραζέλο Δημήτρη, ο πρόεδρος του ΣΔΥ Πειραιά Σάμιος Άγγελος, ο πρόεδρος του Τελμησσού Νέας Μάκρης Καραβασίλης Βλάσσης, ο πρόεδρος των Αθηναίων Δρομέων Λεμπέσης Ευάγγελος και η Γκέκα Μαρία Γ. γραμματέας, ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΟΣΛΜΑΥ Διαμαντής Γιώργος, ο αντιπρόεδρος του ΕΥΚΛΗ Γαλάνης Χρήστος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Αγ. Παρασκευή και μέλος του ΔΣ της ΕΟΣΛΜΑΥ Τσαγκάρης Βασίλης, η πρόεδρος του συλλόγου η καρδιά του παιδιού Κολτσιδοπούλου Αθηνά, ο πρόεδρος του συλλόγου Παλαιοχωριτών Δωριαίων Στρωτός Ηλίας, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου ΣΥΒΕΠΑΠ Προβατάς Γιώργος, ο πρόεδρος Β ΕΛΜΕ Δυτ Αττικής Κοτσονόπουλος Θεόδωρος, ο πρόεδρος Ζάχαρης Μάκης της Ιεράπολις, ο παραολυμπιονίκης Στέργιος Σιούτης από τον αθλητικό σύλλογο τυφλών.

απόλλων δυτικής αττικής

Στη συνέχεια της εκδήλωσης μας ακολούθησαν οι παρακάτω βραβεύσεις. Το βραβείο της καλύτερης αθλήτριας του συλλόγου κατέκτησε η Μπίσκα Ελένη.

Το βραβείο των καλυτέρων μαραθωνοδρόμων μας βάσει των επιδόσεων τους στον τελευταίο ΑΜΑ Καλιάκος Γιώργος, Γερακίτης Στέλιος, Τσίπης Θρασύβουλος, Τηγάνης Δημήτρης στους άνδρες και Μακρυπίδη Σπυριδούλα, Παλαντζά Σπυριδούλα, Σωτηροπούλου Χρύσα, και Δελιάκη Βίκυ.

Το βραβείο των αθλητών μας με τις περισσότερες συμμετοχές Γκόκας Νίκος, Μπούκας Θανάσης, Μακρής Παναγής, Δάλα Μαρία, Τσιπάρη Μαρία, Λαμπροπούλου Μαρία.

Το βραβείο των συλλόγων, o σύλλογος Η καρδιά του παιδιού, ο σύλλογος Παλαιοχωριτών Δωριέων και ο σύλλογος ΣΥΒΕΠΑΠ.

Το βραβείο του αθλητή υπεραπόστασης ο Χρονόπουλος Βασίλης.

Το βραβείο των νέων εγγραφών στο σύλλογο μας με αξιόλογες διακρίσεις ο Παπαδόπουλος Χρήστος, και η Σούμα Σπυριδούλα. Το βραβείο του Χορηγού μας στον Αλεξάκο Πάνο και την εταιρεία TAILWIND.

To βραβείο του βετεράνου αθλητή μας στον Αποστολόπουλο Δημήτρη.

Το βραβείο του Επιστήμονα συνεργάτη στον Ζαχαρόγιαννη Ηλία και το βραβείο των εθελοντών μας στους Κλίτσο Μάνο, Σωτήρχου Δέσποινα και Αμέρισσα Γανώση-Λουκέρη.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μια πλουσιότατη κλήρωση δώρων.

Ευχαριστούμε για την κλήρωση τον Leonardo Curatolo και την εταιρεία ACERBIS, τον Αλεξάκο Πάνο και την εταιρεία TAILWIND και την εταιρεία 1ΜΟΤΙΟΝ για την προσφορά μέρους των δώρων που κληρώθηκαν.

Η βραδιά μας τέλειωσε με το κέρασμα τον καλεσμένων μας στον μπουφέ με τα καλούδια που οργάνωσαν οι κυρίες του συλλόγου μας.

Με τις ευχές και την αγάπη μας προς όλους και όλες. Καλή χρονιά με υγεία, εκπλήρωση όλων των προσδοκιών, τόσο προσωπικά όσο και οικογενειακά. Και του χρόνου.

 

Ερχονται ακόμα:

Evrytania Trail Races (3 Ιουνίου 2023)

5ος Αγώνας Πάρκου Νυχτερινές Διαδρομές (24 Ιουνίου 2023)

6ο Sitia Geopark Trail (24 Σεπτεμβρίου 2023)

Γράψε Σχόλιο

You don't have permission to register