fbpx

Lamia Night Run: Όχι απλά ένας αγώνας (vid)

Newsroom
Λαμία

Η Οργανωτική Επιτροπή κάνει έναν απολογισμό για το 7ο Lamia Night Run και ευχαριστεί τους φορείς που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του.

Το 7ο Lamia Night Run (LNR) εξελίχθηκε σε μια γιορτή για την πόλη της Λαμίας. Έγινε στις 19 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του του Δήμου Λαμιέων και ολοκληρώθηκε με επιτυχία ,αφήνοντας διάχυτη αισιοδοξία στους πολίτες της πόλης και τους επισκέπτες της.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Κοιν.Σ.Επ. «Ερίβωλος Φθία»  θεωρεί ως πολύ σημαντική αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου μας καθώς πιστεύει ότι οι συνέργειες με διαφορετικά θεματικά ενδιαφέροντα, μπορούν να εξελίσσουν σταθερά και να προβάλλουν την πόλη μας ως πολύ ενδιαφέροντα προορισμό επισκεπτών και τουριστών.

Έτσι τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής θεωρούν επιβεβλημένο όπως «ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Θύμιο Καραϊσκο για την εν λόγω πρωτοβουλία του αφενός και τη συνεχή υποστήριξή του αφετέρου στη διεξαγωγή αυτής της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης, δεδομένου ότι το θεσμικό πλαίσιο για την υλοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων Μαζικού Αθλητισμού είναι ιδιαίτερα ασφυκτικό προκειμένου να περιορισθεί η διάδοση της νόσου Sars-CoV-2. Επίσης τους Αντιδημάρχους κ. Παναγιώτη Φώσκολο και κ. Παναγιώτη Στασινό (που προσφέρθηκε να είναι και υπεύθυνος Ιατρός της εκδήλωσης) για την αμέριστη στήριξή τους σε κάθε οργανωτικό θέμα. Και οπωσδήποτε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανό για την διαρκή υποστήριξή του.

Ευχαριστούμε επίσης τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Ιωάννη Οικονόμου, τον βουλευτή Φθιώτιδας κ. Θεμιστοκλή Χειμάρα για την προσωπική τους παρουσία στο 7ο Lamia Night Run και την υποστήριξή τους.

Το Lamia Night Run ως θεσμός δεν είναι μόνο ένας αγώνας, είναι μια αθλητική εκδήλωση που δίδει ιδιαίτερη σημασία σε δράσεις πολιτισμού. Συνεπώς θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το Σύγχρονο Ωδείο ΚΕΦΟΣ για την πολυετή συμμετοχή του στην εκάστοτε  εκδήλωση που  προσδίδει μία διαφορετική  νότα αισθητικής σε όλη την εικόνα της διοργάνωσης.

Και επίσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Εθελοντές και έναν έκαστο χωριστά, διότι συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης και την διεξαγωγή του LNR (ευχαριστούμε τους:  Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Φθιώτιδας, ΕΠΑΨΥ, ΕΠΟΣ Μακρακώμης, ΚΕΘΕΑ, Λέσχη Εφέδρων Καταδρομένων, Συλλόγους Αμφιθέα, Νιριήδες & Τραχίνα, Φροντιστήριο Εξέλιξις, Χορόπολις). Για την Οργανωτική Επιτροπή ο εθελοντισμός είναι μια υπέρτατη αξία κουλτούρας που δείχνει το δρόμο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών. Και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι ως προς τον στόχο αυτό.

Λαμία

Επίσης ευχαριστούμε το ΙΚTEO Καραφέρης Autovision για τη σημαντική συμβολή του για άλλη μια χρονιά στη διεξαγωγή του LNR και όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που μας συνδράμουν Γ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ, NEXT SHOP, GNOSIS COMPUTERS, KOPANIS LOGISTICS, TIME OUT, COFFE ROAD, GK BARBER SHOP, Δημήτρης Τσακμάκης.

Τους χορηγούς επικοινωνίας MAG24 & IRUN αλλά και όλα τα μέσα και τους δημοσιογράφους που κάλυψαν τη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες Α.με.Α.  και τους φορείς ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ καθώς μας μαθαίνουν εμπράκτως ότι όλοι είμαστε ίσοι και πρέπει να συμμετέχουμε σε όλες τις δράσεις, πολιτιστικές, αθλητικές κτλ. Διότι μεταξύ άλλων βασική αρχή της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η ίση μεταχείριση και η μη διάκριση.

Λαμία

Οπωσδήποτε θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες που παρόλους τους περιορισμούς και τον διάχυτο φόβο λόγω της πανδημικής κρίσης σταθήκανε στην εκκίνηση του αγώνα δίδοντας ελπίδα για το μέλλον! Καθώς και τους δύο παρουσιαστές της διοργάνωσης, κα. Εύη Σταματίου & κ. Γιώργο Παπαντωνίου,  που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκομένους.

Επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και το ΕΚΑΒ για την συνεχή υποστήριξη του LNR και όλους τους ανθρώπους που έρχονται ως θεατές και εμψυχωτές της διοργάνωσης.

Η Οργανωτική Επιτροπή σάς ευχαριστεί όλους κατά τον πλέον εγκάρδιο τρόπο και δεσμεύεται να σας κάνει κοινωνούς των νέων δράσεων που θα σχεδιάσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Επειδή το LNR δεν είναι μόνο αγώνας… It’s not only a race…».

*Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι το IRUN &  MAG24.

 

Δημοφιλη Αρθρα