fbpx

Νέο JD Sports κατάστημα στον εμβληματικό Πύργο του Πειραιά!

Η καρδιά των Premium Sports & Street Fashion χτυπά πλέον στην αφετηρία της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Newsroom
JD Sports

Ο βρετανικός κολοσσός JD Sports Fashion Plc., στον οποίο έχουν ενταχθεί τα Cosmos Sport από το 2021, άνοιξε τις πόρτες του νέου του καταστήματος στον πρώτο «πράσινο» Πύργο της χώρας.

Το εντυπωσιακό JD Sports αποτελεί το πρώτο κατάστημα, το οποίο τίθεται σε λειτουργία στον Πύργο του Πειραιά, είναι συνολικής επιφάνειας 1.200 τ.μ. και βρίσκεται στο ισόγειο και σε τμήμα του πρώτου ορόφου.

Οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο, πρόσθεσαν στις shopping επιλογές τους έναν ακόμη προορισμό, με το νέο JD κατάστημα να εστιάζει στις τελευταίες Street Fashion συλλογές sneakers και sportswear.

JD Sports

Η εταιρεία υποδέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες διοργανώνοντας ένα μεγάλο opening party που περιλάμβανε DJ Set, free mocktails, games και εκπλήξεις για όλους.

Μάλιστα, την ημέρα του opening, ο Πύργος ντύθηκε συμβολικά στα κίτρινα χρώματα των JD, ενώ πολλές φορές φωτιζόταν και με το λογότυπο του brand, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα!

Ο κ. Μιχάλης Τσικνάκης, CEO της Cosmos Sport, δήλωσε σχετικά: «Το νέο κατάστημα JD Sports στον Πύργο του Πειραιά ήταν εξαρχής στο επίκεντρο του δυναμικού πλάνου επενδύσεών μας λόγω της καίριας θέσης του.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό κατάστημα υψηλών προδιαγραφών, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στο product portfolio καθώς και στο customer experience, καλύπτοντας τις απαιτητικές ανάγκες των νεαρότερων γενιών (Gen Z και Gen Α)».

JD Sports

Τα JD Sports απαριθμούν πάνω από 3.400 καταστήματα παγκοσμίως σε 38 χώρες. Το brand έκανε την είσοδό του στην ελληνική αγορά τον Σεπτέμβριο του 2022 με το πρώτο κατάστημα, ενώ επιτυχημένη είναι η πορεία του και στην Κύπρο.

Στο ολοκαίνουργιο JD Sports κατάστημα, όλοι οι λάτρεις του street fashion έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αναβαθμισμένη καταναλωτική εμπειρία με μεγάλη ποικιλία από  τα πιο γνωστά brands (Nike, Adidas, TNF) και τις τελευταίες συλλογές τους, καθώς και exclusive labels όπως Hoodrich και Supply & Demand.

Ολα τα latest streetwear trends βρίσκονται πάντα διαθέσιμα και στο jdsports.gr, για 24/7 online αγορές.

#JDGreece #KingofTrainers

Website:  jdsports.gr

Facebook: www.facebook.com/jdsportsgr

Instagram: www.instagram.com/jdsportsgr

TikTok: www.tiktok.com/@jdsportsgr

YouTube: www.youtube.com/@jdsportsgreece

JD Sports

Σχετικά με την Cosmos Sport

Η ιστορία της Cosmos Sport ξεκινάει περίπου 40 χρόνια πριν, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης, όταν το πρώτο ομώνυμο κατάστημα άνοιξε το 1982, εστιάζοντας στην ικανοποίηση του πελάτη, στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και στο προϊόν και την αθλητική κουλτούρα.

Μέσα στα επόμενα χρόνια κατέγραψε μια σταθερή αναπτυξιακή πορεία, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και στην Κύπρο.

Από το 2021, είναι μέλος του βρετανικού κολοσσού JD Sports Fashion Plc. και πλέον αριθμεί 6 εμπορικές επωνυμίες (Cosmos Sport, JD Sports, Sneaker10, SlamDunk, Rundome, Sportsfactory), 86 φυσικά καταστήματα, 9 πρωτοπόρα ηλεκτρονικά καταστήματα, και πάνω από 1.200 εργαζομένους σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με κύριο σύνθημα το “Together We Make Cosmos A Better Place”, η Cosmos Sport μέσα από πληθώρα εταιρικών κοινωνικών δράσεων, επιδιώκει να είναι πάντα κοντά στους ανθρώπους της και στις ευρύτερες κοινωνικές ανάγκες, εστιάζοντας στο πως μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε τον ‘Κόσμο’ μας καλύτερο!

 

 

Δημοφιλη Αρθρα