fbpx

No Finish Line Athens: Επέστρεψε δυναμικά με 31.548,8χλμ. (pics)

Newsroom
No Finish Line Athens

Ολοκληρώθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο το No Finish Line Athens, ποιοι κάλυψαν τη μεγαλύτερη απόσταση, πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν για την ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Tην προσφορά του προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη συνέχισε με θριαμβευτικό τρόπο το No Finish Line Athens, ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας στην Ελλάδα και τον κόσμο, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. Οι χιλιάδες δρομείς που πήραν μέρος, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, κάλυψαν 31.548,8 χιλιόμετρα μέσα στις 90 ώρες του αγώνα και πρόσφεραν έτσι 15.744,4 ευρώ στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Το No Finish Line επέστρεψε δυναμικά, μετά την πανδημία και πλέον έβαλε τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερη προσφορά στις επόμενες διοργανώσεις, πάντα με επίκεντρο τα παιδιά. Την πρώτη θέση στους άνδρες πήρε ο Μιχάλης Μάιπας καλύπτοντας 452,53 χλμ και τον ακολούθησαν ο Νικήτας Νομικός με 420,67 και ο Νίκος Πορφυρόπουλος  377,6. με

Στις γυναίκες πρώτευσε η Λιντίτα Χόκια με 335,12 χιλιόμετρα και η οποία κατετάγη στην 4η θέση της γενικής. Πίσω της η Ανδριάνα Προδρομίτη με 220,07 και η Νίκη Μιλάτου με 183,49 χλμ, Μεγάλη μάχη έγινε στην ομαδική κατάταξη με την Εθνική Ασφαλιστική να κόβει πρώτη το νήμα με 1782,98 χιλιόμετρα, μπροστά από το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής που είχε 1781,8 και την Priority που έφτασε τα 1540,49.

No Finish Line Athens

Ο Γιάννης Νικολάου εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής είπε: «Οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες και φέτος. Η πανδημία δεν μας επέτρεπε να υλοποιήσουμε αυτά που θέλαμε, υπήρχαν υγειονομικά πρωτόκολλα, περιορισμοί στις συμμετοχές, περιορισμοί στην έκταση. Αλλά το ραντεβού που θα δώσουμε για το Μάιο θα είναι καλύτερο και θέλουμε να πιστεύουμε χωρίς περιορισμούς και με μεγάλη ελευθερία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς που ήταν μαζί μας και όλους τους δρομείς για την προσφορά τους».

Για το «Μαζί για το Παιδί», η Δούκη Μαθιουδάκη τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, επειδή διοργανωτές και δρομείς έτρεξαν χιλιάδες χιλιόμετρα για την Ενωση Μαζί για το Παιδί που κλείνει 25 χρόνια και στηρίζει παιδιά που έχουν ανάγκη. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που διασφάλισαν τις κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας για να γίνει πραγματικότητα το 5ο Νο Finish Line, τους χορηγούς που στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια και τους δρομείς που έτρεξαν για το Μαζί για το Παιδί».

Ο Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Δημοσίων Σχέσεων στην Εθνική Ασφαλιστική που είναι ο Μεγάλος Χορηγός είπε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που για μία ακόμη χρονιά είμαστε εδώ, ως Μεγάλοι Χορηγοί αυτής της φοβερής διοργάνωσης που στοχεύει στο παιδί. Επιτέλους και πάλι μαζί, μαζί για το παιδί, γιατί περάσαμε ένα χρόνο χωρίς αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Φέτος είναι διπλή η χαρά μας, γιατί η ομάδα μας κέρδισε και στον ομαδικό αγώνα. Μπράβο σε όλους που βρέθηκαν αυτές τις ημέρες εδώ και πιστεύω ότι γίνεται για το παιδί έχει μεγάλη αξία».

Ο Συντονιστής Διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνος Χαλιορής ήταν στη λήξη του Νο Finish Line Αthens και δήλωσε: «Σας καλούμε να ξαναγνωρίσετε το ΟΑΚΑ, ένα ΟΑΚΑ αλλαγμένο, ένα ΟΑΚΑ που αποκτά ζωή και θέλει να έχει ένα κοινωνικό αποτύπωμα. Ευχαριστούμε όλους τους δρομείς για την προσφορά τους και τους αξίζουν πολλά μπράβο».


 
 

No Finish Line Athens

Για την Περιφέρεια Αττικής η Χριστίνα Γαλανοπούλου είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους που για τόσες μέρες έτρεχαν για καλό σκοπό. Να ευχαριστήσω τον Γιάννη Νικολάου και το επιτελείο του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και να σας πω ότι εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής, όχι με την ιδιότητα του, αλλά ως ανθρώπου και πατέρα που στηρίζει τα παιδιά, ήμασταν όλοι μαζί εδώ, το στηρίξαμε και θα το στηρίζουμε πολύ πιο δυνατά. Ολοι πρέπει να στηρίζουμε ότι έχει σχέση με το παιδί και με τη νέα γενιά, γιατί τα παιδιά είναι το φως και ο πολιτισμός της χώρας μας».

Δείτε τα χιλιόμετρα που έγιναν εδώ

Μεγάλος Χορηγός του 5ου No Finish Line Athens, είναι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα Εθνική Ασφαλιστική.
Eπίσημοι Χορηγοί είναι η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως Toyota, η πολυεθνική εταιρεία τροφίμων Barilla παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή ζυμαρικών, τα πρώτα σε ποιότητα και πωλήσεις ελληνικά νερά Βίκος και o πρωτοπόρoς και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος ελληνικός όμιλος φαρμακευτικών επιχειρήσεων Τσέτη με τα brand Intermed & Uni Pharma. To Oλυμπιακό Μουσείο Αθήνας είναι θεσμικός υποστηρικτής του Νο Finish Line.

 

 

 

 

Δημοφιλη Αρθρα