fbpx

Εορταστική εκδήλωση πίτας ΣΔΥ Αθήνας

Newsroom
sdya

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ).

Αρκετά Μέλη του Συλλόγου, Φίλοι και επίσημοι καλεσμένοι βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2023 στο αμφιθέατρο ‘Αντώνης Τρίτσης’ του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αθήνας, ευγενική παραχώρηση του ΟΠΑΝΔΑ και αντάλλαξαν ευχές για το 2023.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε η κυρία Μαρίνα Τούτουζα Γεν. Γραμματέας η οποία αναφέρθηκε στην Τιμητική Διάκριση – Έπαινος από την Ακαδημία Αθηνών προς τον ΣΔΥ Αθήνας για το διαχρονικό έργο που έχει επιτελέσει, στη συνεχιζόμενη πορεία του μέσα στο Δρομικό χώρο, 41 + χρόνια προσφοράς προς την κοινωνία, τον αθλητισμό και τον Πολιτισμό μέσα από τις διάφορες δράσεις του, οι οποίες έχουν πάντα βασικό στόχο να αναδείξουν το τρέξιμο και τη σημασία του στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Αναφέρθηκε επίσης και στις προσεχείς δράσεις του, που έχουν ήδη προγραμματιστεί.

Η Πρόεδρος του ΣΔΥ Αθήνας, κυρία Ελένη Μπερτσάτου, στη διάρκεια της ομιλίας της επισήμανε ότι ο ΣΔΥ Αθήνας εξακολουθεί να παραμένει ένα ζωντανό κύτταρο της Κοινωνίας, γιατί εκφράζεται μέσα από τις Αρχές και τους Κανόνες του Καταστατικού του, στηρίζεται στα Μέλη του και τους φίλους Δρομείς που είναι κοντά του.

Το διαχρονικό μήνυμά του έχει γίνει θεσμός σε όλους τους δρομικούς χώρους. Το τρέξιμο είναι η καλύτερη επένδυση για την Υγείας μας.

sdya

Πρόσθεσε δε την ξεχωριστή απόδοση τιμής προς Όλους τους Δρομείς λέγοντας:

«Στη σημερινή μας εορταστική εκδήλωση δεν θα απονείμουμε ξεχωριστές διακρίσεις στα Μέλη μας για τις επιδόσεις τους σε διάφορες αγωνιστικές συναντήσεις.

Σήμερα θα τιμήσουμε όλους τους Δρομείς και τον καθένα ξεχωριστά, τα Μέλη μας από την αρχή της Ιδρύσεως του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας, τα Μέλη των αδελφών Συλλόγων, όλους όσους πέταξαν από την αγκαλιά του ΣΔΥ Αθήνας και δημιούργησαν νέους Συλλόγους σε όλη τη χώρα, στην Τρίπολη, στην Πάτρα στον Πειραιά, στη Νέα Σμύρνη, στο Αιγάλεω, στην Καλαμάτα, όλους όσοι ενστερνίστηκαν το Όραμα και τις Αρχές του Καταστατικού του ΣΔΥ Αθήνας και έφτιαξαν αυτό που σήμερα ονομάζουμε Ομοσπονδία Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού.

Και θα τιμήσουμε όλους εσάς με την ανώτερη Διάκριση – Έπαινο της Ακαδημίας Αθηνών η οποία απονεμήθηκε στον ΣΔΥ Αθήνας για την πολύχρονη προσφορά του στον Αθλητισμό και στον Πολιτισμό.

Αυτός ο Έπαινος είναι και δικός σας, σας συγχαίρουμε από καρδιάς για την δική σας παρουσία στην συνέχιση του έργου – Όραμα ‘Άθληση για Όλους».

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

– Ο κύριος Βασίλης Κλεισούρας Καθηγητής ΕΚΠΑ εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής

– Ο κ. Γεώργιος Δημόπουλος Πρόεδρος Περ. Συμβουλίων Περιφέρειας Αττικής

– Η κυρία Δήμητρα Νάνου Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής

– εκ μέρους του Προέδρου Ε.Ε.Σ. Dr Αντώνιου Αυγερινού ο κ. Γεώργιος Σκούμας Γεν. Γραμματέας Κ.Δ.Σ./Ε.Ε.Σ.

– Ο κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής Συντονιστής Γεν. Διευθυντής ΟΑΚΑ

– Ο κ. Γιάννης Μισύρης εκ μέρους του Βουλευτή Ν. Ηλείας κ. Μιχάλη Κατρίνη

– Ο κ. Κωστής Παπαδημητρίου Πρόεδρος του Διεθνούς Συνδέσμου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

– Από τον ΣΕΓΑΣ η κυρία Λία Λέκκα γραφείο Μαραθωνίου και η κυρία Κορίνα Κοτσολάκη

– Ο κ. Γρηγόρης Λαμπράκης

– Ο κ. Χάρης Βασιλάκος εγγονός του 1ου Μαραθωνοδρόμου στην Ιστορία του Μαραθωνίου Δρόμου Χαρίλαου Βασιλάκου με τη σύζυγό του κυρία Εύη Βασιλάκου.

– Ο κ. Κώστας Παναγούλιας Εμπνευστής και Διοργανωτής των αγώνων «Θεοδωράκεια» και «Στα Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων» με την σύζυγό του κυρία Ματίνα Παναγούλια, η κυρία Κατερίνα Κατσίγιαννη, ο κ. Σωτήρης Κολιός.

– Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι Πρόεδροι και Μέλη των Δ/Σ των Συλλόγων Δρομέων

– Ο κ. Παύλος Λέκκας, Γεν. Γραμματέας της ΕΟΣΛΜΑ – Υ με την σύζυγό του.


 
 

– Ο κ. Γεώργιος Διαμαντής Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΟΣΛΜΑ –Υ

– Η κυρία Μανώλια Μιχαλογιαννάκη Μέλος Δ/Σ εκπρόσωπος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά.

– Ο κ. Χρήστος Γαλάνης αντιπρόεδρος Α.Σ. ΕΥΚΛΗΣ Ν. Προαστείων μαζί με τον κ. Ανδρεάδη Φραγκούλη

– Ο κ. Σταύρος Τσιμακίδης Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Δ. Αττικής ο κ. Μιχάλης Πασπάτης και ο κ. Μιχάλης Ηλιάδης

– Ο κ. Ευάγγελος Λεμπέσης Πρόεδρος Α.Π.Σ. Αθηναίοι Δρομείς με την κα Μαρία Γκέκα Γεν. Γραμματέα και Μέλη του αδελφού Συλλόγου

– O κ. Βασίλης Τσαγκάρης Πρόεδρος του ΑΣΑΠ Santa Running και ο Θόδωρος Μπριάνης Αντιπρόεδρος

– Ο κ. Χαρίσιος Γκανάτσιος με την σύζυγό του εκ μέρους του Συλλόγου ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν. Μάκρης

– Ο κ. Μariano Domigo Πρόεδρος μαζί με Μέλη του Filippino Volunteers Club

– Ο κ. Κώστας Τσαγκαράκης Ιδρυτικό Μέλος του ΣΔΥΑ και πρώην Πρόεδρος

– Ο κ. Νίκος Τελατινίδης πρώην Πρόεδρος ΣΔΥ Αθήνας

– Ο Γεώργιος Αρβανίτης πρώην Αντιπρόεδρος του ΣΔΥ Αθήνας μαζί με την κυρία Ελπίδα Αρβανίτη.

– Η Εθελόντρια Αναστασία Κορομπίλη

– Οι Βετεράνοι Δρομείς Μέλη του Συλλόγου, ο κ. Δημήτρης Παπαεμμανουήλ, η κα Ρένα Ζαράνη, ο κ. Στράτος Νικήτας, ο κ. Στέφανος Μονοβάσιος, ο Παύλος Μίχας με την σύζυγό του, ο Σεραφείμ ο Μητσάκης και τα νεώτερα Μέλη μας Ευστράτιος Μοριανός, Αναστασία Ντεβετζή, Μιχάλης Ιατρού, Γλυκερία Μπαρτζώκα, Μαίρη Δρόσου με τον σύζυγό της, τους Φίλους Δρομείς Φωτεινάκη, Δημήτρη Γκαρίπη.

Ο ΣΔΥ Αθήνας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημήτρη Ραζέλο Αντιπρόεδρο, Νίκο Μπουνιαλέτο Ταμία, τον Παναγιώτη Λύρη και την Τζένη Χαιρετάκη.

Ακολούθησε το κόψιμο της Βασιλόπιττας και η κλήρωση της Λαχειοφόρου αγοράς. Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η κατάσταση με τους κληρωθέντες αριθμούς και ο τρόπος παραλαβής των δώρων.

Το φλουρί – δώρο έπεσε στον Νίκο Μπουνιαλέτο Μέλος του Δ/Σ του Συλλόγου μας,

Ξεχωριστές ευχαριστίες στην κυρία Ελένη Καρτσαγκούλη και την κυρία Αναστασία Τσώνου για τη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 

Ακολούθησε δεξίωση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥΑ

 

Διαβάστε ακόμα:

Μαραθώνιος Ρότερνταμ (16 Απριλίου 2023)

14ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος (23 Απριλίου 2023)

6ο Αμοργός Trail Challenge (29 Απριλίου 2023)

Δημοφιλη Αρθρα