fbpx

Προσφορές για τριήμερο στη Ρόδο με συμμετοχή στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο

Αγώνες 42 χλμ., 21 χλμ., 10 χλμ. και 5 χλμ. στις 21 Απριλίου 2024

Newsroom
Rhodes Marathon

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου της Ρόδου έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πακέτο ταξιδιού και διαμονής στο νησί με συμμετοχή στον αγώνα των 5 χλμ. για τις 21 Απριλίου 2024 που θα διεξαχθεί ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου.

Το πακέτο ξεκινά από 270€ και δίνει την ευκαιρία σε όλους να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν την πανέμορφη Ρόδο σε συνδυασμό με την εμπειρία του αγώνα. Η αναχώρηση είναι για τις 18 Απριλίου,  επιστροφή στις 21 Απριλίου και περιλαμβάνει:

– Διαμονή σε 4* ξενοδοχείο
– Καμπίνα δίκλινη με Blue Star
– Μεταφορά απο λιμάνι σε ξενοδοχείο και επιστροφή
– Ξενάγηση το Σάββατο 12.00-14.30 στην παλιά πόλη με επαγγελματία ξεναγό
– Συμμετοχή το Σάββατο 20 Απριλίου στο Street party
– Συμμετοχή στην Τελετή της Μαραθώνιας Φλόγας το Σάββατο 20 Απριλίου. Συμμετοχή στο περπάτημα των 5 χλμ.

Υπάρχουν και διαφορετικές επιλογές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο rhodesmarathon@gmail.com

Rhodes Marathon

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ.  Στον αγώνα θα τρέξει ο νικητής του Μαραθωνίου της Αθήνας Παναγιώτης Καραΐσκος και πρεσβευτής του είναι ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

Eπίσης, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Three Sixty Marketing είναι ο χορηγός επικοινωνίας του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αποτελεσματικότερη προβολή και προώθηση του αγώνα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

« Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την Three Sixty Marketing να στηρίζει για 5η συνεχή χρονιά, ένα τόσο σπουδαίο project που αναδεικνύει τον πλούτο και την ομορφιά του νησιού μας.

Το γεγονός ότι φέτος μετράμε 10 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση του Μαραθωνίου της Ρόδου, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου Virtual Run το 2021, αποδεικνύει την τόσο αξιοθαύμαστη προσπάθεια της προέδρου κας Μαριέτας Παπαβασιλείου και όλης της Οργανωτικής Επιτροπής καθώς και όλων των εθελοντών.

Έχοντας πλέον εξελιχθεί σε θεσμό, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την παγκόσμια δρομική κοινότητα, θεωρούμε καθήκον μας να στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός της Ρόδου, μέσω της χορηγίας μας», ανέφερε ο Managing Partner της Three Sixty Marketing, Μιχάλης Ίκουτας.


 
 

9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου

Για τη συνεργασία με τη Three Sixty Marketing η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε τα εξής: «Η Three Sixty Marketing αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της μεγάλης χορηγικής οικογένειας του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου και στρατηγικό σύμμαχο της διοργάνωσης.

Έχει συμβάλει στην εδραίωση του αγώνα με την στοχευμένη επικοινωνιακή στρατηγική που έχει χαράξει από την πρώτη στιγμή και που ακολουθεί μέχρι σήμερα, αξιοποιώντας πάντα όλες τις σύγχρονες τάσεις του digital marketing. Είμαστε ευτυχείς που έχουμε την Three Sixty Marketing για πέμπτη χρονιά κοντά μας.

Είμαστε δε απολύτως βέβαιοι ότι η συμπόρευσή μας, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το brand και τη φήμη του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου».

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

Three Sixty Marketing

Χρυσοί Χορηγοί του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου είναι ο όμιλος H Hotels Collection και η Under Armour. Ασημένιοι Χορηγοί είναι η Aegean Airlines, ο όμιλος Mitsis Hotels, η Blue Star και η Three Sixty Marketing. Επίσημοι χορηγοί είναι οι  ΚΑΥΚΑΣ, ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣ, ΜG MOTOR Παρασκευάς, Sunrise HotelRoufas Furniture, iSTORM, Lindos Hotel, Blue Bay Labranda, ERGO Hellas.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι oι iRunmag.gr, Mad TV, Mad Radio, Real Voice 99.5, Radio Proto 91.5, Ράδιο Αρχάγγελος  94.1, Best FM 103.1, Radio 1 88, TourismΤοday.gr και Ιnnews.

 

Περισσότερες πληροφορίες

https://www.rhodesmarathon.gr/
https://www.facebook.com/roads2rhodes/
https://www.instagram.com/roadstorhodes/

 

 

Δημοφιλη Αρθρα