fbpx

ΣΔΥ Αθήνας: Φθινοπωρινό ξεκίνημα

Newsroom
ΣΔΥΑ Αθήνας

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς, καλή εβδομάδα

Με ιδιαίτερη χαρά αρχίζουμε από σήμερα την επικοινωνία μαζί σας, γνωρίζοντάς σας τις προσεχείς δράσεις μας. Είμαστε βέβαιοι ότι και εσείς θέλετε να ξεκινήσουμε να μπαίνουμε σιγά σιγά στους δρομικούς μας ρυθμούς.

Το καλοκαίρι πέρασε, οι αυλές των σχολείων θα γεμίσουν χαμόγελα και χαρούμενες φωνές από μικρούς και μεγάλους μαθητές. Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά – μαθητές να ζήσουν μια χρονιά όμορφη, γεμάτη εικόνες, γνώση δημιουργικές στιγμές, που θα γίνουν οι μελλοντικές  αναμνήσεις στο διάβα της ζωής τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά το ανώνυμο Μέλος του Συλλόγου μας που στέκεται αρωγός δίπλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο προγραμματίζει και θα πραγματοποιήσει τις επόμενες δράσεις μέσα στο τρίμηνο Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος 2022.

ΣΔΥΑ Αθήνας

Οπως ήδη γνωρίζετε, οι εγγραφές σας για τον ΑΜΑ και τους αγώνες των 10 ΧΛΜ & 5 ΧΛΜ έχουν πραγματοποιηθεί. Θα λάβετε / ή έχετε λάβει από τον ΣΕΓΑΣ σχετική  ενημέρωση, εάν κάποιος δεν έχει λάβει μήνυμα παρακαλώ να μας ενημερώσει για να το εξετάσουμε.

Ξεκινήσαμε το Πρόγραμμα Ελεύθερης Προπόνησης στο Πεδίο του Aρεως. Το πρόγραμμα γίνεται κάθε εβδομάδα με την παρουσία προπονητή.  Μπορείτε να λάβατε μέρος. Ανακοινώσεις σχετικά γίνονται μέσω του facebook του συλλόγου.

Η πρώτη μας δρομική εξόρμηση έγινε την Κυριακή 11/9 στην Τρίπολη. Μέλη μας έλαβαν μέρος στον 23ο Κολοκοτρώνειο Δρόμο προς τιμήν του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και της Αλωσης της Τριπολιτσάς. Ο ιστορικός αγώνας πραγματοποιήθηκε μετά από αρκετά χρόνια που είχε ανασταλεί. Ο διοργανωτής  ΣΔΥ Τρίπολης κατέβαλε προσπάθειες και μας χάρισε μια όμορφη διοργάνωση, σε μια ηλιόλουστη ατμόσφαιρα, όπου ζήσαμε ανάμεσα στα χαρούμενα πρόσωπα των συμμετεχόντων δρομέων και τα ακούσματα από τα δημοτικά τραγούδια του τόπου μας.

Η επόμενη δρομική μας εξόρμηση θα γίνει την Κυριακή 25/9 στην Ανατολική Μάνη, θα λάβουμε μέρος στον αγωνιστικό Δόλιχο Δρόμο (50 σταδίων) ΙΣΣΩΡΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ. Σας γνωρίζουμε ότι κάνουμε ομαδική εγγραφή, οι εγγραφές θα κλείσουν την Τρίτη 20/9. Πληροφορίες στο 210 3625168 ή στο 210 5245 403.

Το διήμερο 30/9 – 1/10 ο ΣΔΥ Αθήνας θα σταθεί αρωγός στην διοργάνωση του 40ού ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ. Υποστηρικτική Ομάδα 6 ατόμων θα στελεχώσουν τον σταθμό Νο 45 στο Καπαρέλιον. Το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί υποχρέωσή του τη συμμετοχή της Εθελοντικής του ομάδας από το ξεκίνημα της διοργάνωσης του αγώνα πριν από 40 χρόνια.

Σπάρταθλον: Ενας Διεθνής αγώνας, ένας αγώνας Μοναδικός, που μέσα του είναι κλεισμένη η λέξη του ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Θα πραγματοποιήσουμε τη 2η Αιμοδοσία για το 2022 την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Η Κινητή Μονάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, θα βρίσκεται στα γραφεία του ΣΔΥ Αθήνας, Γραβιάς 9-13, ό που θα γίνει η αιμοληψία με σειρά ραντεβού, τα οποία θα έχουμε κλείσει τηλεφωνικά εκ των προτέρων. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Σας γνωρίζουμε ότι προσεχώς θα ανακοινώσουμε την Προκήρυξη του 40ού Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα γίνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022.

ΣΔΥΑ Αθήνας

Γνωρίζουμε στα Μέλη μας που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα για το 2022 και επιθυμούν να λάβουν μέρος στον 40ό Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ που θα γίνει στις 27/11/2022 στη διαδρομή Αγ. Κοσμάς –Γλυφάδα & επιστροφή Αγ. Κοσμάς ότι θα έχουν δωρεάν συμμετοχή.  Η εγγραφή τους θα γίνει μόνο μέσω του Συλλόγου.

Τον μήνα Οκτώβριο θα ξεκινήσουμε μια νέα δραστηριότητα για τα Μέλη μας. Επίσης, σύμφωνα με ανακοινώσεις διαφόρων φορέων θα συμμετάσχουμε με εκδρομικές εξορμήσεις σε αγώνες της περιφέρειας.

Θα γίνεται τακτική ενημέρωση σχετικά με διάφορα δρώμενα που θα ακολουθήσουν.

Αγαπητά Μέλη θα είμαστε στα γραφεία μας κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη απόγευμα. Είναι χαρά μας να σας βλέπουμε στον ξεχωριστό χώρο μας.

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Σας περιμένουμε

Πληροφορίες στο 210 5245 403 κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη, 17:00-19:00.

Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας

 

Διαβάστε ακόμα:

Santorini Experience (23-25 Σεπτεμβρίου 2022)

Karpenissi Trail (8-9 Οκτωβρίου 2022)

7ος ημιμαραθώνιος Μαραθώνα (16 Οκτωβρίου 2022)

 

Δημοφιλη Αρθρα