fbpx

Το Bioiatriki+ υποστηρίζει το 7ο Veikou Trail

iRun
Bioiatriki+

Το 7ο Veikou Trail πλησιάζει και η Οργανωτική Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με το Bioiatriki+, το οποίο θα στηρίξει για άλλη μια χρονιά, την ερχόμενη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023.

 

Ωφελημένοι από αυτή την συνεργασία, μπορεί να είναι όλοι οι δρομείς, καθώς το Bioiatriki+ θα προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και ελέγχους για την εκτίμηση της φυσικής και σωματικής κατάστασης σε ειδικές τιμές, για όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές.

Επίσης στον Super Διαγωνισμό που «τρέχει»  μέχρι και το κλείσιμο των εγγραφών (Τετάρτη 11/01/2023), 3 τυχεροί μετά από κλήρωση που θα γίνει ανάμεσα στους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες στις 12/01 θα κερδίσουν ένα πλήρες πακέτο που θα περιλαμβάνει:

  • Μέτρηση μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου (VO2max)
  • Τρισδιάστατη ανάλυση σύστασης σώματος (Fit3D)
  • Εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο

Veikou Trail

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, αναμένεται ρεκόρ συμμετοχών και προσέλευση αθλητών από όλη τη χώρα, που θα μετατρέψουν τις διαδρομές του Veikou Trail, σε μια μεγάλη χωμάτινη πίστα.

Το 7ο Veikou Trail περιλαμβάνει 2 χωμάτινες διαδρομές, των 5 και 10 χιλιομέτρων, καθώς και σκυταλοδρομία 10χλμ (2 Χ 5χλμ).

 Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει συμπληρώσει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 56 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

Όλα τα νέα του Ομίλου στην ιστοσελίδα του, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

#bioiatrikiplus #bioiatrikiplusfitness #bioiatrikiplusnutrition #Fit3D #bioiatriki #bioiatriki_gr #veikoutrail #mysportevent

Instagram: @bioiatriki_group & @bioiatrikiplus.gr

Facebook: @bioiatriki.gr & @bioiatrikiplus.gr


 
 

Οι εγγραφές για το 7ο Veikou Trail τρέχουν και θα είναι διαθέσιμες μέχρι και την Τετάρτη 11/01/2023 και ώρα 24:00 ή μέχρι εξαντλήσεως των ανακοινωμένων θέσεων.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία.

Το πακέτο συμμετοχής θα παραλαμβάνεται από τους συμμετέχοντες δρομείς μόνο το Σάββατο 21/01, στα παρακάτω σημεία και ώρες:

  • Κεντρική είσοδος Άλσος Βεΐκου | Λεωφ. Βεΐκου, Γαλάτσι   –  10:00 – 17:00
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Αργυροπούλου 4, Κηφισιά   –  10:00 – 17:00
  • Κατάστημα RUNDOME | Κέντρο Αθήνας, Μητροπόλεως 76   – 10:00 – 17:00
  • Κατάστημα OUTRUN  | Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο   –  10:00 – 17:00
  • Κατάστημα Top Cycles | Βασ. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι   –  10:00 – 15:00

Εξαίρεση: Θα παραλάβουν την ημέρα του αγώνα, όσοι ταξιδεύουν από μακριά και όσοι έχουν έρθει σε συνεννόηση με την διοργάνωση για ειδικούς λόγους.

Το 7ο Veikou Trail τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@veikoutrail.gr.

Διαρκής ενημέρωση για το 7ο Veikou Trail παρέχεται:

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://veikoutrail.gr/

Από την σελίδα της διοργάνωσης στο facebook: https://www.facebook.com/veikoutrail/

Στο Instagram: https://www.instagram.com/veikoutrail/

Στις 22 Ιανουαρίου 2023 “Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Δημοφιλη Αρθρα