fbpx

Το μεταγωνιστικό δελτίο του 2ου Chios Hardstone Trail 5km-12km-23km

iRun
Chios Hardstone Trail 5km-12km-23km Irun

Για δεύτερη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και συνοδούς πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες Chios Hardstone Trail 5km-12km-23km.

Chios Hardstone Trail 23km

Την Κυριακή 1 Μαΐου έγινε για δεύτερη φορά ο ορεινός αγώνας Χίου 23χλμ. το Chios Hardstone Trail 23km. Μία διαδρομή μήκους 23χλμ και 1240μ. θετικής υψομετρικής. Οι καιρικές συνθήκες στην εκκίνηση του αγώνα ήταν ιδανικές.

Στον αγώνα έτρεξαν τριάντα οχτώ (38) αθλητές. Στην κατηγορία Ανδρών νικητές ήταν: Πρώτος ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με χρόνο 2:02:41, Δεύτερος ο Θωμάς Ανδρούτσος με χρόνο 2:03:11 και Τρίτος ο Χαράλαμπος Ιατρουδέλλης με χρόνο 2:13:26.

Στις Γυναίκες Πρώτη ήταν η Ανθίππη Σαραντή με χρόνο 2:51:15, Δεύτερη η Ασημίνα Ιγγλέζου με χρόνο 3:20:28 και Τρίτη η Liliya Fedyhsyn με χρόνο 3:30:49.

Όλοι οι αθλητές-τριες που έφτασαν στον τερματισμό ένοιωσαν ανακούφιση που τα κατάφεραν σε ένα δύσκολο, τεχνικό και απαιτητικό αγώνα 23km.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που επισκέφτηκαν το νησί μας και ιδιαίτερα τον πρωταθλητή Δημήτρη Θεοδωρακάκο, τον αθλητή Θωμά Ανδρούτσο και την ultra woman Ασημίνα Ιγγλέζου που τίμησαν τον αγώνα μας.

Chios Hardstone Trail 5km-12km-23km Irun

Chios Hardstone Trail 12km

Επίσης, την Κυριακή 1 Μαΐου έγινε για πρώτη φορά ο ορεινός αγώνας Χίου 12χλμ. το Chios Hardstone Trail 12km. Η διαδρομή του αγώνα μήκους 12χλμ και 670μ. θετικής υψομετρικής. Η φύση της διαδρομής του αγώνα ήταν τεχνική (ειδικά στο κομμάτι της κορυφής). Είναι μια εισαγωγή στο trail running. Οι αθλητές-τριες ένοιωσαν όλα τα συναισθήματα που βιώνουν οι δρομείς των ορεινών αγώνων και ήταν χαρούμενοι που τα κατάφεραν σε ένα δύσκολο, τεχνικό και απαιτητικό αγώνα 12km.

Στον αγώνα πήραν εκκίνηση εβδομήντα (36) αθλητές. Στην κατηγορία Ανδρών νικητές ήταν: Πρώτος ο Κυριάκος Συμιριώτης με χρόνο 1:15:21, Δεύτερος ο Aldo Salva με χρόνο 1:15:53και Τρίτος ο Γιώργος Κυρλαγκίτσης με χρόνο 1:16:05.

Στις Γυναίκες Πρώτη ήταν η Άννα Γαλάτουλα με χρόνο 1:28:26, Δεύτερη η Μαρία Μονιώδη με χρόνο 1:29:29 και τρίτη η Άννα Λυκουρίνα με χρόνο 1:40:29.


 
 

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που επισκέφτηκαν το νησί μας και ιδιαίτερα τον συντοπίτη μας αθλητή Κυριάκο Συμιριώτης που τίμησε τον αγώνα.

Chios Hardstone Trail 5km-12km-23km Irun

Chios Hardstone Trail 5km

Την Κυριακή 4 Ιουλίου έγινε για δεύτερη φορά ο ορεινός αγώνας Χίου 5χλμ. το Chios Hardstone Trail 5km. Η διαδρομή του αγώνα μήκους 5χλμ και 227μ. θετικής υψομετρικής. Ιδανική για την εισαγωγή μικρών και μεγάλων στο ορεινό τερέν. Ήταν μια διαδρομή καθαρά ψυχαγωγική αλλά και εκπαιδευτική. Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο.

Στον αγώνα πήραν εκκίνηση εβδομήντα (106) αθλητές. Στην κατηγορία Ανδρών νικητές ήταν: Πρώτος ο Σάββας Σπανούδης με χρόνο 24:53, Δεύτερος ο Σταμάτιος Τσαντές με χρόνο 26:23 και Τρίτος ο Σπύρος Κουσκουσάκης με χρόνο 26:59.

Στις Γυναίκες Πρώτη ήταν η Νίκη Ροδίτη με χρόνο 26:57, Δεύτερη η Χρυσούλα Νεαμονίτη με χρόνο 32:28 και τρίτη η Μαρία Γιαννιώδη με χρόνο 32:33.

Οι αθλητές-τριες που έφτασαν στον τερματισμό το διασκέδασαν.

Στις Γυναίκες Πρώτη ήταν η Άννα Γαλάτουλα με χρόνο 28:40, Δεύτερη η Μαρία Μονιώδη με χρόνο 28:47 και τρίτη η Ιωάννα Ζιώγα με χρόνο 29:58.

Οι αθλητές-τριες που έφτασαν στον τερματισμό το διασκέδασαν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου ChiosRunning θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, όλους τους εθελοντές από το Σύλλογό μας ChiosRunning που για μεγάλο χρονικό διάστημα εργάστηκαν στη διαδρομή για να είναι σε άριστη κατάσταση την ημέρα του αγώνα.
Τις εθελοντικές ομάδες:
Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Χίου ΟΜΙΚΡΟΝ,
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χίου (Ε.Ο.Δ Χίου),
ΛΕΦΕΔ Χίου,
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καρυών Αναλήψεως «Αρβανίτισσα»,
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καρυών «Οι Φίλοι των Καρυών»,
Ποδηλάτες Χίου,
Φυσικοθεραπευτές Χίου και
όλους τους μεμονωμένους εθελοντές
που συμμετείχαν στελεχώνοντας τους σταθμούς τροφοδοσίας και κάλυψαν διάφορες ανάγκες του αγώνα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους Θεσμικούς Χορηγούς – Συνδιοργανωτές Δήμο Χίου και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους Χορηγούς μας:
Δήμος Χίου
ΝΠΔΔ Χίου
Blue Star Ferries
Hellenic Seaways Official Fan Page
Fagi.gr
Kiss the Earth
Chios Beer – Φρέσκια Μπύρα Χίου
Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου – Chios Gum Mastic Growers Association
Terranova Nutrition Greece
Πολυκλινικη Ελευθω Χιος
Κάμπος Χίου
Φιλοξενία Καρυες Χίος
#ΧιακήΑξιών
Korakis-Marinos
Καφεκοπτείο Κουγιούλης
Vittakis
Stavrianos Aris Shop
Natuevo aloe vera juice
HARTA
Δημιουργικό Τυπογραφείο «Τυπογραφή» tipografi
Ερμής Χίου Μεταφορική
ΧΑΡΑ Super Market
Peakstore
desocks Socks & More
Vassilakis Nick Rent a Car In Chios
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
iRunmag.gr
Runbeat
www.RunningNews.gr – Τα πάντα για το Τρέξιμο
Runntrail.gr
Ευχαριστούμε την ομοσπονδία μας ΕΟΣΛΜΑ-Υ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ)
Ευχαριστούμε για την συνεργασία την HARTA (ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ)
Ευχαριστούμε για την συνεργασία την Διεύθυνση Δασών Χίου.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία τον κ. Λεωνίδα Αθανασόπουλο. Η επίσημη χρονομέτρηση των αγώνων έγινε από την Ελληνική εταιρία HEX IKE με το σύστημα χρονομέτρησης Chronolog.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία την εταιρεία PRESSMETAL IKE ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΑΘΛΩΝ.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία την κα. Νίκη Σαρρή για την δημιουργική γραφιστική εργασία.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία τoν κ. Νίκο Πολιά και την εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.
Ευχαριστούμε τους φωτογράφους Κωνσταντίνο Αναγνώστου, Κωνσταντίνο Φύσσα, Νικόλαο Χούλη. Η επίσημη φωτογράφηση του αγώνα έγινε από το Chiosphotos Κωνσταντίνο Αναγνώστου, Κωνσταντίνο Φύσσα, Νικόλαο Χούλη και οι φωτογραφίες θα διατεθούν δωρεάν από την διοργάνωση στους αθλητές τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram.

Για να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων πατήστε εδώ.

Δημοφιλη Αρθρα