fbpx

Το μεταγωνιστικό δελτίο του 5ου Ορειβατικού αγώνα Τσαριτσάνης – Ολύμπου

iRun
5οq Ορειβατικός Αγώνας Τσαριτσάνης - Ολύμπου

Οι διοργανωτές του 5ου Ορειβατικού αγώνα Τσαριτσάνης – Ολύμπου  εξέδωσαν το μεταγωνιστικό δελτίο του αγώνα που συγκεκριμένα αναφέρει:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 5ου Ορειβατικού αγώνα Τσαριτσάνης – Ολύμπου στις 2-3/4/2022 που έγιναν με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας,του Δήμου Ελασσόνας και της Περιφερειακής Ενότητας Τσαριτσάνης . Αθλητές , μικρά παιδιά,και απλοί άνθρωποι που αγαπούν το ορεινό τρέξιμο και την πεζοπορία στα βουνά, αγκάλιασαν αυτή την όμορφη γιορτή του αθλητισμού.

Πριν το κλείσιμο αυτής της αθλητικής εκδήλωσης η οργανωτική επιτροπή, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας και ο Δήμαρχος Ελασσόνας και Περιφερειακή κοινότητα Τσαριτσάνης δεσμεύτηκαν να συνεχίζουν να στηρίζουν με κάθε τρόπο ενέργειες που έχουν σαν στόχο να αναδείξουν την ιστορία και την ομορφιά του τόπου μας,και την ανάδειξη του αθλητισμού ιδεώδους για όλες τις ηλικίες και ειδικά για τα νέα παιδιά.

5ος Ορειβατικός Αγώνας Τσαριτσάνης – Ολύμπου

Επίσης χωρίς την βοήθεια των χορηγών-υποστηρικτών δεν θα μπορούσαμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ,το πετύχαμε όλοι μαζί για όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας και την συμμετοχή σας . DE-TOX CAFE – ETHICSPORT – THE MEDICALPROJECT –LOGOTYPE –ΥΔΡΩ-ΝΕΣΥΘΕΡΜ –TEDRA – BIZIOS –NOSTOS –DESOCKS.GR – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΗΒΗΣ –ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ –ΒRETAS – ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΧΡΩΜΑΤΑ ΡΗΓΑΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΘΡΑΚΗΣ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ – ΚΡΑΣΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΒΑ ΒΑΡΣΟΥ –ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΕΛΙΝ ΑΦΟΙ ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑ – SMART SUPER MARKET – ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ( Η ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ) – OLIMPIOS PRO – TOYOTA ΑΔΑΜΟΥ ΑΕΒΕ- CITROEN Δ&Ε ΑΔΑΜΟΥ ΑΒΕΕ – ΚΑΤΙΑ KARELA /GK KARELAS – KALDIS CAFÉ – GEORGIADIS STORE .GR –PEAKSTORE – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΔΙΑΔΗΣ – ΚΑΦΕ FAB – ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ – ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΚΟΣΣΥΒΑΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΙΟΔΟΣ ΦΑΛΑΝΗ – ΔΡΙΣΤΕΛΛΑΣ CATERING ΚΤΗΜΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ – SPRINTGRAPHICS – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΕΗ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΛΑΡΙΣΑ . ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : RUNNINGNEWS.GR – IRUNMAG.GR – SPORTOFRUNNING.EU – PARTY 97.1 – ELASSONA88,4

Επίσης συμετείχαν το Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών διασωστών και ναυαγοσωστών Θεσσαλονίκης με 14 διασώστες και 2 οχήματα ειδικά εξοπλισμένα και το τμήμα Σαμαρειτών Ελασσόνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με 10 διασώστες και οχήματα. Ιατρόςτου αγώνα Βαταλης Κωνσταντίνος ο δικός μας ιατρός του Περιφερειακού ιατρείου Τσαριτσάνης και στη βάση και στα μονοπάτια για ότι χρειαστεί. Όλοι αυτοί οι εθελοντές – διασώστες σε 12 διαφορετικά σημεία πάνω στα βουνά με το καλύτερο τους χαμόγελο και τις γνώσεις τους χρειάστηκε να παρέμβουν ευτυχώς σε ελαφρά περιστατικά τραυματισμών με επιτυχία. Στον τερματισμό επίσης αντιμετωπίστηκαν όλα τα περιστατικά όπως πρέπει . Οι εμπειρίες που αποκόμισαν σίγουρα θα τους βοηθήσει για την συνέχεια σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Σας περιμένουμε και του χρόνου.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Εθελοντισμός είναι η ανιδιοτελής πράξη που μέσα από αυτήν, εκείνος που την κάνει, δεν προσδοκά ανταλλάγματα, τίτλους, επαίνους, βραβεία και αξιώματα, παρά μόνο την χαρά της προσφοράς, καλλιεργώντας έτσι μια άλλη συμπεριφορά . Όλοι εσείς στον 5ο Ορειβατικό αγώνα Τσαριτσάνης – Ολύμπου γίνατε μια ομάδα με σκοπό την εκπλήρωση των κοινών μας στόχων και την κάλυψη αναγκών του αγώνα μας Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Δημοφιλη Αρθρα