fbpx

4ο Τρέχουμε στην Ηρακλειά: Μεταγωνιστικό δελτίο Τύπου

Newsroom
Ηρακλειά

Το «4ο Τρέχουμε στην Ηρακλειά» ολοκληρώθηκε και γράφτηκε στην αθλητική ιστορία.

Ενα γεμάτο τετραήμερο για τους δρομείς και φίλους που επισκέφτηκαν το ήσυχο, αλλά «μαγικό» νησί της Ηρακλειάς τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου και τις πρώτες του Ιουλίου.

Ηρακλειά

Ηταν μεγάλη μας τιμή να υποδεχτούμε όλο αυτόν τον κόσμο στο νησί και να τρέξουμε μαζί του, να γελάσουμε, να κουτσομπολεψουμε, να ξεκουραστούμε.

Δεν θα μιλήσουμε για το αν άρεσε ή όχι στον κόσμο το αθλητικό αυτό τετραήμερο, θα το αφήσουμε σε εκείνους που μας τίμησαν να το κάνουν.

Ως διοργάνωση, να σας πούμε πως το κυριότερο επετεύχθη. Να τερματίσουν όλοι οι δρομείς υγιείς.

Ηρακλειά

Ευχαριστούμε λοιπόν για την υποστήριξη το προσωπικό του Ιατρείου της Ηρακλειάς για την «αχρείαστη» παρουσία του, όπως και την τριάδα των φίλων διασωστών της ΕΔΟΚ Αμοργού. Υπερπολύτιμη η βοήθειά τους και απαραίτητη.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές του νησιού, αλλά και τους επισκέπτες εθελοντές, που χωρίς την πολύτιμη αυτή βοήθεια, πολλά θα πήγαιναν πίσω, αλλά και κάποια ίσως δεν τα καταφέρναμε ποτέ. Ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι το Α και το Ω σε αθλητικές και τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ησασταν όλοι και όλες υπέροχοι.

Ηρακλειά

Να σας αναφέρουμε τώρα τα καθιερωμένα, αλλά απαραίτητα ευχαριστήρια.

Είχαμε τη χαρά να δεχτούμε στο νησί τη βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνα Μονογιού, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έζησε την ένταση αλλά και τη δράση από κοντά.

Είχαμε τη χαρά να δεχτούμε την εκπρόσωπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Ευδοκία Κατσάνη, που έζησε και το αθλητικό σκέλος της διοργάνωσης, τρέχοντας την απόσταση των 6 χλμ.

Είχαμε τη χαρά να δεχτούμε τον πρόεδρο Πρωτοδικών Νάξου Λευτέρη Αγγελίδη με την οικογένεια του, όπου ένιωσε αυτόν τον αθλητικό παλμό που οι δρομείς εκπέμπουν.

Ηρακλειά

Ξεχωριστή μνεία θα κάνουμε στην υπέροχη ομάδα του προσωπικού του γραφείου αθλητισμού ΛΣ – ΕΛ/ΑΚΤ, η οποία έδωσε μια διαφορετική αίγλη αλλά και βοήθεια στη δράση μας αυτή, με το πρόγραμμα «Μαθαίνω να παίζω, μαθαίνω να ζω», το οποίο πρόβαλε τον αθλητισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας σε τοπικό επίπεδο, δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο του Λιμενικού Σώματος σε μια άγονη περιοχή και κυρίως στα μικρά παιδιά που στερούνται τέτοιων ευκαιριών.

Από επίβλεψη, καταγραφή, αναφορά, εκτέλεση, αποτέλεσμα. Με αυτά που μας έκαναν και μας έμαθαν, τους βλέπω κάθε χρόνο στο νησί.

Ηρακλειά

Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεμονωμένους αθλητές που έκαναν το ταξίδι τους στο νησί της Ηρακλειάς, για να το ζήσουν κάποιοι για πρώτη, κάποιοι για 2η φορά και κάποιοι απλά για να μην χάσουν τη σειρά.

Παρουσία στο νησί δήλωσαν για ακόμη μια φορά

– οι Αθηναίοι Δρομείς μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Βαγγέλη Λεμπέση

– ο Απόλλων Δυτικής Αττικής με τον πρόεδρο Σταύρο Τσιμακίδη

– ο ΑΠΣ Σύρου με τον πρόεδρο Ισίδωρο Παλαμάρη


 
 

– ο Ποδηλατικός Αθλος Ρούμελης με τον πρόεδρο Γιάννη Κατσίκα

– ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «Ευκλής»

– οι Διοργανωτές του Zante Run

– το Amorgos Trail Challenge

Ηρακλειά

Το νησί φέτος επισκέφθηκε η ομάδα της Healthy Life υπό την επίβλεψη της δημιουργού της, κας Ειρήνη Μπαμπαλή. Είκοσι έξι αθλητές δεν άφησαν πέτρα στο νησί που να μην τη σηκώσουν να δουν τι έχει από κάτω.

Να πούμε ολοκληρώνοντας, πως τη διοργάνωση τίμησαν με τη χορηγία τους, την υποστήριξή τους και τη δωροθεσία τους, αξιόλογες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και τις ευχαριστούμε ειλικρινά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας.

Ηρακλειά

Να πούμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όποιες από τις τοπικές επιχειρήσεις της Ηρακλειάς, πρόσφεραν στη διοργάνωση και με την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους έδειξαν πως σέβονται τον επισκέπτη, τον δρομέα και τον τόπο μας.

Εκ μέρους του Δ.Σ.,

ο Αντιπρόεδρος και Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα,

Σταυρουλάκης Γεώργιος

 

Τηλ.: 6977 004 736

E-mail διοργάνωσης: trexostiniraklia@gmail.com

 

Διαβάστε ακόμα:

Τετραήμερο στην Ηρακλειά: Εμπειρίες, αποτελέσματα

Sarantaporo Mountain Run στις 6 Αυγούστου

6ος γύρος Κοντοβουνίων στις 13 Αυγούστου

7ο Βεΐκου Trail στις 22 Ιανουαρίου

Δημοφιλη Αρθρα