fbpx

TRIMORE M.T. SwimRun Hydra: Υπόσχεται περιπέτεια και ανεξίτηλες συγκινήσεις

Newsroom
Ύδρα

Μία πρωτόγνωρη εμπειρία κολύμβησης και τρεξίματος θα προσφέρει για 3η χρονιά το TRIMORE M.T. SwimRun Hydra στους λάτρεις της περιπέτειας και των multisport events, κατόπιν της αναγκαστικής απουσίας το 2020. Η TRIMORE Sport Events σε συνεργασία με τον Δήμο Ύδρας (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας) και τον Yδραϊκό Ναυτικό Όμιλο, διοργανώνουν το 3ο TRIMORE SwimRun Hydra 2021, που θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο και ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού, στις 19-21 Νοεμβρίου.

Το SwimRun Hydra είναι ένας multisport αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες και προκλήσεις. Συμμετέχουν αθλητές σε ζευγάρια, οι οποίοι αγωνίζονται σε διαδρομές τρεξίματος εκτός δρόμου και κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, με συνεχείς εναλλαγές από το ένα άθλημα στο άλλο, δεμένοι μεταξύ τους με ελαστικό σκοινί.

Ύδρα

Επιπλέον, φέρουν μαζί τους τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν σε οποιοδήποτε από τα δύο αθλήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, φορώντας τον ή κουβαλώντας τον (παπούτσια, στολή κολύμβησης, πλωτήρες, κ.λπ.). Οι αθλητές, πέραν της ιδιαίτερα δυνατής αθλητικής πρόκλησης, καλούνται επίσης, να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες διαχείρισης των μεταξύ τους συναισθημάτων και της διαφορετικής φυσικής κατάστασης, κούρασης και δυνατότητας σε κάθε σπορ, κάτι που ανεβάζει την αδρεναλίνη, καθώς και το δείκτη δυσκολίας του σπορ!

Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία, με εκπληκτικές εναλλαγές συναισθημάτων. Η άγρια ομορφιά και το ιδιαίτερο τοπίο που προσφέρει το τερέν της ιστορικής Ύδρας, ταιριάζει απόλυτα στην εκπλήρωση όλων των παραμέτρων μιας ιδιαίτερης, εξαντλητικής και ανεξίτηλης τελικά αθλητικής εμπειρίας. Το άθλημα του SwimRun έχει συνεχή ανοδική πορεία και κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για το αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης έχουν σχεδιαστεί δύο αποστάσεις.

  • Initiation to SwimRun 9,4(Swim 0,6k | Run 4k | Swim 0,9k | Run 3,9k) και ​
  • Core distance SwimRun 23,6(Swim 1,5k | Run 5,5k | Swim 1,7k | Run 7,8k | Swim 2,6k | Run 4,5k) ​

Οι αθλητές μπορούν να αγωνιστούν σε τρεις κατηγορίες: ανδρών, γυναικών και μικτού φύλου, ενώ θα βραβευθούν ζευγάρια αποτελούμενα από μέλη οικογένειας, καθώς και ζευγάρια στη ζωή (σε έγγαμο βίο).

Ύδρα


 
 

 

Επιπλέον, δεδομένου ότι το SwimRun Hydra είναι ο μοναδικός αγώνας στη χώρα μας, η TRIMORE, με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα δημιούργησε την ομάδα SwimRun Hellas στο Facebook, με ανοιχτή πρόσκληση σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να γνωρίσει το σπορ ή να συντελέσει στην ανάπτυξή του. Η ομάδα αυτή ήδη ξεπερνά τα 1.150 μέλη και αποτελεί σημαντική δεξαμενή αθλητών για το σπορ που ξεκίνησε το 2018 στην Ελλάδα, στο νησί της Ύδρας.

Ο Δήμαρχος Υδραίων, Γεώργιος Κουκουδάκης, αναφερόμενος στο επερχόμενο event δήλωσε:  «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε και το 3ο Trimore SwimRun Hydra στο νησί μας. Μια διοργάνωση που και φέτος υπόσχεται να ανταμείψει τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας με μοναδικές εμπειρίες και πανέμορφες εικόνες. Σας περιμένουμε όλους στη μοναδική και ιστορική Ύδρα!».

Ύδρα

Ο Race Director της TRIMORE – XTERRA Greece – ISOMAN Hellas, Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής του TRIMORE Multisport TOUR, με ξεχωριστή περηφάνεια δηλώνει σχετικά με τη διοργάνωση: «Το event της Ύδρας, TRIMORE SwimRun Hydra είναι κάτι πρωτόγνωρο, μοναδικό και ανάδελφο! Είναι σίγουρα για τους αθλητές εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν ποτέ και για μας τους διοργανωτές το αγαπημένο μας παιδί. Όχι γιατί είναι το μεγαλύτερο, το πιο δύσκολο, το πιο όμορφο. Όλα τα αγαπάμε με τον ίδιο παθιασμένο τρόπο. Το event της Ύδρας, όμως, είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι χειμωνιάτικο, σε μια περίοδο που όλα τα άλλα σταματούν, είναι πολεμικό γιατί το νησί σε εμπνέει έτσι, είναι περιπετειώδες γιατί όλοι μας ζούμε τους παλμούς κάθε μεμονωμένου αθλητή/ζευγαριού με έναν τρόπο που ποτέ σε άλλο αγώνα δεν ζούμε. Είμαστε σίγουροι ότι όλο και περισσότεροι αθλητές θα γνωρίζουν το SwimRun, όλο και περισσότεροι θα εισέρχονται σε αυτό τον θαυμαστό καινούριο κόσμο που προτείνει. Προτείνουμε σε όλους τους τριαθλητές, κολυμβητές ανοικτής θαλάσσης, trail runners και αθλητές που το λέει η καρδιά τους, να το εντάξουν στη λίστα των εμπειριών που θέλουν να ζήσουν και θα μας θυμηθούν σ’ εκείνο τον τερματισμό που δεν θα μπορούν να συγκρατήσουν το νου και την καρδιά τους!».

Το 3rd TRIMORE SwimRun Hydra πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα/Έγκριση της Ε.Ο.Μο.Π. (αρμόδια Ομοσπονδία), της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΟΤ. Πολύτιμοι παραστάτες οι στρατηγικοί συνεργάτες της TRIMORE Sport Events, οι χορηγοί, υποστηρικτές και αρωγοί:

Στρατηγικοί Συνεργάτες: ΕΤΕΜ, Elval Colour
Αθλητικός Χορηγός: TURBO
Μεγάλοι Χορηγοί: ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ
Χορηγός Μετακίνησης: Hellenic Seaways
Μεγάλοι Υποστηρικτές: Ασφάλειαι Μινέττα, Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω
Θεματικοί Χορηγοί: Polar & Science Technology, Coco-Mat Bike, Maurten, Melissa, Orsero, Prince Oliver, Blackmile, MicroSports.
ΥποστηρικτέςΑρωγοίFord Motor Hellas, Marathon Bikes, Lalizas, Hydra Diving Center, Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων,  Hydra’s Trail, Σκακιστικός Όμιλος Ύδρας, Imation, One Zipper, Check A Bike, Poufmakers.gr, Eval, D. Koronakis, Το Γειτονικόν
Υποστηρικτές Φιλοξενίας: Angelica Boutique Hotel, Nereids Guest House, Hydra Icons, Sidra Hotel, Amaryllis Hotel

Δημοφιλη Αρθρα